Bildirim
Aga bee bugün kız gördüm ama gidip tanışmadım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dh de her yakılması gerekene yaksak ciğer kalmaz be biride tanıştık falan yazsın yeter
Hocam özgüvenden dolayı değildi bu kez muhabbet ilerlemez diye yürümekten vazgeçtim.Sıra çok kalabalıktı çünkü.Ama içimde kaldı yani yürüseydim bir kere de şu foruma güzel bir yürüme anısı bıraksaydım aga beequote:
Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677
Dh de her yakılması gerekene yaksak ciğer kalmaz be biride tanıştık falan yazsın yeter
Bi daha yürü kanka hatta şöyle salakça olabilir birlikte yesek mi ? Ne münasebet der en fazla yada arkadaşlarla yicem der dene bunu üstad
Çok zor ne alfalar var eli armut tutmaz.Birkan key gibi olsaydım iyi olurdu diye düşünüyorum tüm döliblislerini tavlardım -
kocaelide misin?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam.Başka şeylerde deneyebilirim.Bir daha yemekhanede görürsem bendequote:
Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677
Bi daha yürü kanka hatta şöyle salakça olabilir birlikte yesek mi ? Ne münasebet der en fazla yada arkadaşlarla yicem der dene bunu üstad
Bence iyi ki denememişsin , hüsranla sonuçlanırdı
Rica ediyorum kendini bi hayal et , fiziksel olarak. Güzel bir kadın , yığınla talibi olmasına rağmen beni ister mi diye bir düşün
-
Güzel değildi kız hocam.Normal bir kızdı niye beni istemesin benim neyim eksik yavquote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
Bence iyi ki denememişsin , hüsranla sonuçlanırdı
Rica ediyorum kendini bi hayal et , fiziksel olarak. Güzel bir kadın , yığınla talibi olmasına rağmen beni ister mi diye bir düşün
Şükürler olsun bugünde utandık -
Slm nslsn
-
Hocam niye utanıyonuz ki mesele özgüven değil konuşurum da ağzım laf yapmıyor.0 dan bir insanla nasıl muhabbete girebilirim ki hiç tanımadığım biriyle?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-10D285547
Şükürler olsun bugünde utandık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X