Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serden kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    Antalya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • angraf kullanıcısına yanıt
    msjı 17:30 da gönderdi hemen aktivasyon için aradım kurulum için bugün gelecekler.
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Merak edilen detayları paylaşayım, kafasında soru işareti olanlar için faydalı olacağını düşünüyorum.

    Aydent isimli satıcıdan 24.12.2018 tarihinde satın aldım. Satın alma işleminden sonra satıcının iletişimi maalesef biraz sizi teredütte bırakıyor, yoğunluktan olabilir veya farklı bir sorun olabilir. Kod 25.12.2018 17:55'te cep telefonumuza sms ile gönderildi. Fatura da dün itibari ile tarafımıza ulaştı, aşağıda görselini paylaşıyorum. Digitürk'e kodu salı akşamı paylaştık herhangi bir sorun yaşamadık. Müşteri hizmetlerindeki görevli sizin tüm aklınıza gelen soruları sormadan paket hakkında tüm detaylı bilgileri paylaşıyor. Aklınızda herhangi bir soru işareti kalmıyor diyebilirim.

    Paketi Türksat veya Eutelsat olarak seçebiliyorsunuz. Eutelsat kurulum ister ve çanağınızda yok ise dış kurulum 155TL ücreti var, mevcut Türksat çanağınızı Eutelsat'a çevirtmek isterseniz 40-50TL arası bir ücreti var. Yalnızca İç kurulum yapılacak ise herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Aktivasyon dahil ücret yok.
    Üyelik 1 Sene geçerli olup Ailenin yıldızı paketine + Dizi Paketi + 03.06.2019 Tarihine kadar Sporun Yıldızı paketi (Avrupa Paketi Şampiyonlar Ligi Uefa,İngiltere, La Liga) vs + HD Servisi ile hediye. Türksat kurulum yaptırırsanız yalnızca Bein Sport 1 ve ulusal kanallar HD olacaktır. Bein Sport 2-3-4 SD yayın olacaktır. Çünkü Türksat üzerinde bu kanalların HD servisi yok. Bu yüzden Eutelsat seçmeniz yararınıza olacaktır. Eutelsat üzerinden verilen yayın kalitesi Türksat'a göre daha kalitelidir (Duyduğum kadarı ile Eutelsat yayınını convert edip Türksat'a veriyorlarmış doğru yanlış kesin bilgi değil) Kodu çağrı merkezine paylaştıktan sonra üyelik bilgilerinizi oluşturup size en yakın yetkili bayiyi yönlendiriyor. Bayi randevu için size ulaşarak bilgi veriyor. Çağrı merkezi üyeliğinizi aktif ederken tavsiyem Humax 9505 cihazı istediğinizi belirtinki sisteme not düşsün, bayinin elinde varsa bu cihaz HD cihazlar içinde en iyi olanıdır. Yok ise yine Humax 9504 Talep edebilirsiniz.(Mevcut üyeliğimde, ailemin izlediği üyelikte 9504 var.3-4 Yıldır bu cihazı sorunsuz kullanıyorlar.) 4K için bir bilgi almadım fakat ücreti karşılığında alabilineceğini düşünüyorum. Yetkili servis randevu tarihinde gelerek kurulum işlemini gerçekleştirerek yayınlarınızI aktif hale getirecektir. 1 Senenin sonunda üyeliğinizi Digitürk'ün sunacağı teklife göre devam veya iptal ettirerek 60Gün içerisinde kullanımınıza verilen ekipmanı en yakın bayiye teslim ederek işlemlerinizi sonlandırabilirsiniz.
    Alan herkese hayırlı olsun. Keyifli seyirler...

    Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_sefa61 -- 27 Aralık 2018; 9:37:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yibo90

    Beyler Ankarada almak isteyen var mi ona göre bir tanıdık vasıtasıyla ricada bulunacağım. Sayının biraz cazip olması şart.
    Ben cumartesi Ankarada olacağım. Almayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bugün aytenti aradım numaramı yanlış yazmışlar telefon üzerinden fikriye hanım sağolsun yardımcı oldu ve kodu verdi, ardından dijitürkü aradım sorunsuz şekilde kayıt yaptırdım. Evim merkezi sistem uydu olduğu için turksat yaptıracağım türksatta sadece bein sport 1 HD ve ulusal kanallar HD diğer Bein kanalları SD , bunun dışında yukarıdaki arkadaşın dediği gibi eğer iç kurulum yaptırtacaksanız ücret almıyorlarmış. Şimdi bayinin bana ulaşıp gelmesini beklemeye koyuldum ayrıca Humax cihaz istediğimi de not aldırdım. Sonucu yine paylaşırım.

    Paket içeriği ise Ailenin yıldızı paketi ve sene sonuna kadar süper lig la liga şampiyonlar ligi ve ingiltere ligi. Ayrıca Beinconnnect üzerinden net bağlantıısı ile de kullanabileceğiniz bienconnect giriş bilgilerinide yollayacaklarını ilettiler.
  • Şampiyonlar ligi dahil yazmışsınız.Bu pakette şampiyonlar ligi izlenebiliyor mu?
  • blackboy55555 B kullanıcısına yanıt
    izlenebildiği söylendi.
  • burak_sefa61 kullanıcısına yanıt
    4K kutu için 20tl aylık dediler.
  • angraf kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.

