Agahowa bu gün Hat-Trick yaptı.Toplamda kaç takla attı acaba?Bilen var mı babam çok merak etti de
17
quote:
Orjinalden alıntı: emre3458
Agahowa bu gün Hat-Trick yaptı.Toplamda kaç takla attı acaba?Bilen var mı babam çok merak etti de
3 gol 16 takla attı saraçoğlu stadı değil sirki gibiydi.
Takla attığında gollerinden daha çok alkış aldı
2 de gol pozisyonunu yyardımcı hakem
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
quote:
heheh berkay güzeldi
Gerçek ismi Julius Aghahowa'dır. Sezon başlarken Kayseri bu adamı aldığında allah dedi bu adam çok sakat. Çünkü zamanında Cm oyununda bu adam deli gibi oynardı. Dedim burda patlamayı ne zaman yapıcak Fenere nasip oldu Bizim defansa bi tane Okoronkwo defansif ortasaha yerine Assene N'diaye, Forvet arkasına Sergey Nikiforenko, Forvetede Maxim Tsigalko lazım. O zaman Fener canavar gibi olur
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
quote:
Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
Takla atmayı Aghahowa'dan öğreneceğim.
Hasta oldum ya ben bu adama.Fener bu adamdan 3 tane yedi ya kesin satın alır bunu ara transferde
güiza nını fazlası ne bu adamdan. tamam iyi futbolcu ama 14m eder mi? git afrika ya 18 - 19 yaşında potansiyeli olan genç futbolcu al.