Şimdi Ara

Afrin Operasyonu ile ilgili gelişmeleri askeri operasyon haritasından anlık takip edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünya genelindeki savaş ve iç savaşların anlık takibinin yapılmasını sağlayan medya platformu Liveuamap, askeri operasyon haritalarıyla çatışma bölgelerindeki durumun internet üzerinden canlı olarak takip edilmesini sağlıyor. Servisi kullanarak operasyon bölgelerine ait harita, mesaj, resim ve video gibi verilere anında ulaşabiliyorsunuz.

     

    Ayrıca Bkz.Milli elektronik harp sistemi Koral, harekat öncesinde sınırda görüntülendi
    Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki terör örgütü mevzilerini vurmaya başlamasıyla ülke olarak oldukça kritik bir döneme girmiş bulunmaktayız. TSK, Afrin'e yönelik operasyon hazırlığını sürdürürken bölgedeki durumu anlık olarak takip etmek isteyenler Liveuamap isimli uygulamayı telefonlarına kurarak son durumu gerçek zamanlı olarak izleme şansına sahipler.

     


    Çatışma bölgelerinden anında haber alın


    Akıllı telefonunuza indireceğiniz Liveuamap uygulaması Türkiye, Ukrayna, Avrupa, Orta Doğu, ABD, İsrail, IŞİD, Kuzey Amerika, Hindistan, Çin ve Rusya ile ilgili son dakika haberleri veriyor. Yani uygulamayı kullanarak bu bölgelerdeki Mülteci Krizi, Orta Doğu savaşları, Ukrayna'daki savaş, Kırım, Putin, IŞİD, Suriye iç savaşı, Astana görüşmeleri, Fırat Kalkanı ve Afrin Operasyonu gibi önem taşıyan kritik olayları yakından takip edebiliyorsunuz.

     

    Ayrıca Bkz.Pistten çıkan Pegasus uçağı vinçlerle kayalıklardan çıkarıldı
    Telefonunuza kuracağınız Liveuamap uygulamasında yer alan askeri operasyon haritasıyla birlikte kritik bölgelerdeki durumu görüntüleyebileceğiniz gibi anlık haber, resim ve videolara da erişebileceksiniz. Uygulamanın Türkçe dil seçeneğine sahip olduğunu belirtelim. Cihazınıza yükledikten sonra Bölgeler menüsünden "Suriye"yi seçerseniz Afrin operasyonunun tüm detaylarını anlık olarak görüntüleyebilir, TSK tarafından PYD-YPG'nin oluşturmaya çalıştığı terör koridorunun batı ucu olan Afrin'e düzenlenecek harekatı anlık olarak takibe alabilirsiniz.

     

    Liveuamap uygulamasını indirin: Android | iOS 



  • Bu uygulamayla gizli operasyonları(!) anbean takip edebilirsiniz.
    Gizlilik had safhada bu kaçıncı seviye :D

  • burada biri ozursa hemen bildirim düşüyor ilginç bi mekan

  • Anlık sadece laftadır, gerçekten böyle olduğunu düşünüyorsanız diyecek birşey bulamıyorum. Ama niye böyle diyorlar onu anlamak da imkansız. Gecikmeli dersiniz, gecikme zamanını belirtmezsiniz olur biter. Aslında gerek bile yok böyle birşeye.

  • Yanılmıyorsam bu site ukrayna kaynaklı ve internet ortamındaki bilgileri teyid ederek veya etmeyerek bir şekilde buraya entegre ediyorlar. Anlık değilde genel olarak taslak bir biçiminde görebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu site temel olarak kullanıcı girdisine dayanıyor. yani devletlerin girdiği bir bilgi yok. siz tweet attığınızda sosyal medyadan bir foto paylaştığınızda bunlar haritada bilgi olarak gözükür. bilgielr tutarlı olmayabilir.

  • Abimle kavga ettik demin hemen gösterdi beyler, iç savaşları da başarılı olarak gösteriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamanın android versiyonu facia resmen. Belli ios uygulamasını android'e çakmışlar iğenç. Aynı DH mobil uygulaması gibi kullanışsız. Abicim şu uygulamaları android'e yapıyorsanız material tasarımdan faydalanıp yapın.

  • anlık filan değil hatta bazen çok yanıltıcı oluyor bu harita. öyle arada bakıp çıkacaksın.

  • İddia ettiğiniz kadar iyi değil. Sitesi üzerinden uzun zamandır takip ediyorum. Önceleri daha ham bilgiye daha erken ulaşmanı sağlıyordu. Şu an asparagas bilgi ve propaganda da yer alıyor. Yalnız kaynakların üzerindeki bilgileri harita üzerinde görselleştirmesi çok güzel.
    Yorum bölümüne hiç bulaşmamanızı şiddetle tavsiye ederim, çok kötü bir ortamı var.(toxic community)

  • Bu tarz uygulamaların amacı kullanıcılardan operasyonlar ile ilgili bilgi almak. Bilgi vermek için öncelikle alınması gerek. Bu tarz uygulamalara bilgi girişi yapılmamalı veya sahte girişlerle trollenerek kullanılmaz hale getirilmeli.

    Sizin bu bilgilere ihtiyacınız yok. İhtiyacı olanlara bilgi aktarmayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhk_mhk

    Bu tarz uygulamaların amacı kullanıcılardan operasyonlar ile ilgili bilgi almak. Bilgi vermek için öncelikle alınması gerek. Bu tarz uygulamalara bilgi girişi yapılmamalı veya sahte girişlerle trollenerek kullanılmaz hale getirilmeli.

    Sizin bu bilgilere ihtiyacınız yok. İhtiyacı olanlara bilgi aktarmayın.

    Aynen kanka, şuan Türk Ordusu'nun New York'a girdiğini, eğer Amerikan hükumeti teslim olmazsa Washington'u alacaklarını yazdım, şimdi New York'u Türkiye arazisi gibi görüyorum.








    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.