Şimdi Ara

Afyonkarahisar'da patlama konusunu neden silindi? [ SİLİNMEMİŞ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlamıyorum ya nasıl bir devlet olduk. Herşeyin üstünü örtmeye çalışan bir devlet var karşınızda.
    Tam 25 asker yanarak yok oldu. Muhtemelen cesetleri bile ortada yok. Bunun ne denli acı trajik bir durum olduğunu anlayabiliyor musunuz?
    Orada ölen askerin yerine koydunuz mu kendinizi?
    Aileleri bir düşünün, o ailelere alın cenazeniz diye ne verecekler. Belki bir kemik yada belkide hiçbirşey.
    Kimse bu şekilde ölmeyi haketmiyor. Orada 25 asker öldü diye vatanda sağ olmuyor.
    Bu ülke için ölmek bu denli basit mi oldu lan.
    Orada şehit olanlar varya hepsi öldü. Yoklar aramızda. Belki çocukları vardı, asker yolu bekleyen karıları ve çocukları vardı.
    Ama bu memlekette sorumsuz yöneticilerin yüzünden öldüler.
    Ve biz onlara saygısızlık ediyoruz. Yazık mu memlekete.

Şehit demek yerine bir kaç PKK'LI it gibi öldü diyorum askerlerimize.
    Neden biliyor musunuz, şehit deyince iyi birşey oldu sanıyorsunuz. Ölmedi sanıyorsunuz. Şehitler ölmez sanıyorsunuz.
    Bir tane orada ölen askerin ailesinin evine gidin bakalım ölmüş mü ölmemiş mi görün.

Edit: Konu silinmemiş, neden karşıma silindi diye çıktı anlamadım. Silinip silinmemesini de çok umrumda değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _flintstone -- 6 Eylül 2012; 22:22:12 >

Orijinalden alıntı: inexyz

Anlamıyorum ya nasıl bir devlet olduk. Herşeyin üstünü örtmeye çalışan bir devlet var karşınızda.
    Tam 25 asker yanarak yok oldu. Muhtemelen cesetleri bile ortada yok. Bunun ne denli acı trajik bir durum olduğunu anlayabiliyor musunuz?
    Aileleri bir düşünün, o ailelere alın cenazeniz diye ne verecekler. Belki bir kemik yada belkide hiçbirşey.
    Kimse bu şekilde ölmeyi haketmiyor. Orada 25 asker öldü diye vatanda sağ olmuyor.
    Orada şehit olanlar varya hepsi öldü. Yoklar aramızda. Belki çocukları vardı, asker yolu bekleyen karıları ve çocukları vardı.

Neden biliyor musunuz, şehit deyince iyi birşey oldu sanıyorsunuz. Ölmedi sanıyorsunuz. Şehitler ölmez sanıyorsunuz.
    Bir tane orada ölen askerin ailesinin evine gidin bakalım ölmüş mü ölmemiş mi görün.

Hepsine katılıyorum ama kalınlaştırdığım yerlere değil (şimdi yanlış anlaşılacak bu)

Ben de şehit demem. Öldü derim. Ama PKK'lı değilim. Sadece inançsızlığım yüzünden öldü derim. Diğer kavrama inanmıyorum çünkü. Yani bunu da göz önünde bulundurursan sevinirim bir dahaki sefere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

Anlamıyorum ya nasıl bir devlet olduk. Herşeyin üstünü örtmeye çalışan bir devlet var karşınızda.

Hepsine katılıyorum ama kalınlaştırdığım yerlere değil (şimdi yanlış anlaşılacak bu)

Ben de şehit demem. Öldü derim. Ama PKK'lı değilim. Sadece inançsızlığım yüzünden öldü derim. Diğer kavrama inanmıyorum çünkü. Yani bunu da göz önünde bulundurursan sevinirim bir dahaki sefere.

katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SİLİNEBİLİR) Bu ne ya :)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.