Şimdi Ara

Ağzımın laf yapması için ne yapabilirim? Çok suskunum, fazla utangacım. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
7
Favori
10.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGS nasıl geçti?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zehir gibi biber ye aci aci herkesin icinde haykirirsin
  • Avm lerdeki "KEKO" kardeşlerimizle takıl ciklet tesbih şahin işini görür

• Dostum drama veya amatör tiyatro kulüplerine gir veya ders al. Açılacağına dair sana garanti veriyorum.
  • Hocam çok konuşup boş konuşmak farklı şey kendini ifade edememek başka bir şey.Sen diyorsun kız vardı montumu alamadım diye.Bunları aşman lazım.Fikirlerini görüşlerini ifade ettin mi arada bir espri felan yaptım mı tamamdır çok konuşup boş konuşmana gerek yok.
    Filozofa sormuşlar
    -Bir adamın zeki olup olmadığını asıl anlarsın?
    Filozof
    -Konuşmasından
    Adam
    -Ya hiç konuşmazsa?
    Filozof
    -Henüz o kadar zekisini görmedim.

Yani sözün özü çok konuşmak zorunda değilsin ama yeri geldiğinde lafını fikrini esirgeme.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebrehe84

Dostum drama veya amatör tiyatro kulüplerine gir veya ders al. Açılacağına dair sana garanti veriyorum.

İnşallah hocam herşeyden çok istiyorum.Psikologta öyle dedi drama faydalı baya dedi allahım inşallah değişirim.

• Up

• Bulabildiğin her türlü ortama girip çık her insanla en az 2 kelime muhabbetin olsun (tabi ortamların sınırlarını bilerek )
  • Up

• Up

• insanlar neden konusurur bilirmisin ya ihtiyaclarindan yada ortak noktalri cok oldugundan yada deneyimleri coklugundan ne kadar hoby cok olursa insanlarla ortak noktan cok olacaktir anlasilan sende senin ilgini cekecek bir mesgalen yok olsaydi bole bir sikinti cekmezdin.

• aynanın karşısına geç practice speech yap
  • Up

• Günün 25 saati kendine asosyal olduğunu söylersen hiçbir şey yapamazsın.
  • Konuşkan biriyle arkadaş ol
  • Ailenizin tanıdığı bi yer varsa part-time satış elemanlığı yapın insanlar size soru sordukça yavaş yavaş onları cevapladıkça insanlarla konuşmanın imkansız bir şey olmayacağını görürsün , benim kardeşim falan olsan yazları sanayiye çırak olarak verirdim seni tatil bittiğinde ortalığın anasını ağlatırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HORSESHOEBREAKER

