Şimdi Ara

Aga bee bugün kız gördüm ama gidip tanışmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemek sırasındaydık ünide,kızla ortak noktam olsa "aaa sen şuraya gitmiyomusun" falan diye girecektim ama hiç tanımıyorum zaten sıra da kalabalık muhabbet ilerlemez diye tanışmaktan vazgeçtim de içimde kaldı aga beeee yakın benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh de her yakılması gerekene yaksak ciğer kalmaz be biride tanıştık falan yazsın yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Dh de her yakılması gerekene yaksak ciğer kalmaz be biride tanıştık falan yazsın yeter
    Hocam özgüvenden dolayı değildi bu kez muhabbet ilerlemez diye yürümekten vazgeçtim.Sıra çok kalabalıktı çünkü.Ama içimde kaldı yani yürüseydim bir kere de şu foruma güzel bir yürüme anısı bıraksaydım aga bee

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi daha yürü kanka hatta şöyle salakça olabilir birlikte yesek mi ? Ne münasebet der en fazla yada arkadaşlarla yicem der dene bunu üstad

• Çok zor ne alfalar var eli armut tutmaz.Birkan key gibi olsaydım iyi olurdu diye düşünüyorum tüm döliblislerini tavlardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kocaelide misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Bi daha yürü kanka hatta şöyle salakça olabilir birlikte yesek mi ? Ne münasebet der en fazla yada arkadaşlarla yicem der dene bunu üstad
    Tamamdır hocam.Başka şeylerde deneyebilirim.Bir daha yemekhanede görürsem bende

• Bence iyi ki denememişsin , hüsranla sonuçlanırdı

Rica ediyorum kendini bi hayal et , fiziksel olarak. Güzel bir kadın , yığınla talibi olmasına rağmen beni ister mi diye bir düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Bence iyi ki denememişsin , hüsranla sonuçlanırdı

Rica ediyorum kendini bi hayal et , fiziksel olarak. Güzel bir kadın , yığınla talibi olmasına rağmen beni ister mi diye bir düşün

Güzel değildi kız hocam.Normal bir kızdı niye beni istemesin benim neyim eksik yav

• Şükürler olsun bugünde utandık
  • Slm nslsn

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düz Duvara Tırmanan Adam kullanıcısına yanıt

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Şükürler olsun bugünde utandık
    Hocam niye utanıyonuz ki mesele özgüven değil konuşurum da ağzım laf yapmıyor.0 dan bir insanla nasıl muhabbete girebilirim ki hiç tanımadığım biriyle?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.