Şimdi Ara

Aion Siege

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aion Siege ye ilk defa gittim ama cok anlamadim ne dir nasil dir, eger birisi anlatirsa cok makbule gecer.

Herkezin gittigi yere gidiyordum ama niye nasil nicin pek kimse anlatmiyordu, artifact falan aliyorduk, mob lar falan cikti icerde. bide low lvl oldugum icin yuksek lvl de kiler 1 shot yapiyorlardi ^^.

Onceden tsk ederim.

9 Kale ve çok sayıda artifact vardır. Kale'ler Elyo, Asmo veya Balaur ırklarından biri tarafından ele geçirilmeye çalışılır. Aynı şekilde artifactlerde.
    Artifact almak için herhangi bir anda düşman ırkın sahip olduğu bir artifacte gidip oradaki veteran boss'u kesmeniz yeterlidir. Boss'a en yüksek DPS'i yapan legion (aynı legiondaki üyelerin toplam DPS'i hesaplanır) veya saldıranlar arasında en yüksek dps'e sahip olan grubun/ally'nin/league'in liderinin legionu artifact'in sahibi olur ve özel bir item sayesinde artifacti harekete geçirme hakkına sahiptir. Artifact'i harekete geçirirseniz belli bir alandaki bütün ally oyunculara buff veya düşmanlara debuff uygular (HP buff, transform debuff, atack speed buff gibi...)
    Kale savaşları artifactlerden farklıdır, kalelerin savaşa açıldığı belli saatler vardır. Bu saatler arasında (1 saat sürüyor savaş) bütün kalelerin etrafında bir güç kalkanı açılır ve tek giriş yolu kale kapıları olur. Kaleyi almak isteyen kişiler toplanıp saldırır ve önce kapıyı kırar, kapıyı kırdıktan sonra içerde bir savunma yoksa direk savaşta spawn olan kale boss'una giderler ve aynı artifact gibi en çok DPS yapan (bu kısımda emin değilim, nitekim zamanında tek kişilik legionuyla ve solo şekilde kale alanlara şahit olduk :) ) grup/league/ally liderinin legion'u kalenin sahibi olur.

Kale almanın faydaları;

Kalelerin içinde sadece sizin ırkınızın kalesi ise girebildiğiniz özel dungeonlar var. Kalenin bulunduğu bölgenin level'ına göre dungeon leveli değişir. Abyss alt kat kaleleri 25-40 arası, üst katta ortadaki 3lü kale 45-50, sağ ve soldaki 2 kale 40-50 level arası için uygundur. Orta kattaki Core kalesi ise 50-55 arası ally içindir.
    Bunun yanında kale savaşı sırasında kale bossu ele geçirirseniz yaptığınız DPS'e göre size 1-3 arası silver veya gold medal hediye gelir. Eğer kendi ırkınıza ait bir kaleyi savaş esnasında savunursanız (yani kale içinde düşman ırktan kişilere DPS yaparsanız) yine DPS'e göre 1-2 arası silver veya gold medal gelir.
    Son olarak kale sahibi olan guild'lere hergün belli miktarda gold-silver hediyesi gelir, guild lideri bu medal'ları keyfine göre kullanabilir.

Fazla detaya inmeden anlatmaya çalıştım. Varsa merak ettiğin konular yardımcı olabilirim.

• @Batu cok guzel anlattin cok saol.

sen hangi realm de oynuyorsun?

bide kale sahibi isek herkeze mi madalya veriyorlar yada sadece legion liderine mi?

Kale savaşında kale boss'una saldıran kişiler arasındaysan 1-3 arası medal gelir mail yoluyla, legion farketmez. Ama kaleyi ele geçiren legion liderine ayrıca her gün medal hediyesi gelir.
    Origin: GizmoMKD - Steam: Gizmomkd (B13 display name) - uPlay: GizmoMKD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gw2 Guild wars 2
    7 ay önce açıldı
    Gw2 Guild wars 2
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.