Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
91
Favori
113.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • djdon D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için peki kampanyaya katılsam kampanya ücretini hemen mi kesiyor? Katılıp hiç yararlanmazsam da katıldığım için yinede ücretini ödüyormuyum bilginiz var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • djdon D kullanıcısına yanıt
    Evet iyi olurdu Flexy aidatsiz değil miydi hocam ama? O zaman flexy ile kimi kampanyalara katilabiliniyor. Ama 5 liraya. Anladım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt

    evet kampanyaya katıl butonuna tıkladığınız anda ücret yansır. kampanya şartlarını tamamlayamazsanız bile ödersiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

    kampanyanın güzelliğine bağlı değişiyor fiyat. 1.99, 2.99, 3.99 lirayada oluyor bazıları. yani taksit ve puan peşinde koşmayanlara aidatsız ücretsiz bir kart. bırakında her sene 150 lira aidat verenle vermeyen arasında biraz fark olsun Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdon -- 21 Ekim 2020; 10:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki. Güle güle harcayın hocam Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme: Aidatsız Bonus Flexi sanal kartla MediaMarkt alışverişine peşin fiyatına 6 taksit yapıldı.

  • Bonus flexi troy kart aldım temassız kart geldi bilginize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 29 Ekim 2020; 12:59:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgilendirme: Aidatsız Bonus Flexi Vatan Bilgisayar internetteki alışverişe peşin fiyatına 6 taksit yapılıyor.

  • World eko’ya başvuracaktım da bonus flexi daha mı avantajlı şu an?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tranquillity

    World eko’ya başvuracaktım da bonus flexi daha mı avantajlı şu an?

    Tavsiyem alabiliyorsanız ikisini de alın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 7 Kasım 2020; 22:6:41 >
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt

    Nasıl?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    bonus flexi kullanıyorum kampanyaların çoğundan katılım ücreti almıyor,bazılarına alıyor.bugün migros 300/50 başlamış ücret almadı mesela.geçenlerde n11 ve e ticarete katıldım birine aldı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus Flexi bazı kampanyalara katılım ücertleri alıyor. Ama genel anlamda kampanyaları çok iyi. Bazı alışverişlerde sonradan 12 taksite kadar vade farklı ilave ederek ödeme seçeneği sunuyor. Örnek 53 TL alışverişe 12 ay taksite toplamda 59 TL ödeme gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 7 Kasım 2020; 22:12:33 >
  • Kart aidatı olmayınca kampanyalardan bazılarının ücretli olması normal.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 7 Kasım 2020; 22:14:35 >
  • market,akaryakıt alışverişlerinde en fazla puan hangi kart veriyor? paraf kartım var ayda yaklaşık 100 tl puan kazanıyorum. daha avantajlısını merak ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt

    Özel Mesaj attım bakar mısınız?

  • Her kartın o ay için düzenlediği kampanyalar farklı olabiliyor. Örneğin bu ay yakıt alımı için Ziraat kredi kartı 100X4=400 TLye 50 TL puan veriyor. Ona katıldım. Yine bu ay bonus kartın vergi ödeme kampanyasına katıldım 3 taksit yaptı. Bence bir kart yerine alabilyorsanız birden fazla aidatsız kart alabilirsiniz. Hangisi uygunsa o kampanyaya katılabilirsiniz.

  • Bilgilendirme: Aidatsız Bonus Flexi kredi kartı kampanyası. 800 TL alışverişe verilen puan. Seçili e-ticaret sitelerine özel 800 TL ve üzerine 50 TL puan. İnternet alışverişine %10 puan 800 TLye 80 TL puan. N11'e Bonus puanı 75 TL. Ödemeleri Garanti payle yapılması gerekiyor. Ayrıca 800 TLye N11 kampanyası 88 TL indirim. Peşin fiyatına 6 taksit. Sistem üzerinde 5 taksit şeklinde gösterildi ama işlem sonunda 6 taksit oldu. Bu kampanyalardan biri için 5.99 TL kampanyaya katılım ücreti alındı. Diğer iki kampanyaya katılım ücreti alınmadı.


    800 TL alışverişe toplam 293 TL puan. Bu kadarını beklemiyordum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 11 Kasım 2020; 23:0:51 >
  • Aidatsız olarak Teb Sade Kart ve World Eko karta sahibim. Güncel deneyimimi merak eden arkadaşlar için paylaşmak istiyorum.


