Şimdi Ara

Aileniz Sigara İçtiğinizi Nasıl Öğrendi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lisede tarih hocası söylemişti öyle öğrendiler tabi öncesinde de tahmin ediyolardı çakmaktır kokudur...
    ama enteresan bi şey oldu, annem arkadaşlarıyla güne gitmiş ben de onların güne gittiği apartmanın tam karşısındaki kafede oturuyodum tüttürerek, evlerinde de teleskop varmış, annem de biraz bakınıyım etrafa derken beni görüyo... zaten biliyolardı bu olayın öncesinde ilginçti biraz.
    bu da böyle bi anımdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I'm-uzi


    quote:

    Orijinalden alıntı: bugracaner

    quote:

    Orijinalden alıntı: I'm-uzi


    quote:

    Orijinalden alıntı: bugracaner

    hala yakalanmadım şuan montumun cebinde colts paketi var içindede 2 tane var

    cikolatali olandanmi

    evet ama bence vanilyalı daha güzel

    ben onu alcaktim ama cikolatalisini aldim
    vanilyaliyi alayim bidahakine
    tadi nasil

    Fiyati nasil onun merak ettim simdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayağı güzel anılar var, bende anlatayım.

    Saat öğlen 2-3. Annemle babam evde yok. Misafirliğe gitmişler, en iyi ihtimal gece 11-12 gibi eve dönerler. Fırsat bu fırsat, oturdum balkona, aldım çay bardağı altlığını, yaktım sigaramı. Sigaranın yanında kahve var, bisküvi falan da var işte. Sigarayı içtikten sonra izmariti bisküvi paketinin içerisine bıraktım, ki normalde izmariti balkondan aşağı atarım. Çay bardağı altlığını da aldım bir güzel yıkadım, pakladım. Çöpü de mutfaktaki çöpe attım. Oda ya korku girmiştir diye, deodorantı odaya ve üstüme bir güzel boca ettim. Evde otur otur canım sıkıldı, dedim arkadaşı da çağırayım, dışarı çıkayım.

    Dışarı çıktım, gece 1 gibi eve geldim. Tabii annemle babam eve gelmişler. İçeri adımımı attım, annem odama geçti ve "buraya gel" dedi. Noldu anne falan demeye kalmadan yapıştırdı malum soruyu; "sen sigara mı içiyorsun?". İtirazlar ettim ama nafile "bana tek bir cevap ver, evet mi hayır mı?" diyor, başka bir şey demiyor. Sigara içtiğimi nereden çıkardın diye sorunca da, çöpteki bisküvi paketindeki izmariti bulmuş.Tabii bende arkadaşım geldi içti dedim. Sonra küstü gitti mutfağa. Vicdanım el vermedi, gittim söyledim. Ben içtim, itiraf ediyorum dedi. Önceleri sütümü helal etmem vs. bayağı damardan giriyordu ama şu aralar pek ses etmiyor.

    Babama gelince, o halen bilmiyor. Bir kaç kere cebimde çakmak yakaladı ancak henüz sezmedi heralde. Bilmesini de istemem. Çünkü kendisi sigara yüzünden ölümden döndü ve 10 yıldır temiz. Benim içtiğimi öğrenirse gerçekten yıkılır.
  • annem rüyasında beni sigara içerken görmüş sigarayı balkonda içmişim sonra da tabletin kutusuna koymuşum sigarayı... annem sabah kalktı geldi odama girdi birden direkt tabletin kutusunu açtı ve camel kutusunu gördü sonra da kıyamet koptu.
  • İçmiyorum rahatım, en güzeli de bu beyler.Sigara içmek ciddi anlamda saçma geliyor, bunun süt oğlanlığıyla falan alakası da yok.Hayatımda 1 kere o da 4-5 sene önce eniştemin gazıyla içmiştim 1 tane.Hayatımda o kadar iğrenç bir tat hatırlamıyorum.Tadı güzel değil, kokusu güzel değil, dumanı insanı boğuyor, size hiç bir artısı yok, siz fark etmeseniz de sigara içmeyenler içenlere ''oo havalı'' gözüyle bakmıyorlar, maddi manevi çok eksisi var size.Sigara bırakma hattı gibi konuştum ama bilmiyorum sigaradan nefret ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SemoBoy

    annem arkadaşlarıyla güne gitmiş ben de onların güne gittiği apartmanın tam karşısındaki kafede oturuyodum tüttürerek, evlerinde de teleskop varmış, annem de biraz bakınıyım etrafa derken beni görüyo...r.

