Şimdi Ara

AGiT raporu meselesi ve KK'nin Sonuclari tanimiyoruz aciklamasi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • RTE AGiT'in raporunu tanimayiz bize ne diyor ya. AGiT gozlemcilerini devletin kendisi cagiriyor. yani diyor ki gel bizim secimleri izle ne kadar demokratigiz gor.

    AGiT simdi raporunu tam acikladiginda ve gercekten belgelerle ispatlarsa su su su sebepten anayasa ve avrupa insan haklari antlasmasina aykiri olaylar oldu diye secim tekrar edilmelidir vs gibi bir sonuc cikarirsa ya o sonucu taniycaksin ya da hic en bastan cagirmayacaksin.

    ayni sey AiHM karari icin de gecerli. Turkiye AiHM kararina uymama sansi var var ama hem AGiT'in hem de AiHM'inin sonuclarina diklenirsen ona gore muamele gorursun.

    Yani hem demokratigim ve bizde secimler adil diyeceksin hem bunu ispatlayacak olan bagimsiz kuruluslari ulkene davet edeceksin ondan sonra da bunlarin raporlarini tanimiyorum diyeceksin.

    O zaman bir sonraki secimde cagirma ama yok o zaman adil ve demokratigim numarasi yapamayacaksin.


    diger mevzu da KK'nin referandum sonuclarini tanimiyorum demesi. yahu RTE ve arkadaslari cesitli zamanlarda biz bu Anayasayi tanimiyoruz, Anayasa resmen rafa kalkmistir, Anayasa mahkemesini de kararini da tanimiyorum saygi duymuyorum demedi mi? Hep 82 anayasindan darbe anayasasi diye bahsedilmedi mi?

    E bugun de OHAL'de gittik secime. su son 3 ay'a bakildiginda firsat esitligi olarak adil bir secim kampanyasi sureci oldugunu kimse soyleyebilir mi? Bir kere secimden once hala gecerli olan anayasaya gore CB tarafsiz olmasi lazim ama acik acik kampanya yapti. bu ihlali zaten yillardir yapiyor ama kimse dokunamiyor. hadi onu da gectik hem devlet imkanlari hem parti imkanlari
    80 milyonun vergisiyle %51.4 icin kampanya yapildi. Yani simdi zamaninda %92 ile gecen anayasa taninmayinca ve cignenince sorun olmadi da KK sonuclari tanimiyoruz diyince milletin anayasal hakkini tanimamis oldu.

    hakikaten azicik adalet ve vicdan be kardesim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertalord -- 20 Nisan 2017; 10:59:49 >







  • Dogru

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.