    Teb:

    *Limit artırma konusunda çalıştığım en bonkör banka. Limit artış taleplerimin neredeyse tamamına olumlu cevap verdiler. Her zaman istediğim limit artışı olmasa da üzmeyecek limit artışını illa ki sağladılar.

    *Fakat Sade Kart çöp. Taksit, puan, karttan fatura talimatı vs. hiç bir imkanı yok. Bu kartı kesinlikle adam yerine koyup listenize sokmayın bile.

    *Teb, Sade Kartı insanlara sunarak aidatlı kart kullanımına resmen zorluyor. 20.000 Tl limit olunca Aidatlı Cepteteb Kredi Kartı almak zorunda kaldım.

    *İlk yıl aidatı ödedim. Geri istemek içinde hiç uğraşmadım kampanya vs. ile aidatı çıkardım.

    *İkinci yıl kredi kartında fatura talimatları ve aktif alışveriş olduğundan olsa gerek aidat yansıtılmadı.


    Yapı Kredi:

    *World Eko kart aidatsız kartların içinde bence bir numara. Aidatlı kartların çoğunu saf dışı edece kadar taksit(internet alışverişlerinde), kampanya vs. imkana kısıtlama olmadan sahip.

    *Yapı Kredi kullandığınız kart tipinden bağımsız müşteri bazlı kampanya yapmayı seviyor. Ağustos ayında taksitli nakit avans faiz oranlarının 1,25 olduğu sırada mobil app üzerinden bana 0,79 oranla taksitli nakit avans önerip 8.000 Tl yi anında hesabıma yatırdı.

    *Yapı Kredi kartı ilk verirken limit konusunda bir çok bankaya göre daha bonkör fakat limit artış taleplerine çok dengesiz dönüşler sağlıyor. Kartı ilk alırken 8.600 Tl limit verip daha sonra limit artış taleplerinin çoğuna olumsuz dönüp, olumlu döndüklerinde ise tatmin etmeyen artışlar sağladı. Kart limitimi güç bela 11.300 Tl ye getirdikten sonra her artış talebimi maaş bordrosu isteyerek geri çevirdi.

    *Kart başvuruları bölümünde World Platinum`u hiç göstermedi. Müşteri temsilcisinden istediğimde ise yine maaş bordrosu istediler. Bordrosuz yemin billah veremeyiz tavırlarına girdiler.

    *Kart limiti yetersiz gelip, harcamalarımı Teb kartıma yönlendirdikten sonra son bir kaç aydır World Eko kartımın sadece gelen taksit borçlarını ödemeye başladım. Aktif hiç harcama yapmadım.

    *9 Kasım gecesi pat diye 16.200 Tl ye limit artışı ve World Platinum kart teklif edildi. Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] 


    Özet olarak: World Eko kartı kesinlikle elinizde bulundurun. Limit artışı konusunda sabırlı olmanız gerekli o kadar. YKB tarafında gördüğüm tek kusur bu.





  • UranosOrc kullanıcısına yanıt

    world eko ve enpara sahibiyim. enpara kredi kartının özellikleri güzel ama limit sıkıntısından (yükseltmiyorlar) dolayı kızıp limiti 1000 TL'ye çekip, world eko başvurusu yaptım. 1 sene olmadan 27 bin civarı limit verdiler. herhalde toplam limitin sınırındayim ki daha da arttırmıyorlar. şakadan da olsa limit düz olsun 30 bin olsun diye takılıyorum ama kabul etmiyorlar. şuanki limit fazlasıyla yeterli... açıkçası memnunum. android uygulamasından NFC ile temassız ödeyince kasiyerlere bile tuhaf geliyor. Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021]  telefonun NFC ayarını açıp pos cihazı ekranına yaklaştırınca ödemeyi alıyor.


    fastpay uygulamasını da öneririm. faturaları uygulamaya ekleyeceğiniz kredi kartından ek ücret almadan ödeyebiliyorsunuz. önceden ödediğim faturaların %10'unu iade alıyordum, bir müşteri toplam en fazla 50 TL iade aldığı için benim limiti dolunca %10 iade vermedi. a101 migros vb. gibi yerlerde uygulamadan kasiyere göstereceğiniz kod ile ödemeyi yapabiliyorsunuz. ilk alişverişinizde 10 tl iade alıyorsunuz. dün köfteci yusufta 35 tl hesap ödedim, ilk alışverişim olduğu için 10 TL iade verdi.


    sizlerinde kullandığı yararlı uygulamalar varsa paylaşın ki haberdar olalım.





  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.