Şimdi Ara

Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serok Ahmet yerel seçimlerde rezil olmamak için harıl harıl ittifak arıyor. Peki Ümit Özdağ'a randevu vermeyen, Meral Akşener ne arıyor?

x (formerly twitter)
    Milliyetçi Odak (@MilliyetciOdak) on X
    https://twitter.com/MilliyetciOdak/status/1742530491562004576?s=20

• Ümit Özdağ en son İYİ partiden ayrılırken FETO'cu bunlar deyip gitmedi mi ? Ne işi olacka FETO'cu dediği İYİ parti ile ??? Veya kendisine laf söyleyen adam ile neden görüşsün Meral Akşener ?Siyaset bu kadar da olmamalı heralde ! Koltuk için 3-5 belediye için her şey mübah olmamalı dimi ?

Not: Şahsi fikrim Ahmet Davutoğlu oraya gelin CHP'ye arka çıkalım diye yol yapmaya gitmiştir. Çünkü Saadet lideride ÖÖ ile görüştü 1-2 gün önce arabulucu olmaya çalışıyordur. Hiç yoktan büyük şehirlerde. Bu sayede onlarda 3-5 belediye alabileceklerdir. Yoksa ittifak olmazsa onlarda hiç bir şey alamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 3 Ocak 2024; 18:28:10 >
  • Yüksek profilli ex başbakandan yüksek profil ziyaret.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ahmet Davutoğlu daha yeni gazetecilerle yaptığı toplantıda, Akşener'e demediğini bırakmamış. Bir de mhp'deyken dedikleri var.

Alıntı

metni:
    Akşener sözlerine şöyle devam etti: "Buradan Sayın Davutoğlu'na seslenmek istiyorum. O hani meydan okudu ya. Davet etti ya. 'Ankara'da meclis kürsüsünde konuştuğunuzu, Tunceli'de gidin konuşun' dedi, Genel Başkan Yardımcılarımızla, İl başkanlarımızla, Genel Başkanımız Tunceli Valiliği önünde ne söylüyorsa onu söyledi. Biz kendimizi ispatlatık kardeşim. Her yere gidebiliriz, nerede neyi söylüyorsak heryerde aynı şeyi söyleyebiliriz. Şimdi yiğitsen, yüreğin yetiyorsa ben Sayın Davutoğlu'nu salı günü meclis kürsüsünden Oslo'da yapılan görüşmeleri açıklamaya davet ediyorum. Kandil ve İmralı postacılarının postacılığını yapıyor olmanın nasıl bir duygu ve düşünce olduğunu açıklamasını istiyorum. Ve yüreği yetiyorsa, cesareti varsa, yiğitse Diyarbakır Bağlar Mahallesi'nde kürsüye çıkıp 'Abdullah Öcalan, bebek katilidir. İmralı canisidir ve teröristtir' diyebilmesini bekliyorum. Biz gereğini yaptık. Sayın Genel Başkanımız gereğini yaptı. Bundan sonra sıra Sayın Davutoğlu'nda. Bekleyeceğiz göreceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanının yiğitliği, cesareti, delikanlılığı neymiş." şeklinde konuştu. 

www.egeninsesi.com
    Meral Akşener'den Davutoğlu'na şok sözler
    https://www.egeninsesi.com/haber/144515-meral_aksenerden_davutogluna_sok_sozler

• SURİYELİLERE SINAVSIZ ÜNİVERSİYE GİRİŞ İMKANI SAĞLADIK diyen birine oy verecek var mı gerçekten

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Kondanın başkanının dediğine göre, gelecek ve demokrat partiye oy vereceğim diyen bir kişiye bile rastlamamışlar.

• 6'lı masa 5'li masaya dönüşebilir pekala. İyi partinin bir oy potansiyeli var. Tabela partileride 3-5 oy getirse iyi derler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kısır, kek çay falan işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.