Şimdi Ara

ailemi nasıl ikna ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, ailemi nasıl ikna ederim? lütfen yardım edin!..

öncelikle herkese selamlar. benim sıkıntım şu:

ailem herhangi bir müzik aletini almama-çalmama izin vermiyor. ama ben çok yetenekliyim bu konuda. mesela internette virtualpiano sitesi var. buradan piano çalıyorum. ve hiç bir şekilde hiç bir nota ve ya başka bir müzik eğitimim olmamasına rağmen, 10-15 şarkının notalarını çıkarıp çaldım. ama ailem izin vermiyor. yardım edin!..

Not: Konu müzikten çok, aile meselesi olduğu için müzik bölümüne açmadım.

• Neden izin vermiyorlar, sebep ?
  • Git yazıl kursa kimin haberi olucak birde neden kabul etmiyorlar onu anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında kabul etmemelerinin sebebi okulum. ama ben zaten okuldan ümitli değilim
  • bütçede sorun değil aslında ama !..
  • benim ailemde böyle. Bendeki yetenek çalma konusunda değil de ses konusunda. Gitar çalmayı çok istiyorum ama almıyolar
  • Hangi enstrümanı istiyorsun. Örneğin gitar istiyorsan gitarı olan yakın bir arkadaşından gitarını 2-3 günlüğüne ödünç al evde biraz uğraş gitarla ama çok gürültü yapma. Tabi sürekli uğraşma yoksa kendi gitarını aldığında dersleri savsaklayacağını düşünürler. O yüzden az uğraş ama öz uğraş. Hani biraz yeteneğin olduğunu gördüklerinde emin ol onlarda yavaştan ikna olacaklar.

edit: maddi bir sıkıntı varsa tabi orasını bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EndoplazmikBirKulum_ -- 21 Şubat 2013; 17:54:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pederi Galiba İkna Edeceğim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kolay gelsin

• Izin vermiyolar olayina cok takildim, biraz da kizdim, yazik.

Alt tarafi adam odasina bir tane org ya da gitar alacak, aksam normal bir saatte insanlari rahatsiz etmeyecek sekilde 1 saat calacak vs (kim muzikten rahatsiz olur demeyin, oluyorlar biliyorsunuz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Izin vermiyolar olayina cok takildim, biraz da kizdim, yazik.

Alt tarafi adam odasina bir tane org ya da gitar alacak, aksam normal bir saatte insanlari rahatsiz etmeyecek sekilde 1 saat calacak vs (kim muzikten rahatsiz olur demeyin, oluyorlar biliyorsunuz)

haklısın ama...

bu arda bütçe problem değil. almak istediğim müzik aleti org.
  • sesi sonuna kadar aç annen aa ne güzel müzik diyince ben çaldım diceksin ve piaonon alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbugra24

sesi sonuna kadar aç annen aa ne güzel müzik diyince ben çaldım diceksin ve piaonon alındı

ben bilgisayardan o kadar güzel şarkıları çalıyorum (virtualpiano) annem umursamıyo bile
  • Benimkilerde yeteneğim yok,keşke olsaydı bi enstrüman çalsaydın diye hayıflanıp duruyorlar
    Ne yapalım arkadaşk yok yetenek , Guitar hero'da bile 10 notanın 3 4'ünü kaçırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Benimkilerde yeteneğim yok,keşke olsaydı bi enstrüman çalsaydın diye hayıflanıp duruyorlar
    Ne yapalım arkadaşk yok yetenek , Guitar hero'da bile 10 notanın 3 4'ünü kaçırıyorum

aileleri değişsek mi acaba?
  • bu arada konuyu açmışken sorayım. Shoulder Synthesizer çalan var mı aranızda?
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.