Şimdi Ara

. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
10.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lise öğrencisi sandım meğer üniversite öğrencisiymişsin. Ailen haksız bu durumda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynama abicim hayatımı sikti o oyunlar gez dolaş hobi edin spor yap sosyalleş oyun oynamak bitiriyo insanı zihnen aklen ruhen
  • Basit. Ben gidiyorum deyip gideceksin. Adam güzel bölüm kazanmış gitsin okulunu okusun. Ha şu an okuyamaz ama bir şekilde girişimler yapabilir. Üniversite çağına gelmiş birine de bunu söylememek lazım. 18 ine girdiysen ailen sana bakmak zorunda değil. Bizde bu olmadığı için nasılsa annem babam bana yardim eder psikolojisiyle bir adım atılmıyor.

    Bla bla bla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jquair kullanıcısına yanıt
    Hiç hissedemedim hocam böyle bir şeyi.Bende aynı durumdan muzdaribim. Babam zorla kardeşimin odasına koydu kendi odama koymama izin vermedi. Gece yatarken telefonu komodine koymaya bile izin vermiyordu son iki aya kadar . Oyun desen ayrı dert sağdan soldan duymuşlar yok adam öldürür zararlı.Birdaha anlatamadım onlara acil bir çözüm bulmam gerek. Ne önerirsiniz
  • Aileyi haklı bulanlar var forumda, şaka gibi. Yasakçı komünist kafayla bir yere varılmaz, hayatı yasakladığınız çocuk da başarılı olmaz.


    Gözlerinizi açın ve çevrenize bakın: en başarılı, güçlü ve mutlu insanlar hem keyif çatan hem hayat için çabalayan tiplerden çıkar. Sizin baskı ve yasaklarla yetiştirdiğiniz çocuk biraz şanslıysa başarılı ama özgüvensiz, tecrübesiz, mutsuz biri olur ve sizden nefret ederek ömrünü tamamlar.



    Ben gelecekteki kızım Umay'la Sims, gelecekteki oğlum Kaan'la Fifa, Gta atan bir baba olacağım.  

  • Augenbling A kullanıcısına yanıt
    Herkes sana uysun, sen neyi uygun görürsen onu yapsın o halde? Kafaya bak ya, sen bir şeyi önemsiz ve gereksiz görüyorsun diye tüm dünya aynı şekilde mi düşünecek...
  • Al sana Tavsiye ;


    Rüstem'i vur durmuş'u kes


    "o zaman hasan ağa sana teslim olur"

  • Yine bir 15 yaş altı konusu. Ve konuyu savunanlar yine 2020 yılı yeni üyelerimiz. Buram buram csb buram buram ergen koktu burası. Az öte gideyim. Bir dakika! Bloklamayi unuttum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tetris oyna

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok mu komik?

  • yaw herkes üniversiteli zannetmiş jkjkjkjkj liseliyim ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel oyun ama annem tableti yasakladı

  • En azından sözünü tutup sağlam bir PC almış baban yani yazın bol.bol oyna ama bu zamanlarda kendini geliştir demiş pandemi döneminde özellikle bence yaptıkları gayet iyi bu zamanda geçinmek çocuk bakmak gerçekten zor sen onlarin huyuna git bu zamanda 3.lukle kendini avutma üniversiteler şuan dünya para birde borca girmişler diyorsun vardır bir bildikleri şuan eskilerden birinciler üçüncüler işsizlik le uğraşıyor belkide onların kaygısı vardır.. Kolay değil hayat bu günümüzde
  • bu forumdan bir çözüm gelmez... maaşlı troller sana yardım etmez dahada sıkıntıya sokar...

  • Bana bilgisayar almıyorlar amd radeon hd 5450 4gb ram i 3 bu sana yeterde artar diyorlar
  • Dün BBC'de bir belgesel izledim yanlış hatırlamıyorsam ismi "Büyük Zeka Testi" olması lazım. Ülke çapında test ediyorlar zekayı artıran unsurları. Oyun oynamak zekayı, panik anında karar kabiliyetini, görsel hafızayı vs. vs. geliştirdiğine ve oyun oynamayanlara göre daha önde olduklarına dair test sonuçları var. İngiliz Üniversitelerinden Proflara teyit ettirdikleri. Açın belgeseli ailenize izletin belki fikirleri değişir.

  • Oyunlara patron modu falan ekle alt tab gibi saklama programları olması lazımdı
    Zaten 40+ neslin pcde oyunu bulabileceğini sanmıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyacak adam zaten okur, zorla olmaz bu işler. Ben 38 yaşındayım. Oyun oynamayım diye babam bilgisayarın monitörüne bağlı farklı bir güç kablosu vardı. onu saklardı. sakladığı yeri buldum. gizli gizli alıp oynardım. Oynadığım oyun da Age of Empires 1. Sonra ÖSS'yi kazanamadım. 10 yıl sonra açıktan 4 yıllık bitirdim ama nafile. örgün gibi olmuyor, iş yerinde yükselmeme yaramadı. Benden küçük iş arkadaşlarım yükselebilirken ben yerimde sayıyorum, neden? 19 yaşındayken bilgisayarda oyun oynayabilmek için. Ailen seni düşünüyor kardeş ama sende yaşamadan anlamıyorsun işte. Kimisinin içinden geliyor okumak, kimisi ailesinin sözünü dinliyor. Kimisi de okumuyor veya potansiyeli varken daha altındaki üniversitelere giderek kendini harcıyor.

    Ben oyun oynama demiyorum bak. oyna, ders yap, fark etmez. ne yaparsan kendine yaparsın.

  • Alınma ama annenin ve babanın seni yetiştirme biçimi çok bencilce ve cahilce. 15K sadece derse girmek için bir laptop'a verip birde dalga geçer gibi oyun oynamana izin vermemeleri.. Diyecek başka bir şey yok kardeşim işin zor.. Bu gibi aileler senin neler yapmak istediğini ne düşündüğünü vs. önemsemez gerçekten çok gördüm bu tip aileleri arkadaşlarımdan biliyorum. Senin tek yapacağın şey peki peki ve peki demekten başka bir şey değil.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.