Şimdi Ara

Aikido için güzel bir dojo tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • SLM

    RED istediğin zaman ziyaret edebilirsin.Kapımız bu savaş sanatıa gönül vermiş herkese sonuna kadar açık

    msn gokceyilman@h*tm*il.com iletişim için beklerim
  • hakama01
    mailini kaydettim. karsiya gectigim zaman iletisim kurmaya calisacagim sizinle
  • vbolat@gmail.com adresinden benimle de irtibata geçebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba. Bu forumda Aikido konuşulması özellikle de Cevdet hoca gibi çok değerli bir insana yer verilmesi beni çok memnun etti. Arakadaşlar çok tanımak isteyen varsa biraz anlatabilirim Cevdet hocayı. Ben yanında yaklaşık olarak 10 yıl çalıştım ve her gün Kendisiyle antreman yaptım. Cevdet hoca bir çoğumuzdan daha kültürlü Türkiye nin en iyi okullarından mezun bir insandır öncelikle. Çok sert görünmesine ve iri cüssesine rağmen gayet mütevazi ve yufka yüreklidir. Emeğe her şeyden çok saygı gösterir. Ve her öğrencisine bir baba bie ağabeyi gibi yaklaşır. Asla ayrım yapmaz. İçten ve dürüsttür. Kısacası bir insanda olması gereken tüm iyi özellikleri içinde barındırır.
    Kişisel özelliklerinden Aikido bilgisine geçecek olursak. Önceleri Cevdet hocadan başka kimseyi tanımadım aikidocu olarak. Sonra bazı nedenlerle kendisinden ayrılmak zorunda kaldım. İki sene kadar oldu sanırım. Ve yurt dışı dahil olmak üzere bir çok hocanın dersine girdim. Ancak Cevdet hocanın tekniğini kimsede bulamadım. Gerçek basit ve en etkili teknikleri tüm çıplaklığıyla öğretir. Kışın kar yağdığında buz gibi salonda buz gibi mindere ayaklarımızın altı donmasına rağmen hiç öğrenci gelmediği zamanlarda beraber çıktığımızı hatırlarım. Yeter ki çalışmak isteyin. Hatta 99 depreminin sonraki günü bile salonu açmıştık. Ayrıca kendisi hiç bir zaman hoca olduğunu iddia etmez ben biliyorum demez ve araştırmayı asla bırakmaz.İşte diğer hocalardan en büyük farkı da budur. Bir çok dövüş ve stilin birleşimi teknikleri bile irdeler sadece aikidoyla kalmaz. HEr gün antremanı kendi verir asla öğrencilerine dersi bırakmaz. Bir öğrencisine bildiği her şeyi anlatır ve yüksek kaliteye ulaşmasını sağlar. Eğer bilenleriniz varsa yaklaşık 800 saatte Japon kriterlerine göre 1.dan olursunuz Cevdet hocanın benim bildiğim kadarıyla 30000 saate yakın aikido deneyimi var.Bu yüzden kimin öğrencisi olduğu veya ne zaman aikidoya başladığının önemi yoktur bence.
    Kısacası arkadaşlar tek tavsiyem Cevdet hocanın yanına gidip bir antremanını izlemenizdir. Aradaki farkı eminim anlayacaksınız.
    Saygılarımla
  • Demek hocamiz gibi insanlar hala varmis? kendisine saygilarimi sunuyorum. Insallah Turkiye'ye donunce ziyaret etmek isterim.
    Boyle bir insanla beraber calisabildiginiz icin cok sanslisiniz degerli arkadaslar. Hem hocanin yaklasimi da diger threadlerde sikayet ettiklerimizin tam tersi olmakta ki bu siz ogrencileri icin en buyuk avantaj.
    hocamiza buyuk bir,
  • İstanbulda olsaydım o hocayı ziyaret etmek isterdim gerçekten takdir ediyorum değerini bilin hocanızın arkadaşlar
  • 8 Yıl Oldu hala açık mı aramayı düşünüyoruz da...
  • Açık. Maltepede. İnternetten hocanın telefonuna ulaşabilirsiniz. Aikido Spor Kulubü diye aratın.
  • şartlar çok uygun ama çok uzak maltepe taa karşıda gaziosmanpaşaya yakın bir dojo var mı bildiğin lütfen çok heveslendim aikido olayına?
  • Maalesef Avrupa yakasında bildiğim yok. Google da aikido dojolar diye aratırsan listelerin olduğu sayfalar çıkar. İyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.