tekir bir fotoğafını atar mısın

ya hoacaom yhaofahoafjaohoahoahoahoaohoa

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverAlonee

Aynı Sorunu atlatmış birisi olarak yazıyorum beni dikkate al derim. Reçeten bende!
    Bnede sürekli ailemi sorumlu tutardım çekingen utangaç olamın sebeini onlara bağlardım.
    Ama benim sosyofobik olmamın sebebi online oyundu hayatım tam baharında liseye başladığımda online bi oyuna başladım günde 12 saat o yunu oynardım buda 4 yıl boyunca zorunlu olmdıkca dışarı çıkmayan bi insanı utangaç sosyofobik yapıyor.Kendimi zayıf hissetmeye başladım.Bakkala bile gitmeye utanıyordum odereceye gelmişti iş artık aynı sendeki piskoloji bendede vardı kendime şu soruyu sorardım ''insanlar nasıl bukadar rahat''??Emimim sende bu soruyu soruyorsundur.Zamanla anlıyacaksın.Sana en çok şunu söylemek isterim senin böyle olmanın sebebi annen ve baban değil onlar bir evlat nasıl yetişrilmesi gerekiyorsa öyle yetiştiriyorlar hırsızın anneside aynıkatilin anneside,olay insanda bitiyor düşüncelerinin şeytanilik derecesinde gelişirgidiyor.
    1.Olarak spora başla direk vicut geliştimeye başla şimdi onada tek başlayamassın yanına bi arkadaşını bul onuda kafala onunla beraber gidin. 2 gün sonra oram buram açıyor diye bırakma sporuda geçer hepsi bir hafta da düzenli sporunu yap 1 aya toparlarsın 2 3 aya taş olursun buda sana diğer insanlara karşı özgüven verir çünkü artık giydiğin şeyler sana daha çok yakışır ve daha kaslı güçlü olursun kendi kendine ulan ben bu adama bi tane kosam yere devririmim özgüve ni gelir ve bu çok önemlidir.
    2. olarak Spor yaparken de aynı zamanda kitap oku bak bu çok çok önemlidir çünkü kitap okudukca beynin okudugun kadar kelime ezberler okudugun kadar cümle kurma kapasitesi sağlar sana.
    3.Olarak kendine yakın hissetiğin arkadaşarınla takıl ,yanlarında dolaş muhappetin koyu olsun.Kızlardan çekinme:kızların çogu için düşüncen (hepsi için demiyorum yanlış anlaşılmasın) çekil önümden et parçası olsun kızların peşinde koşma Muhappet et ama nazik olma bak keyfine rahat ol unutma nazik olmayacksın sesini inceltmeyeceksin ! Kendini aştıktan sonra kızına göre muhamele çekersin ozaman nazik olursun .
    4.Olarak iyi giyineceksin kardeşim alışveriş yapacaksın sürekli modaya uyacaksın 70 li 80 li yıllardaki gibi ispanyol paça boru paça pantolon giymeyeceksik zamanın modası neyse onu giyineceksin.Dolabında az eşya olmasın çok eşyan olsun çok ayakkabın olsun öyle dede ayakkabıları değil ha adam akkıllı yaşına uygun genç aykkabıları giyeceksin sana tavsiyem nike airmax moda busene sende al sende giy daralt pantolonun paçasını giy aykkabını fit bi şekilde çık .Bi tavisey daha vereyim sana eğer giyim zevkine güvenmiyorsan çevrendeki okulundaki ne biliyim otobüse bindiğinde çok iyi giyinmiş birindeki kıyafetlere bak o nasıl giyinmişşşe onun gibi giyin kopya çek çal çırp :) (Tabi bunları kesene göre yap benim durum biraz zayıftı nerede güzel uygunu var bulur alırdım millet inanamazdı aldığım fiyatlara gerçi halada öyle neyse.:) )
    Giyinmen çok çok önemli ne kadar iyi giyinirsen okadar özgüven derecen artar ve bu çok önemlidir hatta nasrettin hocanın bir hikayesi vardır ''ye kürküm ye''diye bilmiyorsan hemen google dan arat oku nedemek istediğimi daha iyi anlarsın.
    5.kimsenin senden daha iyi olduğunu ,düşünme yarı egoist ol ,millet abi abla çekmeyi bırak sevimli görünmeye çalışma sert ol sninirli ol hoşuna gitmeyen herşeye ters tepki ver.Kimseden lafını esirgeme.
    6.Siyasi tartışmalara gir tuttugun partiyi savunmaya başla ufaktan ufaktan,daha sonra zaten içinde karşı tarafın yanlışını öldürmek kendince doğru olana ona kanıtlamak onada benimsetmek için bir uğraş bir ateş başlayacak daha çok münakaşaya gireceksin.Şahsen ben ak partiliyim heryerdede savunurum böyle böyle çirkef olursun yüzün yırlıtır (iyi manada söylüyorum )
    6.cı ve son madde!! Bilgisayar oyunlarından uzak dur hatta kaç! İnteretten uzak dur demiyorum bilgisayar oyunlarından uzak duracaksın interntten gene alışverişini yap sosyalmedya falan takıl ama oyun oynamak yok kardeşim telefonunda bile oynamayacaksın o oyun ayıracağın zamanı git başka bişeye harca önümüz yaz 2 3 arkadaşınla çık parka kola çekirdek takıl geleni geçeni kes muahabbet et sıporunuda yapmış olursan yazın kaslar falan özgüven derecene tavan yapar ilği çekersin .Çarşılarda dolaş sinemalara git(Maddi gücün yettikçe tabi)

Ve şu iki filmi izle
    1-Dövüş kulübü (Bu filimde brad pitt i örnek al rahat olmayı benimse )
    2-yeşil sokak holiganları(Bu film için bişey dmeye gerek yok zaten seni anlatıyor sana mesaj veriyor )
    Bu iki filmi kesin kesin izle ilk olarak bunları izlosun kardeşim dediklerimi yap hiç bişey kaybetmezsin seni kendi yerime koydum uzun uzun yazdım iyişelmeni isterim çok kötü bir dudmda olduğunu senden daha iyi biliyorum.
    Umarım bi faydam olur.
    En kısa sürede iyileşmen dileğiyle..
    Hadi eyvallah...

nickinde online oyun oynadığın zamanlardan mı dostum :) eline sağlık valla 1 2 satır okuyam dedim bi baktım bütün paragrafı okumuşum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.