Şimdi Ara

Age of empires 3 oynayan varmı varsa bir baksın lütfen (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
22.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • IRKLAR:

    İspanyollar, hem yer birliklerinde hem de atlı birliklerde oldukça güçlü askeri birimlere sahipler. Ana şehirlerindeki üretim ekonomik yönden onları hep önde tutuyor. İspanyolların askeri birimleri genelde daha ucuz.



    İngilizler'in göçmenlere çabuk kucak açması en güçlü ekonomilerden birine sahip olmalarına neden oluyor. Musketeer (Silahşor) ve Hussar (Süvari) birimleri İngilizlerin en büyük gücünü oluşturuyor. İngilizler teknolojik olarak ve denizcilik alanında ön plandalar.



    Frasızlar'ın ekonomisi yavaş gelişiyor, fakat savaş konusunda gayet güçlüler. Fransızlar ani saldırılar yapabilecek kapasitede değiller, ancak atlı birlikleri olan Cuirassier’ler oyunun en güçlülerinden. Ayrıca Fransızlar Amerikan yerlileri ile oldukça yakınlar.



    Portekizliler, oyuna iki adet merkez bina ile başladıklarından en hızlı büyüyen topluluklar. Spyglass (dürbün) özelliği ile düşmanların yerlerini kolayca bulabiliyorlar. Sahip oldukları birimler kendi sınıflarında güçlü sayılırlar, fakat Dragoons ismi verilen atlı birlikler özellikle güçlüler.



    Hollandalılar, sınırlı sayıda işçi ve para ile başlıyorlar. Ekonomik olarak dezavantajlı başlamalarını banka yaparak ve para üreterek gideriyorlar. Hollandalıların ekonomisi kendi kendini düzeltip idare ederken defansif olarak da binaları oldukça güçlü.



    Almanlar da tıpkı Hollandalılar gibi sınırlı sayıda işçi ile başlıyorlar ve ekonomileri yavaş ilerliyor. Ancak köylü vagonları ve atlı birlikler hazır olarak geliyor. Ayrıca ana şehirlerinden paralı asker de çıkarabiliyorlar.



    Ruslar, fazladan kaynak ile oyuna başlıyorlar, ancak daha az sayıda işçileri oluyor. Ruslar aynı zamanda hızlı bir biçimde saldırı yapmaya odaklanmış durumdalar. Birimleri zayıf olmasına rağmen hızlılar ve sayıca üstün olduklarında gayet başarılı savaşlar çıkarıyorlar.



    Osmanlılar’ın işçileri otomatik olarak şehre geliyor. Cami inşa ederek ve araştırmalar yaparak halkının üretimini düzenli yapmasını sağlıyorlar. Hem Avrupa hem de Asya’da topraklarının olması neticesinde askeri birimleri de çeşitlilik sağlıyor.

    (alıntı)

    hehe fazla konuştum bugün bi osmanlıyı nasıl acağımızı bulsam :P
  • arkadşlar buldum yeni bir vatan oluşturacaksınız ordan osmanlıyı seçeceksiniz hehe ben buldum bunu
  • nasıl yaptın be bi açsana
  • Beyler benimde bi sorunum var oyunda herkes savaş üssü kurabiliyor(Military base) ben kuramıyorm.Hani büyük bi yapı var ya o onu nasıl kurucaz ne zamandr oynuyorm bulmadm şu sorunu bilen varsa bi yardımcı olsun
  • arkadaslar 5 . seviye ye nasıl geçildigini biliyormusunz normalde sipahi flan olması gerekiyor ama cıkartamıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grandtheft

    arkadaşlar açık açık yazarsanız osmanlıyı nasıl alacağımızı daha iyi olur çünkü TARİHİN ALTIN HARFLERİ OSMANLIDAN BAŞKA BİŞİ YAZMAZ DÜNYAYA HÜKMEDİODUK TABİ

    arkadaş demiş 2 saat uğraştım yenemedim dğoaldır 100 uğraşsanda yenememen lazım :D

    + kayıtlı oyunu açınca game paused diyor onu açmak için dakikalarca googleden aradım bilmeyenleriniz varsa söleyeyim
    klavyenizin üst tuşlarında (pause break) tuşu olacak pauseyle break yazısının altında uzun bi çizgi var o tuşa basarsanız düzelir saygılar

    Teşekkürler arkadaşım .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: face1tr

    arkadaşlar bu oyun için eksiksiz tr yama yama varmı ?

    arkadaşım var ama %90 tr yama var netten arştır bul
  • nice hort
  • Soruyu 2006 da sordum, 8 yıl sonra cevabı aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: face1tr

    Soruyu 2006 da sordum, 8 yıl sonra cevabı aldım.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.