Şimdi Ara

aile evinde üni okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence içinizde %1 bile üni hayatım berbat geçecek hissiyatı oluşturuyorsa yapılmaması gerekli olan tercihtir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr1s1lenc1eux -- 4 Mayıs 2025; 22:20:13 >

• maddi imkansızlıklar nedeiyle aile evinde okudum. halen aile evinde yaşıyorum.psikolojim bozuk. bozulma sebebi aile evi değil tabi ki, bozulmaya meğilliydi bu da tetikçisi oldu.

• Yapılmaması gereken eylem ben yaptım pişmanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi iyi hoş diyonuz da aile evinden uzakta okuyacak maddi imkanımız yok ki emk. o zaman napacak bizim gibi garibanlar he size soruyorum ben

• Mr.Bellic kullanıcısına yanıt

hocam biz de fabrikatör çocuğu değiliz memur ailesi ,ama az biraz imkan varsa çok zorlamadan üniversiteye tek atılmak gerek düştüğün kyk çok kötü değilse değerlendirilir mesela

• uzakta okumak eğer KYK çıktıysa o kadar pahalı değil ya, aylık 720 TL veriyorum, hem kahvaltı hem akşam yemeği de alıyorum ki yemekleri çok iyi her gün ya tavuk ya köfte ya da başka bir et yemeği çıkıyor ben açıkcası evde böyle beslenmiyordum

hatta size net bir şey söyleyeyim aileniz evde sizi böyle beslemeye kalksa dışarıda okumaktan çok çok çok daha pahalıya gelir.

kyk bugünün Türkiye'sinde şaşırılacak düzeyde avantajlı bir fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 5 Mayıs 2025; 21:48:44 >
  • himezp2 H kullanıcısına yanıt

katılıyorum ama her kyk aynı değil iyi yere düşersen oh mis ama kyk kötüyse sabah çeyrek ekmek ve küçük paket reçel bal 2 de zeytin akşam da Allah kerim nadiren güzel çıkıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikada üniversite okumak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.