Şimdi Ara

Ailemle sorun! Ciddi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulu okuyamadım diye babam bana kızgın. Hiçbir iltifatı yok. Hep eksiklerimi söyler bastıra bastıra. Okulu sevemedim. İmam H.L. ne gittim. Canıma tak etti. Ne deseler yaptım, hep tatlı dille konuştum. Kimseye bişey olmasın diye odamda yalnız cinnet geçiriyorum. Artık pes ettim. Saçı sakalı bırakacağım. Laflarını umursamayacağım. Yeter artık. Sizin bu duruma bir yorumunuz öneriniz nedir?

Not: Yaş 17 Saçma sapan ergenlik demeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babanız ile karşılıklı oturup yaptığı, yaptığınız hataları konuşmanızı öneririm zira güzel bir konuşma ile ortak yolu bulup aranızı düzeltebilirsiniz. Bağırarak konuşmanın, hakarete varan sözler ile karşı tarafı ezip özgüvenini yok etmenin kimseye bir faydası yok. Umarım ortak bir yol bulabilirsiniz. Keyifli geceler dilerim. =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Babanız ile karşılıklı oturup yaptığı, yaptığınız hataları konuşmanızı öneririm zira güzel bir konuşma ile ortak yolu bulup aranızı düzeltebilirsiniz. Bağırarak konuşmanın, hakarete varan sözler ile karşı tarafı ezip özgüvenini yok etmenin kimseye bir faydası yok. Umarım ortak bir yol bulabilirsiniz. Keyifli geceler dilerim. =/

Düşündüğünüz gibi bir insan değil. O işi denedim yine kendi bildiklerini söyledi.

• Napak ? Millet imam hatipten cikip hangi bolumlere gidiyor sen atar yap okuma .çaycı olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 25 Ekim 2015; 21:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

Napak ? Millet imam hatipten cikip hangi bolumlere gidiyor sen atar yap okuma .çaycı olursun.

İşte böyle bi adam. Sorgusuz sualsiz konuşur. Bu tipler yüzenden çok geri kaldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: fruit

quote:

Napak ? Millet imam hatipten cikip hangi bolumlere gidiyor sen atar yap okuma .çaycı olursun.

İşte böyle bi adam. Sorgusuz sualsiz konuşur. Bu tipler yüzenden çok geri kaldık.

' ama o darbeleri almaya hazir olmalisin ve birilerini suclayip istedigim yere gelemedim. sebebi oydu veya buydu ya da her hangi bir seydi diyemezsin. bunu korkaklar yapar " ilerde kimse sana bahaneni sormayacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fruit

quote:

' ama o darbeleri almaya hazir olmalisin ve birilerini suclayip istedigim yere gelemedim. sebebi oydu veya buydu ya da her hangi bir seydi diyemezsin. bunu korkaklar yapar " ilerde kimse sana bahaneni sormayacak.

Artık o darbeleri ben yapacam. Kimseye bahane uydurmam. Gün geçtikçe inancımda düşüyor. Biyografimi 3.kişi den doğru şekilde dinleyebilseydin keşke.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.