Şimdi Ara

Aileniz Sigara İçtiğinizi Nasıl Öğrendi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

• Annem ve babam yurt dışına gittiklerinde eve arkadaşlarımı çağırdık tam anlamıyla alem yaptık. Vodkalar, tekilalar, biralar, abur cuburlar, playstation ve alabildiğine sigara. Yaz günüydü tam havası. Balkonda içiyoruz sigaraları. Balkonu görsen çöplük dizlerine kadar izmarit boş şişeler çöpler falan

Karşı daire görmüş. Bizimkiler gelince söylemiş sizin oğul arkadaşlarıyla böyle böyle yaptı uyutmadı bilmem ne.

Öğrendiler. Ama içmiyorum ben sadece zevkine içmiştik.
  • Paketi cebimde unutmuşum
  • 16 yaşımda başladım 1 sene sonra anneme söyledim 2. sene de babama söyledim
  • hala yakalanmamayı başardım :D
  • Okulda ettigim bir kavga yuzunden hocamiz babami cagirmisti.ve cevreminde biraz bozuk olmasindan dolayi yedigim haltlari babama bir bir anlatmis.ve sonrasi zaten kiyamet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yaşındayım hâlâ öğrenmediler.
  • icsenizde anlasilir haci ya kokusuz sigara olsa ben bile baslarim fakat koku fenaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede ertesi günki geometri sınavına çalışıyordum ki analitik geometri. Kafam bir türlü basmıyor. Annem yatmış ben mutfakta ders çalışıyorum önümde kahvem. Canım acayip sigara çekti. Zaten kafam bavul gibi olmuş. Neyse gideyim bir sigara içeyim dedim. Altım sigarayı çakmayı üst kata çıktım. O zamanlar sigaraya yeni başlamıştım günde 3-4 dal anca içiyordum. Yeni başlayan kafası olur ya tam onu yaşıyorum. Elim ayağım titriyor. Her neyse ben o halde yukarıda çok gürültü çıkarmışım herhalde aşşağı indim kapıyı bir açtım karşımda annem bana dik dik bakıyor. Aha dedim içimden s*çtım Kavga kıyamet, bağrış çağırış o günü atlattım. Neyse ertesi gün okula gidecem. Yolda sigara içeceğim elimi cebime bir attım sigara paketi yok. Çok iyi hatırlıyorum Winston light'tı. Annem paketi bulmuş saklamış. Tabi ben daha sonra nereye sakladığını buldum oradan dal dal aşırıp içtim.

Sorduklarında hiç inkar etmem içiyorum derim ama gözlerinin önünde de içmem. Annemden babamda korkuyor baya ikimize de basıyor fırçayı. Babamla balkon kapmaca oynuyoruz evde

• İçmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzcan41

hala yakalanmamayı başardım :D

Bunu yazmaya geldim ve gidiyorum.
  • ilk 7 sinifin yazı
    koyde arkadaslarla kagit katlayip iciyoruz
    :D sonraki gun 216 aldik 11 tane kalinca arkadaslarin evin catisinda anannnesi yakaladi
    bidaha gorursem soylerim felab dedi ozamandan sonra lisede ictim
    sonra bayagi azalttim arada bi evdekiler anliyo gibi oluyo zaten cantayi bi acsalar eyvaaa

• direk söyledim valla en başta biraz üzüldüler sonrakabulleniyo insan
  • hala yakalanmadım şuan montumun cebinde colts paketi var içindede 2 tane var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner

hala yakalanmadım şuan montumun cebinde colts paketi var içindede 2 tane var

Nereden aliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacoste_1927

quote:

Nereden aliyorsun

bursa - zafer plaza aşşağısı kültür dershanesi yanında bakkallarda var

• quote:

cikolatali olandanmi

• İçişimin 2. yılında ablam laf arasında sormuştu içiyorum dedim o öyle öğrendi.

Yine içişimin 3. yılında iken bir gün rahatsızdım, boğazım ağrıyordu . Annem aç ağzını bademciğine bakayım dedi . Ve hooooloskooo tarzı koku salışımla o da anladı. Canına zarar muhabbeti falan filan evrelerini atlatınca alıştı. İlk zamanlar "içme şu zıkkımı" derken yakın zamanda "içme şu parliamenti, vazgeç ondan" demekte.

İçişimin 5. yılındayım babam %100 anlamıştır ancak bilmemezliğe geliyor gibi, sonuçta akşam zil çaldığında içeriye bir soba borusu giriyor.

Bırakmayı da çok denedim, rekorum 2 ay.

Sonuç olarak sigara sağlığa zararlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

quote:

cikolatali olandanmi

evet ama bence vanilyalı daha güzel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

quote:

cikolatali olandanmi

evet ama bence vanilyalı daha güzel

ben onu alcaktim ama cikolatalisini aldim
    vanilyaliyi alayim bidahakine
    tadi nasil

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.