Şimdi Ara

Ağ Yönetim Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğiniz bir ağ yönetim programı var mı? Kullanıcıların paylaşımlarını, izinlerini görebileceğim, kim internette hangi sitelere giriyor? ne kadar veri transfer ediyor? gibi sorulara cevap verebilen ve Windows 2000 server ile çalışabilecek bir program arıyorum.



  • nefes istedigin tarzda ayni programa benimde ihtiyacim var. Bu arada os olarak Windows 2000 prof. kullaniyorum. Bilgili arkadaslarin yardimlarini bekliyoru(z).
  • ücretsiz bir program bulmanız zor yok eğer para sorun değil derseniz cisco works 6.1 üstüne tanımam...
  • pcanywhere veya radmin
  • Dostum,
    cisco works 6.1 nedir. pcanywhere türü bir şeymi . öellikleri nedir.<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by storm_of_oceans</i>
    <br />ücretsiz bir program bulmanız zor yok eğer para sorun değil derseniz cisco works 6.1 üstüne tanımam...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • Pc anywhere + radmin = Uzaktan erişim programlarıdır.
    Nefes arkadaşımın aradığı ise network managment = ağ yönetim programı o yüzden cisco systems in bu konudaki bence en başarılı programı Cisco Works 6.1 dir.Cisco works bir paket programdır lisanslıdır ve ihtiyaçlarınıza göre alt paketlere sahiptir.Örneğin network deki cihazların durumunu sadece görmek istiyorsanız cisco view programı yeterli olur.Bu cihazların herhangi birinin arıza yaptığında size mail göndermesini istediğinizde Device Fault Manager alt paketini satın almak zorundasınız.Ccna olan arkdaşlar varsa daha iyi yardımcı olabilirler.Ama belki free basit bir program nette bulunabilir ama ihtiyacınızı ne kadar karşılar bilemem.Bilmem anlatabildim mi?
  • radmın admınıstrator bu ıste ustadır ben onu kullandım onu bılırım gereken bı cok seyı yapabılırsınız
  • storm_of_oceans arkadaşım senin dediğin sanırım cisco router ile çalışan bir yazılım. Arkadaşın istediği ise sadece bir network monitoring programı.. remote administrator (radmin) programı ise sadece bir remote desktop connection ve remote file transfer programıdır. yani tam anlamda ağ yönetim programı değildir...

    Netboy suite(webboy, etherboy, packetboy programlarını içerir) programını önereceğim, çok gelişmiş bir ağ monitoring programıdır. Yalnız bu program free değildir, webde biraz araştırma yapmanız gerekecek.

    http://www.ndgsoftware.com
    adresinden trial ını download edebilirsiniz.

    Saygılar,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.