|
Ağustos'ta en çok satan otomobiller açıklandı: Togg zirvede
-
-
sıfır faizli krediyi bitirin bakalım kaç togg satılacak? ( yani kredi olmasaydı togg bu kadar satmazdı )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ma mi -- 2 Eylül 2026; 15:36:22 >_____________________________ . -
Niye bitiriyor arkadas , bende bunu anlamam vatandasa alım kolaylığı sağlıyor.Herkez sizin gibi düşünmek zorunda mı?
-
Yerli arabada 0 faiz gibi alım kolaylıklarının olması kadar normal bir şey yok.
Keşke ötvsi de olmasaydı.
Araba kötü olsa 0 faizle de bu kadar satılmazdı.
Satışta başarı var, bazı şeyler yolunda gitmiyor olabilir ama talep yolunda gidiyor.
T6Xin satışları ve üretim hızı Toggun geleceğini belirler
_____________________________ Laptop: Asus ROG Strix G513QY Ryzen 5900HX, 6800M, 1 TB, 2K 165HzKasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Proİşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TBEkran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC -
Bayağı iyi araç satıyoruz elektrikli.
Şehirlerde ve batıdaki yollarda şarj ağıda çok gelişti ama doğuda o kadar yeterli değil.
Şarj istasyonu olmayan ilçe çok. Halbuki her ilçede olması gerek. Topu topu 922 ilçe var çok değil halbuki.
Sonra her mahallede olması gerek 32bin mahalle var.
Birde aşırı derecede DC odaklı gidiyoruz halbuki AC sokak üstü şarj istasyonu yaygınlaşmalı.
Vatandaş sokakta AC’ye takıp apartmana uyumaya gidebilmeli.
11 KW’a bile gerek yok 5-7 kW olsa yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 2 Eylül 2026; 12:2:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ÖTV yi kaldırsalar da, daha çok ulaşılabilse de denebilir. Niyet farkı...
_____________________________ -
Hayret ilk 10'da Volkswagen araçları yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Niye bitirsin ki? Bu şekilde araca erişim kolaylaşıyor. T6X satışa çıktığında senin gibilerden daha çok mantık dışı yorumlar göreceğiz, hele az bi' sabret Haziran 2027'ye kadar
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Maşallah elektirikli satışlar baya iyi yüzde 10 ÖTV olayı devam etse suanda akar yakıtlı araçlarla bire bir hale gelecekti muhtemelen
-
bu ötvye rağmen ağustosta akaryakıtlı araçlardan bile fazla şekilde t10x satarak birinci olmuş.
Yerli araca neden ötv koyulur anlamıyorum...
Hadi koydun yüzde5-10 koy
_____________________________ Laptop: Asus ROG Strix G513QY Ryzen 5900HX, 6800M, 1 TB, 2K 165HzKasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Proİşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TBEkran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC -
Galiba koymak zorundalar kanunen sadece togga koymayayim digerlerine koyayim gibi bir secenek olmuyor
Ben sunu anlamiyorum suanda elektirikli araba fiyatlari cildirdi bence 2.5a dayandi yuzde 25 ÖTV olanlar
E kardesim 2.5 veren adam gider akaryakitli alır? 2.5m vermiş yakıt ona koymaz ki?
Suanda elektirikli tesviki bence yok gibi bi sey
Örnek veriyorum ben diyelim aylık geliri 150 bin olan bir aile babasiyim c suv bakiyorum baktım abi piyasaya renault boreal 2200 kia niro da 2200
Ne gidecem kia alacam yav? Sarjiydi bilmem nesiydi ekstra ekstra uğraş
ÖTV yüzde 10 olayı olmasa ben dahi elektrikli araç almazdim ciddi risk çünkü 2.eli nolacak belli degil hala
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 4 Eylül 2026; 15:15:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biri bana izah edebilir mi, Volkswagen Taigo nasıl çok satıyor,satabiliyor?
Haklısınız, bazı firmalar adeta elektrikli araç satmamak için direniyor. Avrupa’daki emisyon kotaları yüzünden ellerinde kalan içten yanmalı araçları Türkiye pazarına eritmeye çalıştıklarını düşünüyorum.
Dürüst olmak gerekirse, bir elektrikli araca 2.5 milyon TL vermem. Çünkü elektrikli aracın asıl amacı, düşük işletme maliyeti sunması ve ekonomik bir sürüş deneyimi yaşatmasıdır.
Chery listede yok ama Reno Boreal listede öyle mi? Ya bi gidin ufak atın da civcivler yesin.
