Şimdi Ara

AİRBAG LAMBASI YANIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Arkadaşlar yolda giderken birden airbag ışığı yanmaya başladı o gün hiç sönmedi. Ertesi gün sabah 1 saat kadar kullandım sonra yine yandı airbag ışığı sonra sonra aynı şekilde devam etti ilk 15 20 dk normal sonra ışık yanıyor. Oto yıkamaya vermiştim 1 gün öncesinden ondan bi sorun olmuş olabilirmi yada herhangi bi fikriniz varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • HER TÜR ARACIN AİR BAG DÖNER SARGI ARIZASI GARANTİLİ OLARAK TAMİR EDİLMEKTEDİR ...... AİRBAG DÖNER SARGI TAMİRLERİ 2 AY BOYUNCA GARANTİMİZ ALTINDADIR .... ANKARA İÇİ YERİNDE YADA TAMİR HANEMİZDE ... ŞEHİR DIŞINDAKİ HİZMETLERİMİZİ SÖKTÜRÜP KARGOYLA GÖNDERMEK ŞARTIYLA GARANTİLİ OLARAK YAPMAKTAYIZ ORJİNALİYLE EŞ DEĞER MALZEME KULLANILIP GARANTİ KAPSAMINA ALINMAKTADIR ...saygılarımla aracın cinsi ve markasına göre fiat farkları oluşmaktadır genellikle MEGAN 2 ARAÇLARIN KRONİK SORUNU OLDUĞU İÇİN ONLARIN FİATINI BAŞLANGIÇ FİATI OLARAK 90 TL OLARAK BELİRLEDİK ... TEŞEKKÜRLER 0553 602 62 06
     AİRBAG LAMBASI YANIYOR




  • http://airbagsargisitamiri.blogspot.com.tr


    Merhaba. Kronik airbag sargisi arızasını 1 yıl garantili tamir ediyorum.
    Hava yastığı lambanız yanıyorsa veya Hız sabitleme olan araçlarda sabitleme tuşları çalışmıyorsa, direksiyon dönerken çıtır çıtır sesler çıkarıyorsa direksiyondaki tuşlar çalışmıyorsa sargı arızası var demektir.

    1 Yıl garantili sargı tamiri yapıyorum. Orjinal bakır yollu kablosunu kullandığım için uzun ömürlü tamir oluyor.

    GSM: 0543 935 12 89
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.