Şimdi Ara

Age of Empires IV 28 Ekim'de Çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Microsoft ve geliştiriciler Relic Entertainment ve World's Edge, Age of Empires IV'ün 28 Ekim'de Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla da satışa sunulacak.
     
    Oyun hakkında

    Age of Empires IV ile en sevilen gerçek zamanlı strateji oyunlarından biri, sizi dünyayı şekillendiren destansı tarihi savaşların merkezine koyarak tüm ihtişamıyla geri dönüyor. Büyüleyici 4k görsel uyumluluğu ile uçsuz bucaksız manzaralarda imparatorluğunuzu genişletmek için hem tanıdık hem de yenilikçi yollar sunan Age of Empires IV, yeni bir nesle gelişmiş bir gerçek zamanlı strateji oyunu sunuyor.

    Tarihe Dönün – Zafer arayışınızda İngilizlerden Çinlilere ve Delhi Sultanlığı'na kadar dünya çapında 8 farklı medeniyetin zengin tarihine daldığınız zaman geçmiş sizin için henüz bir başlangıç olacak. Karanlık Çağlardan Rönesans'a kadar 500 yıllık bir tarihe yayılan 35 görevle 4 farklı seferde şehirler inşa edin, kaynakları yönetin ve birliklerinizi karada ve denizde savaşa yönlendirin. 
     
    Yayınlanan fragman
     
     








  • Microsofttan temennim özellikle benim gibi bilgisayarı bir oyun platformu olarak kullanmayan kişiler için gerekirse klavye-fare bağlanması zorunlu tutularak hiç Xbox kumandası için arayüz zorlamalarına dahi girmeden konsola da çıkarması.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yok abi. Şu oyunu güzel görmeye çalışıyorum ama olmuyor. Grafik ve animasyonlar 2021 yılında çıkacak bir oyun gibi durmuyor hiç. Renk paleti de hiç iyi değil. Gerçekten büyük hayal kırıklığı olacak gibi benim için.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.