Şimdi Ara

air5650 ve rt206 birlikte kullanımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde şuanda airties 5650 modem var bunu kendi bilgisayarımda kullanıyorum bir adet de airties rt206v1tt modem mevcut bunu 2kat üstümde konşumla paylaşmak istiyorum şuanda benim modemimden onun bilgisayarına cat5 kablo çekili interneti paylaşıyorum ancak onun istediği kendi dairesindede interneti kablosuz kullanmak benim modemden çıkan kablonun ucuna rt206 yı bağlarsam kablosuz kullanabilirmi yada nasıl bir ayar yapmalıyım biraz karışık oldu ama kusura bakmayın.



  • bu sekilde yapabilirsin....

    http://www.youtube.com/watch?v=Z2BEZID-bBo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wertywertyy

    Arkadaşlar elimde şuanda airties 5650 modem var bunu kendi bilgisayarımda kullanıyorum bir adet de airties rt206v1tt modem mevcut bunu 2kat üstümde konşumla paylaşmak istiyorum şuanda benim modemimden onun bilgisayarına cat5 kablo çekili interneti paylaşıyorum ancak onun istediği kendi dairesindede interneti kablosuz kullanmak benim modemden çıkan kablonun ucuna rt206 yı bağlarsam kablosuz kullanabilirmi yada nasıl bir ayar yapmalıyım biraz karışık oldu ama kusura bakmayın.

    evet yapabilirsin. Yapman gerekenler sunlardır.

    kablosuz ayarlari yapılandır isim sifreleme wpa yapabilirsin.
    Sonradan yerel ag ayarlarından dhcp kapatıp ip adresini degistir.

    videoda kablosuz baglamaya calisiyor. Sen kablo ile baglayacaksın. bu iki seyi yapman yeterlidir.
  • yok videoda kablolu bağladım eger bunu kablosuuz yapmak isterseniz iki modem arasında kablo olmadan ana modem e de girip diğer modemin mac adresini eklemeniz ve ana modeminde şifreleme turunu wep yapmanız gerekir.. Bunu yapmadım cunku ana modem 11 n destekli 300 mb/sn yi den faydalanmak için şifreleme turunu değiştirmedim cunku 11N web şifrelemede olmuyor wpa -wpa2 gerekiyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkay11

    yok videoda kablolu bağladım eger bunu kablosuuz yapmak isterseniz iki modem arasında kablo olmadan ana modem e de girip diğer modemin mac adresini eklemeniz ve ana modeminde şifreleme turunu wep yapmanız gerekir.. Bunu yapmadım cunku ana modem 11 n destekli 300 mb/sn yi den faydalanmak için şifreleme turunu değiştirmedim cunku 11N web şifrelemede olmuyor wpa -wpa2 gerekiyor..

    Airtouch kaldirdiginda bg moduna ve wep sifrelemeyi yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.