Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf 8gb +klavye klıf+otg kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırklareli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • TABLET ÇOK AZ KULLANILMIŞTIR DİĞER TABLETLERDEN FARKI 1024*600 ÇÖZÜNÜRLÜKTE OLMASI DAHA GERÇEKÇİ RENKLER VE 1GB DDR3 RAM OLUŞU EKRAN KORUMA JİLETİNİ DAHİ ÜZERİNDEDİR GERÇEKTEN FİYATINA GÖRE ÇOK PERFORMANSLI BİR ÜRÜNDÜR FULL HD1080p FİLMLERİ RAHATLIKLA TAKILMADAN OYNATMAKTADIR CİHAZDA BİR ÇOK HD KLİP MEVCUTTUR BİR ÇOK OYUN VE UYGULAMA YÜKLENMİŞTİR FACEBOOK,MSN,WİNNAP,İNG SÖZLÜK VE DAHA BİR ÇOK ŞEY KULLANIMA HAZIR ŞEKİLDEDİR ÜRÜNÜN YANINDA 50TL DEĞERİNDE OLAN KLAVYELİ KLIF HEDİYE VERİLECEKTİR PRİZDEN ŞARJ EDİLEBİLEN ADAPTÖRÜ VARDIR 3.5MM AUX TAN SES AKTARIM KABLOSUDA MEVCUTUR İSTERSENİZ HDD DATA KABLOSU İLE USB YE BAĞLAYARAKTA ŞARJ EDEBİLİRSİNİZ OTG KABLOSU VARDIR FLASH DİSKİNİZİ TAKIP ONDANDA RAHATLIKLA FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ MP3 VB.. DİNLEYEBİLİRSİNİZ SATMA SEBEBİM LAPTOP ALDIM O YÜZDEN İHTİYACIM KALMADI WİFİ Sİ GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR ÇEKİME SAHİP BEN HİÇ SIKINTI YAŞAMADIM OYUNLAR GERÇEKTEN TATMİN EDİCİ DÜZEYDE DOKUNMATİK PANELDE OYUNUN AYRI BİR ZEVKİ OLUYOR ARABA YARIŞLARINDADA FARKLI BİR ZEVKİ VAR CİHAZIN KUTUSU MEVCUTTUR İYİ PAKETLENİP KARGOLANIR RESİMLER CİHAZIN KENDİSİNE AİTTİR. CİHAZDA PLAYSTORE YÜKLÜDÜR İŞLETİM SİSTEMİDE EN SON ÇIKAN ANDROİD 4.0.3 ICS YÜKLÜDÜR iSTEDİĞİM FİYAT: SATILDI
     Ainol Novo 7 Elf 8gb +klavye klıf+otg kablo

Özellikleri:
    İşlemci : Cortex A8 tabanlı Allwinner A10, 1.2Ghz
    Grafik İşlemci : MALI 400
    Ram : 1GB DDR3
    İşletim Sistemi : Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich (ICS)
    Dahili Hafıza : 8GB
    Wifi : Kablosuz Ağ 802.11b/g/n
    Hareket Sensörü: 3 Eksenli X,Y,Z
    Kamera : Önde 2MP kamera
    Ekran : 7" (1024x600) Kapasitif, aynı anda 5 nokta algılama
    HDMI : Mini HDMI portu (Beraberinde gelen kablo ile 2160p (1080p'den daha kaliteli) videoları LCD/LED TV'de oynatır)
    USB OTG : USB On The Go (Beraberinde gelen kablo ile Flash disk ve HDD'leri destekler)
    SD Card : 16GB’a kadar
    Batarya : 3700mAh
    Ağırlık : 330gram
    İNCELEME VİDEOSU AŞAĞIDADIR
    http://youtu.be/bmgj2bkAF8g
    http://youtu.be/eRYLeQxGU6o

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed39 -- 7 Eylül 2012; 14:44:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Tüm alışverişlerde öncelik elden teslimdir. sorunsuz alışverişler: @cixhan, @antbyotic, @mertq, @n1ghtwolff, @hapymyday, @Yeni Klasör, @kiss of life, @zerogs x2, @dota, @Grimmjow JeagerJaques x2, @ozgboy, @Apoca1ypse, @amortiiii, @nurmuhammed, @AslanPaşa, @erkandere, @salom, @haggardd, @MuzminRahTs?z!, @Wilakress, @old_snake, @djmixed, @yolcu12, @FuRrKaNn, @10.Lincoln, @aLMaNNN, @kinetik, @slayer_00, @carismadaly, @izomer, @DARBE, @formula2000, @fatihli52, @f.aktunc, @DeepAcidJzz, @yogun54 @wishmuster78, @By CrAzY, @Jeasme, @Mr.Cei, @Cihan.0009, @mehmetelmas82, @drberk2, Ve daha hatırlayamadığım onlarcası...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.