    absürd dizilerdeki gibi olmuş cidden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genjuro -- 10 Aralık 2013; 1:01:40 >
  • 15 yaşında liseye ilk geçtiğim sene başlamıştım. Birkaç ay sonra paket almaya başlamıştım. O dönem yakalamıştı sanırım annem. Aradan çok zaman geçmiş.
  • İlk içmeye başladığım zamanlarda annem 1-2 defa sormuştu içmiyorum dedim tabi. Sonra dedim kendi kendime ben böyle değildim 1 sene içmiştim sonra bıraktım. İçmiyorum en iyi
  • 27 yaşındayım bir kez olsun denemedim bile
  • Lise hazirliktaydim biktim tirsarak icmekten anneme gittim git babama soyle ben sigara iciyom duyacaksa benden duysun doverse de dovsun sevmiyom saklayarak icmeyi dedim. Birak fln dediler halen derler bende birakma konusunda istekliyim de gurbette sigarasiz cekilmiyor
  • Tam basket oynamaya giderken annem ve babam "seninle birsey konusmamiz lazim" demisti. Ben coraplarimi giyiyorum bir yandan da bana soruyorlar;
    -Sigara mi iciyorsun?
    -Evet
    -Neden iciyorsun?
    -Bir nedeni yok basladim ve iciyorum
    Boyle bir diyalog sonucunda ogrenmislerdi. Lise-1 deydim sene 1999-2000 falan. O gunden sonra sonra artik rahat rahat 3. katta odamda icmeye baslamistim...
  • "Başladım" dedim "iyi" dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion

    İçmiyorum rahatım, en güzeli de bu beyler.Sigara içmek ciddi anlamda saçma geliyor, bunun süt oğlanlığıyla falan alakası da yok.Hayatımda 1 kere o da 4-5 sene önce eniştemin gazıyla içmiştim 1 tane.Hayatımda o kadar iğrenç bir tat hatırlamıyorum.Tadı güzel değil, kokusu güzel değil, dumanı insanı boğuyor, size hiç bir artısı yok, siz fark etmeseniz de sigara içmeyenler içenlere ''oo havalı'' gözüyle bakmıyorlar, maddi manevi çok eksisi var size.Sigara bırakma hattı gibi konuştum ama bilmiyorum sigaradan nefret ediyorum.

    "Ooo havalı" mı Yaşça küçüklere hitap ediyorsun sanırım, uzun süredir sigara içenler her şeyin farkında zaten. Ben faranjit oldum zamanında. Hala bırakmadım çünkü kahvaltı sonrası bir dal yakmanın getirdiği huzur başka bir şeyde yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 yasinda yakalandim . bugun icmiyorum
  • Sigara içiyorum haberiniz olsun diyip geçtim.
  • Dumanla öğrendiler kardeş.
  • okul yıllarında çok baskı vardı öğretmenler sürekli tuvalete gelir sigara içen varmı diye bakardı sigara içerken yakalanan disipline gidiyordu böyle böyle çok zorlu yollardan geçtim iyice profesyonelleştik bizde tabii bu kadar aşamadan geçince üstümüzü arar bulamazlardı paketi hocalar genelde paket arardı ben bir iki sigarayı kravatın içine kattırırdım bir odanın penceresinde içeriye 1 gram duman sokmadan içebilecek duruma geldim taa ki yatağın altındaki kül tablasını boşaltmayana kadar allah kahretsin ki dökmeyi untmuşum peder koku ala ala buldu güvenimi yitirdin dedi bana 4-5 sene evel... beni sigara içerken gören pedere derdi gören pedere derdi lise bitti aradan 6 yıl geçti yaşım 24'e geldi sokakta kaveye gidip içiorm eskisi kadar keyif alamıyorum artık kaçak içerkenki hayatım mafoldu birden o zaman 5-6 saat içemediğim zamanlar oluyordu arıyordum içince başım dönüyordu bu çok keyif veriyordu tuvaletlere girer sırf sigara içmeye girerdim artık bunların hiçbiri olmuyor yolda vs içiyorumda yok kaçak içmek daha güzeldi
  • 21 Yaşındaydım. Salona indim, elime bir kül tablası aldım, paketten bir sigara çıkardım, başladım pöfür pöfür. Delikanlıyız, bizde gizli saklı, sinsi kalleş olmaz.
  • 15 yaşımda bıraktıktan sonra kendim söyledim ters bi tepki almadım olumlu karşıladılar şu an 19 um bidaha başlamam
  • içmediğim için problem yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.