Şimdi Ara

Ağırlık merkezini anlamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • her gün tekrar etmeye çalışıyorum ama her gün karşıma başka sorular geliyo ne yapmam lazım

Orijinalden alıntı: mesutbaba12

her gün tekrar etmeye çalışıyorum ama her gün karşıma başka sorular geliyo ne yapmam lazım

Tork biliyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekleme çıkarma soruları vardır kafa karıştırıcı sadece, formüi bile yoktur alandan,çevreden gidilir cevaba genelde ha bir de iyi düzeyde TORK bilgisi lazımdır onun dışında gerçekten kolay konu nerede takılıyorsun??

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopat0

Ekleme çıkarma soruları vardır kafa karıştırıcı sadece, formüi bile yoktur alandan,çevreden gidilir cevaba genelde ha bir de iyi düzeyde TORK bilgisi lazımdır onun dışında gerçekten kolay konu nerede takılıyorsun??

işte sorun burda torku iyi biliyorum ama işte hangi soruda tork kullanıcam, hangi soruda normal işlem yapıcam bilmiyorum kafamı en çok karıştıran o daire soruları felan tamam okey 2pir formulüyle yapıyoruz ama lanet olsun yapıyorum çıkmıyo, o ekleme soruları hele kafamı bayağı karıştırıyo torkda uygulasam yapamadığım soruları oluyo

• Sen önceki yıllarda çıkmış soruları çöz o zaman ne diyeyim haklısın bazı soru tipleri kafa karıştırıcı,sınavda çıkmış sorular genelde çok kafa karıştırıcı olmuyor bazı yayınlar aşırı zor sorarak insanların özgüvenini düşürüyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.