|
-
-
-
Güle güle kullan. Tekerine taş değmesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Sağol Kardeşim.. Allah herkese ve sana da daha iyisini nasip etsin inşallah..
sende ne var var mı?
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
İyi değil mi? bence süper..
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Servis mi çekiyon kank
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Servis için küçük benim için yeterli büyüklükte..
Çok yakışıklı bir araç ama jantlar rezalet ve spacer fazla. Spacerlari sok birazcik lastikleri iceri al. Cok disarida duruyorlar. Bir tik alcalt. Dodiklerle lastik arasinda bosluk olmasin. Bunu panjur falanda dahil full siyaha kapla sonra eski W124 kasanin janti veya bu eski sec kasalarin siyah brabus jantlar var onlardan tak efsane olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 25 Mart 2026; 14:1:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
güzel dilekleriniz güzel yorumunuz fikirleriniz çok teşekkürler hocam sağolun genel olarak iyi diyorsunuz..
birçok kez VITOm ile tuning buluşmalarına gittim.. keyifli oluyor.. fındık fıstık kola cips muhabbet.. tam erkek ortamı.. alayına gider..
Camlarda film kaplama olunca mafya arabası gibi duruyor bu büyüklükteki araçlarda:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
O lastikler jantlar ne öyle. Ön camda film var. Aracın içi gözükmüyor. Apaçi gibi.
_____________________________ Dikkat: Bu forumda mesajlarınız yetkilerini kötüye kullanan bir yetkili tarafından bildirimsiz olarak silinebilir. -
jantlara laf edenleri takma. Ateş ediyor vallaha.
bende musso grand pickup var. Hanımda hibrit 408
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Kazasız belasız.. güzel seçimler yapmışsınız.. Allah airbag açtırmasın..
Amin cümlemize
doblo'nun alamancı versiyonu olmus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Mart 2026; 7:7:32 >_____________________________ -
trafik polisi olsaydım her gün bir apachi tokatlardım ne zevk.. cezayı yazacaksın al kardesim diyeceksin, eline makbuzu vereceksin, hebele hubele falan yapacaklar, he he diyeceksin mükkemmel :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Mart 2026; 7:12:15 >_____________________________ -
Gayet güzel. Güle güle kullan. Meslek icabı mı bu tarz bir araç kullanıyorsun? Genelde turist gezdirenler kullanıyor bu tarz araçları senin meslek nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
Trafik polisliği de zordur sarhoşundan ergenine her çeşit tip çıkabilir her an.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- marketlerde satılan en iyi sucuk
- tren bileti iptal edip para iadesi
- hastane wifi şifreleri
- oto alarm kendiliğinden ötüyor
- ankastre fırın dışarı hava üflüyor
- bim para sayma makinesi
- telegram indirim kanalları
- çay bardağı emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- guinness rekorlar kitabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt