Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados mu Elf 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim yardımınıza ihtiyacım var:
    okul açılma arefesinde fotokopi çıktı vs den bıktım ve bir tablet almaya karar verdim
    tableti e-book ve pdf için alacam onun haricinde çok nadir film izlemek veya oyun için kullanırım

burdaki incelemeleri ve satıcı listelerini araştırıyorum 2 ürün cazip geldi

1.Ainol Tornados 8GB 7" Siyah Wifi Tablet
    2.Ainol Elf II 8GB 7" Siyah Wifi Tablet

ikisi arasında çift çekirdek ve 2 mp kamera farkı var
    1.bu fark için fazla ödeme yapmaya değer mi;
    2.çift çekirdek olanın şarjı daha az mı gider?
    3.Ürünlerin Türkiye de satılan modelleri çin sitelerindekinden gram olarak daha hafif görünüyor bi sorun olur mu?

uzun süredir alışveriş yaptığım güvenilir bir site olan focalprice dan almayı düşünüyorum

Tornados:
    ebayda en düşük 86$: buyrun ebayda
    focalprice 89$ -%10 indirimle: buyrun focalprice da tornados

Elf 2:
    ebayda en düşük 115$: buyrun ebay da elf2
    focalprice 117$ - %10 indirimle: buyrun elf2 focalprice

gerçekten kafam karıştı kullanmayacağım özellikler için yaklaşık 50tl vermeye değer mi yoksa tornados bi süre sonra zorlanmaya başlar mı? bu ürünlere uygun kılıf ve ekran koruyucu nerden bulabilirim denediğiniz kulandığınız var mı? yardımlarınız ve yapıcı yorumlarınız için çok teşekkür ederim

NOT: focalprice %10 indirim için yardımcı olabilirim

• o fiyatlara aurora 2 bulabilirsin iyi araştır çift çekirdekli bir tablet alman senin için daha iyi olacaktır

<<<ASUS TF300T+DOCK TORCH RED KULLANICISI>>>
  • evet arkadaşlar forumda arkadaşların yardımı sayesinde aurora 2 aldım yaklaşık 117$ a geldi bakalım ne zaman elime gelir

ilk etapta cazip olması için tornados düşündüm
    elf2 nin çift çekirdek olması cazip geldi
    aurora 2 nin 16gb olması sonucu yaklaşık 10$ fark vermeye değer dedim ve aldım tek düşündüren nokta ips olması fazla şarj harcar mı?
    şu anda tartışılan fire hem pahalı hem stabil değil hemde stokta yok
    satıcılar elinde kalan ürünleri çıkartmak için baya indirime gitmişler

hani araştıran bakan olursa diye yazdım bunları da

• Beyler son bir ayımı tablet incelemelerine ve karşılaştırmalarına ayırdım ve tek bir sonuca vardım: Ainol Aurora II ve Sadece 215TL gibi bir fiyatı var.

ve bir kaç gün önce de "Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi" Ana Konumuzun Temasını [ Hangi Tablet PC? ] olarak değiştirdim ve bir de "Anket" ekledim

Dilerseniz buradan takip edebilirsiniz: http://forum.donanimhaber.com/m_37627330/mpage_1/key_/tm.htm Dileyen
    de atabilir

Not: Ben ne satıcıyım ne de aracıyım! Sadece bir tablet furyası başlamışken fırsatçılara para kaptırmayın diye bilgilendiriyorum Yanlış anlaşılmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.