Şimdi Ara

AGP 6800GT@Ultra + MSI K8N Neo2 Platinum S939

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Halen kullandığım grafik kartını ve anakartı satıyorum. Özellikleri şöyle:

    AGP GeForce 6800GT@Ultra

    AGP, 256 MB, 256 Bit, 2.0ns GDDR3 bellek. GPU = 400 MHz, bellekler = 1.1 GHz'de çalışıyor. GPU 1.3v ile bu hızda tam olarak stabildir, hiçbir şekilde voltmod yapılmamıştır. Kartta Gainward'ın üzerinde oynama yaptığım 6800GT BIOS'u yüklü. Bu BIOS ile GPU 2D modunda 350, 3D modunda 400 MHz hızında çalışıyor. Silencer'in fanı ise %40 devir dönmesi için ayarlı. Kartın üzerinde NVSilencer5 soğutucu bulunuyor. Silencer karta takılırken AC Silver uygulanmıştır. Yalnız, Silencer'in vidalarından bir tanesi kırıldı, ama bu soğutma performansını kesinlikle etkilemiyor. Kendi soğutucusunu da yanında vereceğim. Kartı yurtdışından aldığım için garantisi yok. Sadece kart, kutu, fatura, CD vs yoktur. İsteyen arkadaşa, en son ForceWare sürücülerinin ve birçok nVidia yazılım + demosunun olduğu bir CD hazırlayıp verebilirim.

    MSI K8N Neo2 Platinum S939 AGP

    Kartı üç ay önce Ankara Mavi Bilgisayar'dan almıştım. Kutu içeriği tam, faturalı ve garantilidir. Kartın yongaseti soğutucusu sökülerek, yonga ve heatsink arasına ACSilver uygulanmıştır. Kartın, işlemci yuvası yanındaki güç regülasyon mosfetlerine, Zalman'ın BGA RAM Heatsinkleri takılmıştır. Kartta sideeffect'in 1C Beta3 BIOS'u yüklü. Athlon64 Venice 3000+ işlemcimi, 1:1 FSB-RAM ayarları ile 280 MHz FSB'de 2.52 GHz'e hızaşırtmalı olarak tam stabil kullanıyorum. S939 AGP anakartlar içinde, piyasada bulabileceğiniz en sorunsuz anakarttır diyebilirim.

    Bu iki parça için istediğim fiyat 450 USD. Satış sebebim, PCI-Ex sistem topluyor olmam. Lütfen takas veya pazarlık teklif etmeyin. Parçaları tek tek satılmayacaktır. Sadece İzmir'deki arkadaşlarla alışveriş düşünüyorum, bunun sebebi de grafik kartının Türkiye'de geçerli bir garantisinin olmaması. Evime gelir, sistemi çalışırken görür, istediğiniz testi yapar, içinize sinerek alırsınız, bir de kahvemi içersiniz =)

    Yurtdışından sipariş ettiğim grafik kartının gelmesi 10 günü bulacağından, teslimatı en erken 10 gün sonra yapabilirim, bunu da dipnot olarak yazayım.

    Saygılar



  • 350 ytl ikisine veririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.