Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
91
Favori
113.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Yasal olarak gelirinizin 4 katını geçemiyorsunuz kartta limitte , bddk sizden 27.000 limite istinaden 6.750 tl gelirinizi belgelemenizi istiyebilir, ve hem sizin hem bankanızın başı ağrıyabilir bu konuda (ceza ödemek gibi)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • efefor kullanıcısına yanıt

    teşekkürler hocam bunu denetleyen yok maalesef. maaşım 2000 TL civarındayken limitim 28 bin TL'idi. şimdi 4000 TL civarı yine 28 bin TL'ye yakın. Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] 

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Enpara bana 60 bin kredi veriyor ama kredi kartı vermiyor. Gerçi şuan kullandığım kartlar daha avantajlı olduğu için verseler de almam artık.

    Telefonumda NFC olmadığı için world pay ile ödeme yapamıyorum QR in aktif olduğu işletmeleri de bulmak çile olduğu için direkt kartı yanımda taşıyıp temassız ödüyorum.

    Fastpay hesabım bayadır var fakat ilk defa fiziksel olarak 2 hafta önce A101de kullanma şansım oldu. Bana baya zahmetli geliyor onu kullanmak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kredi kartı limitlerinde önemli olan bankanın müşteri limitidir. Eğer ilgili bankada müşteri limitiniz yüksekse sorunsuz olarak, gelir belgesi istemeden beyanınıza dayalı bir şekilde limit yükseltilebiliyor. Eğer banka müşteri limitinin üzerinde istek olursa gelir belgesi istiyor, zorluk çıkarıyor. Burada önemli olan müşteri limiti. Faiz geliri, kira geliri dahil bütün ek gelirleri limit yükseltmede dikkate alıyorlar.

  • Bonus Flexi’de temassız var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aydoğan*

    Kredi kartı limitlerinde önemli olan bankanın müşteri limitidir. Eğer ilgili bankada müşteri limitiniz yüksekse sorunsuz olarak, gelir belgesi istemeden beyanınıza dayalı bir şekilde limit yükseltilebiliyor. Eğer banka müşteri limitinin üzerinde istek olursa gelir belgesi istiyor, zorluk çıkarıyor. Burada önemli olan müşteri limiti. Faiz geliri, kira geliri dahil bütün ek gelirleri limit yükseltmede dikkate alıyorlar.

    Hocam benim müşteri limitim her bankada ayrı mı oluyor?

    Geçenlerde akbank kart limitimi 7.250 tl den 3000 tl ye düşürttüm..Ama şimdi arttırmak istediğimde arttırmıyor. E noldu benim 7250 tl lik limit? Zaten vermişsin bana daha önce o limiti. Bir de limiti düşürmek istediğimde 40 tl teklif ediyorlardı saçmalığa bak Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] 





  • chaplinn kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla dediğiniz gibi. Her banka farklı müşteri limitleri belirliyor. Yapı Kredi Bankası aidatsız Word Karta limit artırmayı onaylamadı. Garanti bankası ise aidatsız Bonus Flexi kartın limitini anında yükseltti.

  • Tranquillity kullanıcısına yanıt

    Bonus Flexide temassız özellik yok. Bonus Flexi ile aynı özelliklere sahip olan Bonus Flexi Troy kartta temassız özellik var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: chaplinn

    Hocam benim müşteri limitim her bankada ayrı mı oluyor?

    Geçenlerde akbank kart limitimi 7.250 tl den 3000 tl ye düşürttüm..Ama şimdi arttırmak istediğimde arttırmıyor. E noldu benim 7250 tl lik limit? Zaten vermişsin bana daha önce o limiti. Bir de limiti düşürmek istediğimde 40 tl teklif ediyorlardı saçmalığa bak  



    Alıntıları Göster
    Başka bankadaki kredi kartı limiti arttı mı peki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

    Yapı Kredi Bankası aidatsız Word Karta başvurmak için düşürtmüştüm ama onlarda işi yokuşa sürüyor haliyle oda olmadı.

  • bonusun en avantajlı ve en düşük aidatlı temassız özelliği olan kartı hangisi? bonusta karar kıldım gibi.

  • Aidatsız Bonus Flexi kart ile ilgili sorulara cevap.


    Aidatsız Bonus Flexi kartta temassız özelliği yok. Temassız özelliği olan aidatsız bonus flexi troy kart başvurum onaylandı. İki kartın limiti de ortak limit olarak belirlendi. İki kart da aynı özelliklere sahip fakat Bonus Flexi Troy kart yurtdışı geçerli değil, sadece Türkiye içi geçerli. Sonuç olarak temassız özelliği olan Bonus aidatsız kredi kartı olması artı bir özellik. Aidatsız Bonus Flexi Troy için müşteri hizmetlerini arayıp birkaç dakikada işlem sonuçlanıyor.


    Totaldan 125X4 yakıt alımına bonus flash uygulaması ile katılıma 50 TL puan veriyor. Katılmak istedim, 4.99 TL katılım ücreti vadesiz hesaptan alındı. Hiçbir işlem yapmadan Total yakıt kampanyasından vazgeçmek istenirse Bonus Flash uygulamasından gerekli işlemi yapınca alınan 4.99 TL katılım ücreti iade ediliyor.


    Total yakıt kampanyasında aidatlı Bonus kart 5o TL, aidatsız bonus kart 45 TL puan vermiş oluyor.





  • UranosOrc kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. YK World Eko kartta sanal kart oluşturulabiliyor mu?

  • Predevet P kullanıcısına yanıt
    Evet oluşturabilirsiniz mobil uygulamadan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Predevet P kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Mesajınızı geç gördüm. Kusura bakmayın.


    Evet oluşturulabiliyor.

  • efefor kullanıcısına yanıt

    Ben de bunu okuyunca Troy Flexi aldım. Ancak buna sanal kart oluşturamıyorum. Hata veriyor, mh de yok dedi. 3-4 aktif kampanya var sadece bir tanesine katılabiliyorum. Var mı çözümü?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 27 Kasım 2020; 18:38:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozann

    Ben de bunu okuyunca Troy Flexi aldım. Ancak buna sanal kart oluşturamıyorum. Hata veriyor, mh de yok dedi. 3-4 aktif kampanya var sadece bir tanesine katılabiliyorum. Var mı çözümü?

    Size tavsiyem. Hemen Bonus Flexi karta başvurun. Sanal kart oluşturuluyor. İki kartın da limiti aynı oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 27 Kasım 2020; 19:4:0 >
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Hemen çıktı sanal kart



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 27 Kasım 2020; 19:50:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozann kullanıcısına yanıt
    Hocam bonus flexi troy , normal bonus kartın sunduğu tüm kampanyalara katılabiliyor, bendede sizin gibi 3-4 kmpanya görünmüştü, müşteri hizmetleri hemen halletti.
  • arkadaşlar bu ticari kredi kartlarından aidatsız olanı yok mu ya da en ucuz yıllık aidatı olan hangisi? taksit özelliği olursa iyi olur.

  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.