Bildirim
Ahanda [GM]Pizza
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Türkçesi Ne -
tam anlamadım ama bu expension ı sro sevenlere adıyor ve bu legen i tamamalamak uzun zmanalarını almış, çok çok eğlenmeniz dileğiyle, oyunda görüşürüz. -
Güzel -
birisi sakaryalı orda Susia54 -
bu gmlerın hepsı boş fasa fiso anlıcanız cunku oyunda ne yardım edıyorlar nede başka bişi anca oyunu kapat ac unique cıkar bu adamlar azıcık ınsanlara yardım etse cok yararlı olcak para durumu cok kotu olan yuksek level adamlar war onlara yardım etsın bıze yardım etsın.... bug report atacam wala anca BAN a calısıyolar -
quote:
Orjinalden alıntı: corc1_sailor
bu gmlerın hepsı boş fasa fiso anlıcanız cunku oyunda ne yardım edıyorlar nede başka bişi anca oyunu kapat ac unique cıkar bu adamlar azıcık ınsanlara yardım etse cok yararlı olcak para durumu cok kotu olan yuksek level adamlar war onlara yardım etsın bıze yardım etsın.... bug report atacam wala anca BAN a calısıyolar
+1 -
quote:
Orjinalden alıntı: lleevveenntt
quote:
bu gmlerın hepsı boş fasa fiso anlıcanız cunku oyunda ne yardım edıyorlar nede başka bişi anca oyunu kapat ac unique cıkar bu adamlar azıcık ınsanlara yardım etse cok yararlı olcak para durumu cok kotu olan yuksek level adamlar war onlara yardım etsın bıze yardım etsın.... bug report atacam wala anca BAN a calısıyolar
+1
vallaha paraya ihtiyacı olan hekrese para verse piyasa allak bullak olur düsünsene kimsenin para sorunu yok herkes her seyi pazardan kolayca alabilcek bütün fiyatlar ucar bence hiç iyi olmaz silkroadında keyfi kalmaz -
quote:
öyle deme bu pizza , gargamel, crayon bu oyuna çok emekleri geçti eminim -
turk gm olsa hiç bi prblm olmıcak -
adamlar event yapmayalı yuzyıllar oldu yaptıkları event exp event kas kas ne hale geldik
alın o exp eventinizi ****** anladınız siz onu
adam gibi wow daki gibi eventlar yapsalar ya nerdeeee -
quote:
Orjinalden alıntı: orionsguard
adamlar event yapmayalı yuzyıllar oldu yaptıkları event exp event kas kas ne hale geldik
alın o exp eventinizi ****** anladınız siz onu
adam gibi wow daki gibi eventlar yapsalar ya nerdeeee
o EVENTI alın gerisi ne? yani o eventi alıp ?
doğru diyon çok az event yapıyorlar ya exp event yapıp daha da kastırıyorlar
-
sadece noelde pascalya bayramında onlara ozel olan gunlerde ıvent yapıolar cok sacma artık bı gırısımde bulunmalılar -
Çizim iyiymiş pizza karizma adammış , bilinen bişeydi zaten , cool pizza. -
Gayet güzel... -
GM pizza zeki mürenmiş
yok değilmiş... -
güzelmiş -
ebyler size bi sorum olacak kimse cvp vermiyo pm atıyom tık yok ya bu knıght onlinede 30 lwl olunca belli bi miktar para gfeliyodu sro da da geliyomu para belli bi lwl den sonra -
quote:
Orjinalden alıntı: SaatciSylar
kaynak :
http://www.silkroadonline.net/community/webmagazine/wm200743.asp?WebMDiv=11
-
ney dio bu?
Benzer içerikler
- teamspeak sesli konuşma
- pk ne demek
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- japonca nickler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X