Şimdi Ara

Aion şuan kaç gb?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
22.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aion indiriyorum ve indirme launcher i %50 de ve oyun 20 gb !!!
    Wow bile 28 29 gb Nasıl oluyorda bu oyn %50 indirmede 20gb.Kafayi yicem2 gündür indiriyorum

• Cevap biraz geç oldu belkide inmiştir şimdiye kadar ama açıklamasını yapayım.

Aion 20 gb indirmez.Zaten setup toplam 16 gb yani indirdiğin boyut 16 gb dir.

Ama indirdiği dosyayı anında işliyor yani kuruyor.O Yüzden klasördeki boyutu büyüktür.%100 ünü indirip kurdugunda 30 küsür gb olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

Cevap biraz geç oldu belkide inmiştir şimdiye kadar ama açıklamasını yapayım.

Ama indirdiği dosyayı anında işliyor yani kuruyor.O Yüzden klasördeki boyutu büyüktür.%100 ünü indirip kurdugunda 30 küsür gb olacak.

Benimki yuzde 38de 10 gb'a yakin su an. Onceden indirdigimde %70den %100e firlanisti birden. Sasirmistim. Yine oyle olacak sanirsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

quote:

Benimki yuzde 38de 10 gb'a yakin su an. Onceden indirdigimde %70den %100e firlanisti birden. Sasirmistim. Yine oyle olacak sanirsam.

%46 olunca 16 gb olur ondan sonra %48 e gelince birden hızlanıp dosyaları kurar bitirir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

quote:

%46 olunca 16 gb olur ondan sonra %48 e gelince birden hızlanıp dosyaları kurar bitirir

Yuzde 10 gibi bir sey kalmis o zaman. Ben de bu bitmez diyordum bana umit verdiniz. Tesekkurler.
    @RockForLive

• kurulu halı gameforge klasoruyle bırlıkte 21.5 GB
  • bende aoin online 40gb ulaştı hala yüklüyor anlamadım bi türlü
  • Oyun 21.5 gb kardeş toplam setup bitince arkadaşın dediği gibi oyun iniyor % 50 den sonra dosyaları genişletiyor bitmesini bekle torrent mantıgıyla düşün biraz indirecegin şeyi indir der demez hard diskte ne kadarsa o kadar yeri dolduruyor dosyanın toplamını ve kurulacak alana sistem el koyuyor böylelikle 40 gb gözüküyor yükleme bitince 20 gb silinecek diğer arkadaşlarda fazlalık var veya 4.0 packide indirmişler ben geçen ay indirdim ve elimde 2.7 den kalma packide var update edilmiş hâli aynı 21.5 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzsoylu -- 29 Temmuz 2013; 21:24:31 >
  • RockForLive kullanıcısına yanıt
    benim şuan %53 ve 15saat önce indirmeye başla arada 0bytes/sn oluyor ama iniyor şu anda toplam boyutu 20gb ve %48 e gelince hiçte hızlanmadı aynı hızla %53 e geldi 33 sürümüne ait dosyalar diyor güncelleniyor 33 sürümü 4.0 mı acaba gameforge den iniyor bitince 40gb falan olucağını tahmin ediyorum ama oyunun sitesinde 19gb diyor
  • bendede 45gb oldu hala %50

ve D diskine indirmesini ayarladıgım halde 70gb lık c diskine indirdi 25gb sistem dosyası zaten C de yer kalmadı D ye kopyalıyorum şimdi

yardım eden olursa sevinirim
  • %45 ve 18.3 gb şuanda. Daha kaç gb indirir?
  • arkadaşım şimdi indirdim 20 bilemedin 25 gb
  • 20 belki 22 gb son
  • çok pardon beyler şimdi baktım dosya 40 gb olmuş ama 20 gösteriyor
  • %54 25gb da daha ne kadar ındırır bu
  • hocam ben suan indiriıom 25GB oldu bile kaç gb bu aion ?cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 24 Şubat 2014; 16:47:55 >
  • arkaadaşlar aıon indiriyorum ben şuan oyun 100 mb da geldi ama indirme hızında bi 0 byt diyor bi gelip 400 kb felan diyor ne zamana biter bu %12 de yardım edin lütfen
  • Ben email attim dvd yollar misiniz diye 17sinde dagitim baslayacakmis toplu olarak. Haberiniz olsun. 17sine yetismezsiniz belki ama sonraki toplu dagitima yetisebilirsiniz.

• ayrıca rkadaşlar benim modemde sorun avrdı torrent den oyun indirirken en fazla 200 kb/s ye çıkabiliyodu burda nasıl oluyoda 400 kb/s veya 800kb/s ye çıkabiliyor anlamadı m
    yardımcı olurmusunuz
  • gameforce den indiriyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.