Şimdi Ara

.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirCaptain -- 18 Temmuz 2022; 15:2:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam 2 haftadır evde çatışma var resmen çok sıkıldım bana her yeri yaz ama sen bilirsin diyip baska secenek bırakmıyorlar mezuna kalim diyorum hayır baska bölüm bakim diyorum hayır çap yapim diyorum hayır ama lafta sen bilirsin kafayı yemek üzereyim hukuk istiyorum dediğim güne lanet olsun
    Şu ana kadar başarısızlıklarım için hep ailemi suçladım fakat son zamanlarda düzgün düşününce sıkıntının bende olduğunu anladım. Artık düzgün davranmaya çalışıyorum. Aşırı toksik, içen sıçan, dayak atan insanlar olmadıkları sürece gerçekten sizi düşündüklerini ve kendilerince /kendi doğrularınca da olsa size yardım etmeye çalıştıklarını unutmayın. Dediğim gibi toksik aileler dışında, hayatta doğru düzgün güvenebileceğiniz sayılı insanlardan olduklarını unutmayın.
  • Bugün bir takım şeyler oldu ama tatliya bağladım. Nasıl mı?

İ'm Lucifer morningstar

• hocam 2 haftadır evde çatışma var resmen çok sıkıldım bana her yeri yaz ama sen bilirsin diyip baska secenek bırakmıyorlar mezuna kalim diyorum hayır baska bölüm bakim diyorum hayır çap yapim diyorum hayır ama lafta sen bilirsin kafayı yemek üzereyim hukuk istiyorum dediğim güne lanet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir dışı salmıyorlar, onları da çok sevdiğim için bir şey diyemiyorum, kavga çıkmasın

• Düzenli olarak babamla sabah-aksam ediyorduk ilk zamanlar. Şimdi ikna olmak zorunda olduğunu anladı

• Var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tıp yazmayacağım diye trip atıyorlar.. Eskiden tıp istiyordum sonra mühendisliğe kayınca kabullenmekte zorlanıyorlar.

• ikinci öğretim yazma konusunda baya tartışmıştık.

sonuç olarak iö yazmadım ama şimdi yatay geçiş başvuruları yaptım ve gelme olasılığı en yüksek ihtimal olan, ikinci öğretim olan.

bu yüzden 2.fighta hazırlanmam gerekiyor. . 

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 20 Ağustos 2021; 1:38:49 >
  • Şu ana kadar başarısızlıklarım için hep ailemi suçladım fakat son zamanlarda düzgün düşününce sıkıntının bende olduğunu anladım. Artık düzgün davranmaya çalışıyorum. Aşırı toksik, içen sıçan, dayak atan insanlar olmadıkları sürece gerçekten sizi düşündüklerini ve kendilerince /kendi doğrularınca da olsa size yardım etmeye çalıştıklarını unutmayın. Dediğim gibi toksik aileler dışında, hayatta doğru düzgün güvenebileceğiniz sayılı insanlardan olduklarını unutmayın.

• RiversintheSeas kullanıcısına yanıt

Aynısı bana oldu hocam dişten mühendisliğe kayınca

• up

• TÜM SÜLALEDE TEK ÜNİVERSİTE OKUYACAK OLAN KİŞİ OLDUĞUMDAN MÜTEVELLİT HİÇBİR ŞEYE KARIŞMADILAR . 

.

@My Love YBS BU NE GÜZEL ŞEY BÖYLE . 

• ben tartışma bile yaşamadım ne istiyorsan onu yaz dediler bizimkiler pek anlamıyor bu işlerden . 

• küçük bi aile olduğumuzdan hem ana hem baba tarafında yks birincisiyim ondan raadım o konuda

• Tıp yaz diyorlardı endüstriye zorla ikna ettim

• bende bug oldu sandım, herkes de öyleymiş

. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.