Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • spektaküler kullanıcısına yanıt
    Ben 3 ayrı müşteri temsilciyle görüştüm ilk aktivasyonda var denildi yaptım aktıvasyonu.Sonra konuyu okudum burada.Tereddüte düşünce 2 ayrı müşteri temsilcisi olmadıgını soyledı.İlk kaydı inceleyip bu karara vardılar avrupa paketi 6 aylık tanımlandı şimdi.Tüm kayıtları incelemelerini söyleyin siz de eger eminseniz var denildiğinden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupa maçlanı izleyip izleyemeyeceğimizi nasıl anlayabiliriz hiç digiturk u aramadan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Online işlemlere girip, paket bilginize bakın hocam. Sadece sporun yıldızı yazıyorsa anladığım kadarıyla izleyemiyorsunuz.
  • Bugün arçelik bayisi kardeşimi aramış 7 ocakta yeni kampanya gelecek diye. Bu biten kampanyayı kendisi biraz bekleyin demişti bizde son gün sıkışmayalım diye beklemiştik bakalım nasıl bi kampanya yapacaklar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki yazışmalardan sonra ben de müşteri hizmetlerini aradım. Paketinizde yok dedi Avrupa maçları nasıl olur falan dedim sonra tamam varmış izleyebilirsiniz dedi kapadık telefonu 2-3 saat sonra tekrar aradılar yokmuş paketinizde ayrı paket almanız gerekiyor dedi :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spektaküler kullanıcısına yanıt
    Benim de beklemediğim bir durum bakalım bi değişiklik olursa yine buraya yazarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ocak ayı 48 kuruş fatura çıkmış sizlere de çıktı mı yoksa bana özel mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de çıkmış.Faturada 48 kuruş damga vergisi olarak görünüyor.Canlı desteğe sorduğumda bir kereye mahsus alındığını söylediler.
  • Bendede çıkmıştı. Gıcıklık olsun diye kabul etmedim.. şikayet kaydı actirdim. Sözde iptal edecekler geri dönüş yapılacaktır filan dedi ama bilmiyorum ne olur ama iptal edecekler gibi yorumladim ben konuşma tarzından olmaz filan demedi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar.
    Paketim tanımlandı kullanmaya başladım.Şöyle bir problem var.Apartmanımda çalışan Türksat Uydusu idi.Eutelsat varmış ama ayarları bozukmuş.Teknik servis türksat üzerinden kurulum yaptı.ancak yaptıktan bir saat sonra sinyal yetersiz diye uyarı verip izleyemedim.Tekrar teknik servis geldi.Burada bahsedilen 9550 cihazı taktı ve bu cihazda kopma yaşamıyorum şimdilik.
    Teknik servis Eutelsat üzerinden bağlanırsak hiç kopma yaşamazsınız .Digitürk'ü arayıp uydu yön değişikliği isteyin dedi.Aradım bu değişikliğin bu pakette olmayacağı değişiklik yaparsam ayda 49 TL taahhütlü ödemem gerektiği söylendi.Ben bunu kabul etmediğimi, paketin ücretini yıllık peşin verdiğimi, hiç bir ücreti kabul etmediğimi, servisin en başta eutelsat kursa bu problemin olmayacağını söyledim.Size dönüş yapalım dediler.Hala bir dönüş yok.Böyle saçmalık olabilir mi arkadaşlar.
  • evet eminim..Aylık 49 TL oluyor.Yani arçelik kampanyası ile peşin aldığım paket yerine buna geçeceksiniz dediler.Şikayetvar vs. heryere yazdım taciz ettim.Ücretsiz uydu değişimini 1 seferlik kabul ettik dediler.Hala güvenmiyorum.Faturaya yansır diye tedirginim.
  • Arkadaşlar bugün görüştüğüm bayiye yeni bir mail gelmiş kampanyanın 3 şubata kadar uzatıldığına dair siz de oturduğunuz bölgedeki bayiilere bir sorun bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar.Çağrı merkezi 1 senelik tanımladık ücret almayacağız dese de güvenemiyorum.
    Online işlemlere girdiğinizde paketleriniz bölümünde 1 yıl ücretsiz veya süre doluş tarihi gibi bir ibare göremiyorum.Ailenin yıldız 45 dizi paketi 12 TL yazıyor.Spor paketinde Haziran hediye bitiş diye yazıyor.
    Bunlara ücret tahakkuk etmesin?
  • Bugün 170'e alıp aktivasyonu yaptırdım. Dizi ve 6 ay Sporun Yıldızı dahil. Şampiyonlar ligi bahsi geçmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 9 Ocak 2019; 13:48:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaziantep'de bulabilen var mi, ben bulamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercekkurtulus G kullanıcısına yanıt
    Paketlerde fiyat yazmıyor, paket içeriğine tıklandığında paket fiyatları yazıyor, bende de aynı şekilde. Ocak ayı faturam "0" TL geldi.
  • Almak isteyen varsa yardımcı olurum. Fiyat 190 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.