Şimdi Ara

Aidatsız kredi kartı - ana konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
36
Favori
54.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar malumunuz tüketicinin korunmasına ilişkin kanun tasarısı yasalaştı.
    bu konudan hangi banka hangi kredi kartına yıllık ücret istemiyor vs. vs. bilgi paylaşımlarında bulunalım.

Aidat ücreti almayan kredi kartları :

VAKIF BANK ASES WORLD KART

VAKIF BANK ÖĞRETMENİM WORLD KART

ŞEKER BANK MEMURSEN BONUS KART

TÜRKİYE FİNANS Happy Zero KART

FİNANS BANK FİX KART

HSBC Concept KART

GARANTİ BONUS GENÇ KART

AKBANK FREE KART

ING Pegasus Plus Kart

ODEOBANK BANKO KART

HALK BANK PARAF KART

ayrıca,

Kredi kartları ile ilgili resmi bilgileri (aidat, faiz, kesinti vs.) BDDK'nın sitesinden öğrenebilirsiniz:
    http://www.bddk.org.tr/bankabilgileri/kredibilgileri.aspx

--

ücret alınan kartlar ile ilgili de gelişme olursa lütfen paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 9 Kasım 2013; 21:46:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben başlayım,

şimdilik paraf istemiyor :)
  • akses 75 tl kesiyor..
  • valla iş bankası ögrenciden bile geçen dönem 20 tl yıllık ücret aldı.
    bu dönem yaklaşıyor bakalım.zaten işte üniversiteli kartım bozulmuştu. değiştirdiler maximum gönderdiler. bakalım ne talep edecekler.
    ögrencinin bile parasına göz dikmiş bunlar.

• Axess 85 kesiyor..

M.hizmetlerini arayinca iptalini istiyorum der demez geri iade ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finansbank Fix kart ilk başta 15 tl ücret alıyor onun dışında cardfinansın bütün kampanyalarından faydalanabiliyorsunuz.

• garanti bonus 59 tl alıyor. aidatı iptal et deyince 20 tl bonus teklif ediyor. kart iptal restinde daha bulunmadım. şubeye gideceğim. şikayetvar a yazdım. onun sonucuna göre kart iptalini olmadı thh.
  • Garanti Flexi Card bildiğim kadariyla almıyor
  • Belirtilen kanun 0 ücretli kredi kartını kastediyor. Örneğin adios kullanıyor olabilirsiniz ve yıllık ücreti iptal ediyor olabilirler, ama yine bu ücretsiz olduğu anlamına gelmiyor.

Katılım bankaları bir ara çıkarmıştı sanırım kart ücreti olmayan kartları iş bankası ve garantinin şu an için ücretsiz kartı yok

• Bu arada bu konunun sıcak fırsat alanında olması gerekmiyor bence. Çünkü kart ücreti yoksa ona göre kapsamlı bir avantaj sunmayacaklardır.

• ING Günlük Paket ile vadesiz TL hesap, kredili mevduat hesabı, kredi kartı ve vadesiz hesaptan en az bir adet otomatik ödeme talimatıyla tüm hizmetler ücretsiz.
    ING Pegasus Plus kredi kartı aidatı istemiyor, ayrıca %1 uçuş puanı vermesi sebebiyle tercih edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: jam23

Belirtilen kanun 0 ücretli kredi kartını kastediyor. Örneğin adios kullanıyor olabilirsiniz ve yıllık ücreti iptal ediyor olabilirler, ama yine bu ücretsiz olduğu anlamına gelmiyor.

Katılım bankaları bir ara çıkarmıştı sanırım kart ücreti olmayan kartları iş bankası ve garantinin şu an için ücretsiz kartı yok

Garanti'de Flexi
    Finans'ta Fix
    Akbank'ta Free
    HSBC'de Concept

Yıllık kart ücreti olmayan kredi kartlarıdır.

• Kredi kartları ile ilgili resmi bilgileri (aidat, faiz, kesinti vs.) BDDK'nın sitesinden öğrenebilirsiniz:
    http://www.bddk.org.tr/bankabilgileri/kredibilgileri.aspx
  • finans enpara
    ing
    kuveyt

• en iyisi paraf tabi aidat ekleme ihtimali var

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Enpara kredi kartı mı?

• Teb üniversiteli bonus (üniversiteb gibi bir adı var)
    maximum üniversiteli

enparada kullanıyorum başkalarıda yazmış ama enpara kredi kartı değil,

+odeabank hani hülya avşarın reklamlarında oynadığı banka onlarda kart aidatı istemiyormuş

bank asya, kuveyt vb bankalarda bazen istemiyorda şubede 2 kişi sıra, 10 vezne varken 15 dk sıra bekleten banka yıllık kart kullanıyorum diye üste 100 lira verse gene bulaşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Teb üniversiteli bonus (üniversiteb gibi bir adı var)
    maximum üniversiteli

enparada kullanıyorum başkalarıda yazmış ama enpara kredi kartı değil,

+odeabank hani hülya avşarın reklamlarında oynadığı banka onlarda kart aidatı istemiyormuş

bank asya, kuveyt vb bankalarda bazen istemiyorda şubede 2 kişi sıra, 10 vezne varken 15 dk sıra bekleten banka yıllık kart kullanıyorum diye üste 100 lira verse gene bulaşmam.

teb üniversiteli eskidendi, şimdi aliyor bütün kartlara
    odea da alıyor, 1 yıl sonra zannedersem

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni aldım üniversiteb bonusu hatta daha şifresini bile koymadım istediğim limiti vermedikleri için herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz şeklinde verdiler.
    Üniversite bahçesinde başvurdum okul ile anlaştık falan feşmekan vs. dediler yani bana dedikleri ''sıfır ücret'' ha ücret isterlerse de atarım çöpe
  • jam23 kullanıcısına yanıt
    ödediğin kart ücreti 50 TL faydalandığın kampanya 350 TL ne alakası var aidat ücretiyle flan.. 350-50=300 bana bu yeterde artar. kampanyaların kart ücreti ile alakası olmaması lazım. böyle harcatip ödeyemeyenlerden çıkarıyorlar parayı işte.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.