    Beinconnect için Digitürk sms ile link atacak oradan şifre oluşturacaksınız. Biz oluşturduk online işlemlere girmek isteiğimizde 'Bağlantı yaptığınız uygulama için uygun üyeliğiniz bulunamamıştır' hatası alıyoruz. Bein connectten bilgiler ile giriyoruz fakat kanal açmak istediğimizde ' Sayın üyemiz, içeriği oynatabilmeniz için öncelikle web sitesi üzerinden online satış sözleşmesini kabul etmeniz gerekmektedir diyor' Bir arkadaş kurulum yapılmadan önce Pazartesi akşamı Fenerbahçe maçını izlediğini belirtmişti fakat sözleşme imzalamadığımız için açılmadığını düşünüyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: angraf

    ben de bugün aytenti aradım numaramı yanlış yazmışlar telefon üzerinden fikriye hanım sağolsun yardımcı oldu ve kodu verdi, ardından dijitürkü aradım sorunsuz şekilde kayıt yaptırdım. Evim merkezi sistem uydu olduğu için turksat yaptıracağım türksatta sadece bein sport 1 HD ve ulusal kanallar HD diğer Bein kanalları SD , bunun dışında yukarıdaki arkadaşın dediği gibi eğer iç kurulum yaptırtacaksanız ücret almıyorlarmış. Şimdi bayinin bana ulaşıp gelmesini beklemeye koyuldum ayrıca Humax cihaz istediğimi de not aldırdım. Sonucu yine paylaşırım.

    Paket içeriği ise Ailenin yıldızı paketi ve sene sonuna kadar süper lig la liga şampiyonlar ligi ve ingiltere ligi. Ayrıca Beinconnnect üzerinden net bağlantıısı ile de kullanabileceğiniz bienconnect giriş bilgilerinide yollayacaklarını ilettiler.
    aydent firmasının yaptığı hiç etik değil bence.149 tl olan fiyatı 229 tl olarak satıyorlar.
    ben telefonla aradım,başka şehirdeyim dedim alabilirsiniz dediler ama bizdeki fiyat 230 tl dediler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak2658

    aydent firmasının yaptığı hiç etik değil bence.149 tl olan fiyatı 229 tl olarak satıyorlar.
    ben telefonla aradım,başka şehirdeyim dedim alabilirsiniz dediler ama bizdeki fiyat 230 tl dediler.

    Alıntıları Göster
    serbest piyasa hocam, N11 de başka bir mağaza var 199 TL ye satmakta oradan alabilirsiniz. Aşağıda link bırakıyorum bana paket bkmxpress 11 tel kodu ile 228 TL ye geldi bazı arkadaşlar 150 TL 'ye bağlattığını söylemiş bazı arkadaşlar ise bu paket için bazı arçelik bayilerinin 700 TL istediğini söylemiş kısaca anladığım kadarıyla Arçelik genel merkezden tüm bayilere belirli sayılarda satışlarda promosyon için kullansınlar diye kod verilmiş ellerinde tutanlar ise satabilecekleri fiyattan satmaya çalışıyorlar.

    https://urun.n11.com/uydu-alicisi/digiturk-ailenin-yildizi-paketi-sporun-yildizi-paketi-hediye-P288716267




  • burak_sefa61 kullanıcısına yanıt
    bu konuda henüz bilgim yok sözleşme imzalama olayı nasıl yapılır onuda bilmiyorum belki de kuruluma gelen kişi yapıyor emin değilim ama en kötü mail ya da faks ile göndririz bir sorun olursa.
  • angraf kullanıcısına yanıt
    Zaten servis kuruluma geldiğinde, sözleşme imzalanacak onun ardından yayınlar aktif edilecek fakat daha servis gelmeden izleyen nasıl oldu onu anlam veremedim.
  • burak_sefa61 kullanıcısına yanıt
    hocam beinconnect uygulamasını bilgisayarda chromeden açıp ilk giriş yaptığınızda zaten sözleşme direk ekrana geliyor oradan onaylıyorsunuz.
  • Tekirdağ Çerkezköy şubesinden150 TL den havale ile 2 adet sorunsuz aldım şifre telefonuma mesaj olarak gönderildi stok mevcut olduğu söylendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manga_0123 kullanıcısına yanıt
    fiyat çok güzelmiş bilseydik buradan alırdık hahaha :D Almayan arkadaşlar düşünebilir. 150 Tl ye lig, şampiyonlar ligi , la liga , ingiltere ligi ve Game of thrones yeni sezonu ilk izleme avantajı güzel geldi bana.
  • Ben de aldım ancak digitürk online işlemlerden sorduğumda şampiyonlar ligini izleyemeyeceğim söylendi.
  • daredevil40 D kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Tarayıcı üzerinden girdiğimde sözleşme çıktı kabul ettim. Açılıyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.