Şimdi Ara

AĞA BAĞLI ANCAK İNTERNET YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 6 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 1
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 1
  • Son 1 Saatteki Mesajlar 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • ultrahasan (1 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Network ve Güvenlik >> Network >> AĞA BAĞLI ANCAK İNTERNET YOK
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Yüzbaşı
    293 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    hayırlı günler arkadaşlar, uydunet 25mbit ve modem olarak netmaster cbw-383z4 kullanıyorum, sorunum şu; yaklaşık 2 hafta önce internetime yabancı birisinin bağlandığını fark ettim, daha sonra bağlantı adı ve şifresini değiştirdim. Ertesi gün dizüstü bilgisayarımla internete bağlantı sorunu yaşadım. Bilgisayarım ağa bağlanıyor, yaklaşık bir 10-15 dk internete de bağlanıyor fakat sonra sağ altta internet durum göstergesinde ünlem işareti çıkıyor ve internet bağlantısı gidiyor, hiçbir siteye giremiyorum, programlar da interneti kullanamıyor, ethernet kablosu ile denedim yine aynı sorun mevcut. Bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar başa dönüyorum ve aynı sorunu yaşıyorum. Evdeki diğer bilgisayar ve telefonlarda herhangi bir sorun yok. Bu sorun ile ilgili arama yapıp birçok yolu denedim ama değişiklik olmadı. Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirim, bir de router almayı düşünüyorum, sizce router bu sorunumu çözer mi? Teşekkür ederim.



    |
    |




Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
Radyo Dinle
Instagram takipçi satın al
Pubg mobile uc
konkasör
Bitcoin Alım Satım
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR5
0,078
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.