Potansiyelim olmasına rağmen hayatım boyunca ailem yüzünden her konuda geri kaldım, anne babam bir tane bile yatırımı malı mülkü olmayan insanlar, bu konulara ilgileri bile yok, ama bu tek sorun değil, aynı zamanda çocuk yetiştirmeyi de bilmeyen tipler, bütün gün televizyonda sabah programlarında kaçırılma olaylarını falan izleyip kafalarında senaryolar kurarlar, ben küçük yaşta normal okuluma gidip gelirken bile okulun dışında bekleme gibi tuhaf hareketleri vardı çocuğum kaçırılırsa öldürülürse naparım falan diyolardı o zaman bile anlayamıyordum yaş ilerledikçe daha da tepemi attırmaya başladı, bütün sınıfın gittiği gezilere bile izin vermezlerdi okul servisiyle gidip döneceğimiz bilmem ne müze gezisi için bile bak programda çocuğu nasıl kaçırıp kesmişler falan diyolardı, ki daha sonra okullarda süt dağıtılmaya başlandığında da o sütün içinde kim bilir ne var diye ortalığı ayağa kaldırmışlardı herkes sütünü içerken ben içmiyodum, bu saplantılı şekilde takip ve kontrol etme bütün hayatım boyunca devam etti lisede bile takip etmelerine izin vermediğim halde bu sefer durmadan mesaj atıp 2 dk mesaja bakmazsam çıldırıp art arda arıyolardı arkadaşlarımla otururken bile rahat değildim bir keresinde arkadaşlarla otururken mesajı görmedim diye bütün sülaleye haber verip oğlum öldü demişlerdi Haliyle hayat deneyimi yok, özgüven yok sosyal beceri yok, babam dışarıda kimseye bir şey demez karışmaz evde bütün gün terör estirir bebek yaşımda bile babamın ettiği küfürleri bedduaları erkenden öğrenmiştim o derece küfür kıyamet evi birbirine katar dışarıda çıkaramadığı sinirini bizden çıkarır, bir sürü ilgi alanım vardı okulun spor kulübüne kabul almıştım sen beceremezsin otur oturduğun yerde diyip izin vermemişti, sonra yine bir sürü hobim oldu hepsinde de hevesimi kursağında bıraktı dövüş sporlarına erken yaşta başlayabilecekken oğluma vuracaklar sana vururlarsa biz naparız yüzün gözün morarır diye gözyaşları içinde gitmeme izin vermemişlerdi profesyonel sporcu olabilecekken olamadım Ünide bakıyorum hiçbir olayı olmayan tipi fiziği bile olmayan tipler aslanlar gibi yetişmiş arkalarında aileleri var hayatta her konuda öndeler, ailelerinin yaptıkları yatırımı parayı yemelerini saymıyorum bile hem köpek gibi yetiştiren hem hiçbir şey sağlamayan bir aileyle hayatta ne başarmam bekleniyor ki? şu yaşıma gelmişim hala sosyal fobi okb fasa fisoyla uğraşıyorum, tipimde bir sıkıntı yok uzun yıllar spor yapmaktan fiziğim de düzgün ama iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorum, millet iş hayatına atılırken gelecek planları yaparken ben diksiyon düzeltmeye dışarıda insan gibi davranmaya uğraşıyorum bide bunu düzelttikten sonra hiçbir birikim vb olmadığı için hayatı yaşamaya da tamamen sıfırdan başlıcam, düzgün bir ailesi olan insan kutsanmıştır hayatta başka bir şeye ihtiyacınız yok paranız olmasa bile aileniz arkanızda olur ağzınız laf yaparsa başarılı olursunuz |
Aile her şeyin başıdır

-
-
Bunu yaşayan sadece sen değilsin. Mücadeleye devam dostum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dini eğitimden bahsetmemişsiniz? Verdiler mi? Verdilerse bu emeklerini göz ardı etmeyin. Vermedilerse asıl bunun peşine düşün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 8 Temmuz 2024; 10:40:6 > -
Bu yaşta sorunun ne olduğunu bulmuşsun. Düzeltmek için geç değil.
Asıl sıkıntı bunun farkına varmadan yaşamaya devam etmen olurdu.
Kimseye düşmanlık beslemeye, nefret etmeye vs. gerek yok. Önemli olan şimdi bu sıkıntılarının üzerine gidip çözüm bulman. Ayrıca, kimsenin ailesi çocuk yetiştirmeyi bilmiyor, herkes ilk defa anne-baba oluyor, herkes en iyi bildiğini yapıyor.
-
El bebek gül bebek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle hocam. Ama muhtemelen onlar da öyle yetiştirildi. Ya da geçmişten gelen bir travmaları var. Belki daha önce ciddi bir kayıpları oldu hayatlarında, ondan aşırı korumacılar.
Kimse "ben çocuğumu öyle bir yetiştireyim ki ileride sosyal fobisi olsun" diye düşünmüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X