Şimdi Ara

Ailemden arabayı satıp ethereum almasını istiyorum kabul etmiyorlar ne yapmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam coini sever ama arabayı satıp ethereum almıyor arabasız kalırız diyor bende 1 yıl sonra daha iyisini alırsın diyorum kabul etmiyor ne yapmalıyım (araba modeli volkswagen polo 1997)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyaka -- 15 Mayıs 2025; 18:9:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabayı kullanacaksınız. Ethereum düşebilirde, çıkabilirde. Çıkmasının garantisi yok.

Paranız varsa altın almanız daha iyi olacaktır. En azından düşmez. Enflasyon oranında ve biraz üstünde artar.

Siz arabada kalmaya devam edin derim.

• Kobretti_ K kullanıcısına yanıt

Arabayı ben ve kardeşimin sünnet altınlarıyla aldılar o altınlarla oyuncu bilgisayarı toplatacaklardı ama sözünde durmadılar

• Kobretti_ K kullanıcısına yanıt

Ethereum 1 hafta önce 50000 TLydi şimdi 100000 TL

• Gyaka G kullanıcısına yanıt

Sert çıkışın sert düşüşü olur. Kolay lokma yok öyle. Alırsın düşer o kesin.

• Yükseleceğini nereden biliyorsun? Çocuk aklıyla iş mi yapılır?

• Kendin koy kimse çocuk veyahut başka birinin fikriyle malını mülkünü harcamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babandan böyle bir şey isteyemezsin, mal babanın malı. Sen kendi arabanı alınca istersen satıp coin alırsın, ister benzin döküp yakarsın.

Senin gibi çocuğum olsa döverdim, net. Pek adam olacak gibi durmuyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum yaşın genç oldugundan böyle düşünüyorsun. Satılan bir malı yerine geri koymak sandığın kadar kolay değil. Sizin sünnet altınlarınızla almışlar iyi yapmıslar en azından bir arabanız var ayağınız yerden kesiliyor. Maddi durumları iyi olunca anne baban bilgisayar alır size merak etme.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Maddi durumumuz iyi zaten bide dönem ortalamam en az 92 olursa alacaklar ve 15 yaşındayım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyaka -- 12 Haziran 2025; 17:43:35 >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

Babamın ailesindenim ben

• Gyaka G kullanıcısına yanıt

• Yaşın 15 mi?

Babanın 15 yaşındaki birini dinleyip arabayı satıp ethereum alması ne kadar mantıklı? Yükselir ,haklı çıkarsın ama sonuçta %50 ihtimalin var. Tuttu diye bir şeyler biliyorsun denilmez.

herkes ''1 yıl sonra daha iyisini alırım'' mantığıyla alır ama genelde hepsinin eli boş kalır. Bu işler öyle basit olsaydı kimse fakir kalmazdı 1 yıl sonra herkes katlamıştı.

Youtube veya instagramdaki boş çarları dinleye dinleye herkes coinci oldu. 15 yaşındaki ağzı süt kokan velet bile ethereum diyor. Babanın seni bu konularda daha iyi eğitmesi lazım. Eline geçen ilk parayla bu işlere bulaşacaksın belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 14 Haziran 2025; 1:6:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.