Şimdi Ara

Aile evinde gamer olarak yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın 3-4 ay üç harflilerde çalışıp kışın aile evinde tüm gün pc başında o parayı yemek dünyanın en iyi hayatı bence. Okul bitsin yaşayacağım hayattır. Hayatta bir şeylere bulaşmaya karşıyım her şeyden kurtulup minimum şekilde yalnız başıma yaşayıp ölmek istiyorum. Hiçbir şeye de sahip olmak istemiyorum bilgisayar telefon yeter gerisi yemek yemek sadece

• faturalar kendi kendini odemiyo bro

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • resmen yaşamak istediğim hayatı resmetmiş

• O kadar degil ama 0 stres, sorumluluk 40-50k maas bi memuriyet veya yabanci kurumsal sirkette calismak bence mantikli. 100 kusur alip o konfora sahip olacagin az is var, ceng, boun odtu yuksek puanli muh veya tip hasta gormeyen bolum vs. harici degmez bence. Paranin degeri kalmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısıyla birkaç sene içinde yaşayacağım hayattır, tek fark aile evi değil de yanımda olmasını planladığım bir gacı var, kalan her şey aynı

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Aile evi değilse bu hayat olmuyor. Evlenince direkt yük altına giriyorsun zaten burada olay hayatında hiçbir sorumluluk ve hiçbir insan olmaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar oyunları sıktı. Vakit geçsin diye girip sıkılıp çıkıyorum. He tabii multiplayer, singleplayer hiç çekilmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aile Evinde Yaşanmaz
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Hayatta sıkmayan bir şey yok ama bilgisayar oyunları çeşit çeşit ve eğlenceli zaman öldürüyor en azından

• Şu kısa hayatta yapılacak en mantıklı şey

• Çok ilginç bir konu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.