Şimdi Ara

Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde Yüksek Lisans Yapanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
8
Favori
78.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben iki sene önce cbü bilgisayar mühendisliğini bıraktım. Neden dersen hocalardan nefret etmiştim. Şu anda Ahmet yesevide uzaktan eğitim bilgisayar mühendisliği okuyorum. Memnunum iyi ki böyle yapmışım. Saçma sapan hocaların egosu yok. Okula kalkıp gitme derdi yok. Ayrıca çok adil bir sistem var. Düzenli çalışan adam her türlü geçiyor. Hocalara ulaşma konusunda da oldukça iyi. Anlamadığım yerlerde çok yardımcı oluyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de iş güvenliği ile ilgili yl yapmayı düşünüyorum. bu üniversiteden başka isg ile ilgili uzaktan eğitimi olan yl programı olan üniversiteler var mı bildiğiniz? bir de bitiren arkadaşlardan üniversite ile ilgili problem yaşayan var mı?
  • Merhabalar,

    Bende buraya başvurmayı düşünüyorum.
    Benimde bir sorum olacak. Şimdi normal eğitim 2 dönem olarak geçiyor. Ama dersin kaldığında 3 döneme uzuyor görünüyor.
    Benim sorum 2. dönemden kalan bir dersi 2. senenin 1. döneminde alabiliyor muyuz?

    Birde 10 temmuzda başlıyor başvurular kontenjanlar 10 gün içinde dolar mı? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

    Şimdiden teşekkürler.
  • anonymous123 A kullanıcısına yanıt
    10 günde dolar.. ben geçen şubatta kayıt oldum. Arkadaşım 3. günde başvurduğunda hata aldı. ilk sorun hakkında bilgim yok ama birbirine bağlı değildir diye tahmin ediyorum. 2.dönem kaldığın dersi sonraki dönem alabilirsin önemli olan 3 yılda bitirmek...
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Hocam peki hangi bölüme kayıt olmaya çalıştı arkadaşın bide bahar ve güz dönemleri için kontenjan farkı mı var acaba çok erken geldi bana 3 gün. Teşekkür ederim.
  • anonymous123 A kullanıcısına yanıt
    Hocam askerlik mevzusu olduğu sürece bu ülkede 3 güne kalmaz bile....
    y. Bilg. müh. kontenjan farkları var. Mesela belgeleri teslim zamanında gittiğimizde sözel yüksek lisanslarda kontenjan açıktı.
  • Açıktan yapılan üniversite eğitiminin uzun vadeli hiçbir plana katkısı yoktur. Kısa vadeli karın doyurmacadır. Günü kurtarmaktır. Kişsel gelişime de bir katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Yüksek lisans eğitiminden bahsediyoruz. Yahu çoktan seçmeli yüksek lisans sınavı mı olur? 😳



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 3 Haziran 2017; 11:26:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle cevap vereyim artık eskisi gibi değil.Haftada hoca 2 defa derse çağırır.Git gel masraflar derken bıkarsın yüksek lisansdan.En güzeli tezsiz uzaktan eğitimdir.Zaten ileride uzaktan doktora imkanı da gelecek.Bu işler devlette memur olmak için özel sektörde etiket için yapılır zaten.Yesevi gerçekten kalitelidir.
  • Pardon yüksek lisans iş bulmak, devlette memur olmak için yapılmaz.Özel sektörde etiket için yapılır.
  • Uzaktan yüksek lisans eğitimleri ücretli mi oluyor?
  • 3000+3000=6000tl en ucuzu
    diğerleri 10000tl
  • Nişantaşı Üniversitesi işletme bölümü yüksek lisans'ında indirim vardı sene başında. 3 dönem toplam 4000 TL fiyatı vardı ama güncel mi bilmiyoum. Askerlik için tercih edenler oraya da bakabilir.
  • bilgisayar mühendisliğine kayıt olmak istedim. sayısal sartı arıyor. sanırım birtek bunda.

    dogus ve maltepe'de ise aramıyor.

    bildiğiniz baska üniversite var mı?

    doğus 12500
    maltepe 16500 ama bunlar uzaktan degil.orgun egitim.
  • Merhaba; Üniversitelerin kayıt dönemleri nasıl oluyor hepsi birbirinden farklı tarihler de mi oluyor? AÖF İşletme okuyorum haftasonu tekders sınavına girdim 1 ders den sanırım geçemeyeceğim 1 dönem uzayacak sanırım ocak 2018 de mezun olacağım inş. lisans dan tecilim de bitiyor o tarihler de kışın yani yüksek lisans yapma imkanım var mı tamamen tecil yaptırabilmek için amacım okul bölüm fiyat fark etmes yani..
  • bu sene kayıt olanlar askerlik teciliniz gerçekleşti mi ? bende edevlette hala bir güncelleme yok
  • Geçmiş yılların sınav sorularını vs bulabileceğimiz bir site var mı?
  • finallere girmemiz şart mı ? seneye eylulde bolum değiştireceğim zaten.şimdiki sınavlara girmesem olur mu ? tecilde vs sıkıntı cıkarır mı sonraki donem için.
  • 5 ocak cuma günü eğitim yönetimi ve denetimi bölümü için online kayıt yaptım.. 8 ocak pazartesi evraklarımı gönderdim.. 10 ocak çarşamba öğle gibi başvurumun kabul edildiği ve ücret ödememi yaparak kayıt işlemimin tamamlanacağı sms ve maili geldi.. öğleden sonra ödemeyi yaptım.. kayıt işlemim tamamlandığına dair mail ve sms geldi.. akşama doğru kontejyana baktım.. kontejyanın dolu olduğunu gördüm.. herhalde son dakika da kayıt yaptıranlardan oldum..
    şu ana kadar sitemi gayet başarılı buldum.. online işlem adımları gayet hızlı ilerliyor.. ödemeyi web üzerinden kredi kartından yaptım anında üniversiteden ödeme işleminiz tamamlanmıştır yazılı sms geldi.. şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım son derece memnunum..
  • Bu ay mezun oldum. Bakalım diplomalar söylendiği gibi geç mi verilecek...
  • Bende edebiyat bölümü yüksek lisans kaydı yaptım 3000,000 tl harç ödeyin diyor bu rakam bana çok fazla harcı ödemezsem bi sorun teşkil eder mi kayıtta yaptırmadım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.