Piyasayı bilmeyen adam bile inanmaz şu listeye. Boş paket 2. elde para etmeyen renoya 2milyon verecek enayi kaldı mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ AMD Ryzen 7 9800X3D/ASUS ROG ASTRAL RTX5080 / MSI MPG X870E CARBON WIFI/32GB 6000mhz CL28 Ram/Samsung 990 Pro 2TB M.2/Samsung 27" g6 OLED 360Hz / ATK Blazing Sky Duckbill + LAMZU MAYA X /ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 / PUSAT K3 PRO/ASUS PROART PA602 -
Şu tabloya bakınca Taigo ve Duster nasıl bu kadar satıyor sorusu aklıma geliyor ama en çok i20 nasıl bu kadar satmış diyorum, hani bir söz var buna o parayı vereceğime ekler şunu alırım diyen hiç olmamış çatır çutur satmış.
Kredi imkanları daha fazla olsa eminim Togg daha fazla satar, 5 yıl satış yasağı vb şartlar getirilip ilk araç vb kampanyalar yapılsa keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 2 Eylül 2026; 13:39:32 >
-
Aynen öyle f/p elektirikli arac göremiyorum şuanda piyasada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Sıfır faizin miktarı ve vadesi artsın o zaman daha çok satış olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
galiba güzel bir indirim vardı ama bu kadar uzun süre devam etmemesi lazım ben de şaşırdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
O olmuyor gümrük birliği muhabbetine toggda ot inerse tüm araçlarda inmesi gerekir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Steve Jobs Reis
|
Niye bitiriyor arkadas , bende bunu anlamam vatandasa alım kolaylığı sağlıyor.Herkez sizin gibi düşünmek zorunda mı?
|
|
sıfır faizli krediyi bitirin bakalım kaç togg satılacak? ( yani kredi olmasaydı togg bu kadar satmazdı ) |
|
Yerli arabada 0 faiz gibi alım kolaylıklarının olması kadar normal bir şey yok. Keşke ötvsi de olmasaydı. Araba kötü olsa 0 faizle de bu kadar satılmazdı. Satışta başarı var, bazı şeyler yolunda gitmiyor olabilir ama talep yolunda gidiyor. T6Xin satışları ve üretim hızı Toggun geleceğini belirler |
|
Duster ÖTV muafiyeti sayesinde satıyor hocam. Taigo içinse başka yerdeki bir kaynak filo araçlarını taigoya çevirdikleri yönünde yazmış. |
|
Galiba koymak zorundalar kanunen sadece togga koymayayim digerlerine koyayim gibi bir secenek olmuyor
Ben sunu anlamiyorum suanda elektirikli araba fiyatlari cildirdi bence 2.5a dayandi yuzde 25 ÖTV olanlar E kardesim 2.5 veren adam gider akaryakitli alır? 2.5m vermiş yakıt ona koymaz ki? Suanda elektirikli tesviki bence yok gibi bi sey Örnek veriyorum ben diyelim aylık geliri 150 bin olan bir aile babasiyim c suv bakiyorum baktım abi piyasaya renault boreal 2200 kia niro da 2200 Ne gidecem kia alacam yav? Sarjiydi bilmem nesiydi ekstra ekstra uğraş ÖTV yüzde 10 olayı olmasa ben dahi elektrikli araç almazdim ciddi risk çünkü 2.eli nolacak belli degil hala |
|
Niye bitirsin ki? Bu şekilde araca erişim kolaylaşıyor. T6X satışa çıktığında senin gibilerden daha çok mantık dışı yorumlar göreceğiz, hele az bi' sabret Haziran 2027'ye kadar |
|
Bayağı iyi araç satıyoruz elektrikli.
Şehirlerde ve batıdaki yollarda şarj ağıda çok gelişti ama doğuda o kadar yeterli değil. Şarj istasyonu olmayan ilçe çok. Halbuki her ilçede olması gerek. Topu topu 922 ilçe var çok değil halbuki. Sonra her mahallede olması gerek 32bin mahalle var. Birde aşırı derecede DC odaklı gidiyoruz halbuki AC sokak üstü şarj istasyonu yaygınlaşmalı. Vatandaş sokakta AC’ye takıp apartmana uyumaya gidebilmeli. 11 KW’a bile gerek yok 5-7 kW olsa yeter. |
|
hocam sözler yanlış anlaşıldı. kredi olmasa kim alırdı demek isterken farklı yorumlandı. benim gibiler demişsiniz benim gibiler keşke vergi olmasa, hatta krediden konuşulurken daha fazla faizsiz kredi daha uzun vadeler olsa isterim. herkes aracını alsın kullansın. iki günlük dünya şurası. öyle kutuplaştırıldık ki senin gibi benim gibi diye ayrım yapar olduk. ben sade bir vatandaşım. hiç bir şey bu ülkede yaşayan insanların refahından değerli değil benim için. herkes gönlünce yaşasın istediğini alsın kullansın. |
Benzer içerikler
- keşfete düşüren etiketler
- samsung uygulama kilitleme
- çizim programı
- afk ne demek
- whatsapp yabancı numaradan gelen mesajları engelleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt