20/01/08 Gana v Gine Accra 21/01/08 Nambiya v Fas Accra 24/01/08 Gine v Fas Accra 24/01/08 Gana v Nambiya Accra 28/01/08 Gana v Fas Accra 28/01/08 Gine v Nambiya Sekondi
GROUP B
NiJERYA FiL DiSi SAHiLLERi MALi BENiN
21/01/08 Nijerya v Fil disi Sahilleri Sekondi 21/01/08 Mali v Benin Sekondi 25/01/08 Fil disi Sahilleri v Benin Sekondi 25/01/08 Nijerya v Mali Sekondi 29/01/08 Nijerya v Benin Sekondi 29/01/08 Fil disi sahilleri v Mali Accra
GROUP C
MISIR KAMERUN ZAMBiYA SUDAN
22/01/08 Misir v Kamerun Kumasi 22/01/08 Sudan v Zambiya Kumasi 26/01/08 Kamerun v Zambiya Kumasi 26/01/08 Misir v Sudan Kumasi 30/01/08 Misir v Zambiya Kumasi 30/01/08 Kamerun v Sudan Tamale
23/01/08 Tunus v Senegal Tamale 23/01/08 Güney Afrika v Angola Tamale 27/01/08 Senegal v Angola Tamale 27/01/08 Tunus v Güney Afrika Tamale 31/01/08 Tunus v Angola Tamale 31/01/08 Senegal v Güney Afrika Kumasi
LÜTFEN ARKADA$LAR BU KONU HAKKINDA BiR DAHA TOPiC ACILMASIN AFRiKA KUPASINDAKi MACLARDA DÜSÜNCLERiNiZi YORUMLARINIZI VE AYRICA AFRiKA KUPASINDA YILDIZLASAN OYUNCULARI YAZARSANIZ SEViNiRiM
Türkiye'de MACI HANGi KANAL VERECEK ARKADA$LAR BiLEN VAR MI ????
en iyi kadro fildişi sahillerinde.göze hoş gelen futbollarıyla benimde favorim onlar.senegal-gana-g.afrika-nijerya diğer iddialı takımlar.
gine de yattara kadroda mı acaba?
türkiyede hiç bir kanal yayınlamayacak mı maçları.
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
türkiyede hiç bir kanal yayınlamayacak mı maçları.
Türk kanalları veriyor mu bilmiyorum ama Eurosport 1-2(Digiturk ve Kablo) veriyor.
Bi arkadaş sormuş Yattara'yı. Yattara kadroda yok...
FilDişi Sahilleri en favori takım olarak duruyor.Ama böyle turnuvalarda favoriler birşey yapamıyor.
Kamerun ve G. Afrika da bence bu turnuvayı sonuna kadar zorlayacaklardır.
Mısır ve Gana benim favorilerim...
Kupa için tek temennim Song'un sağ salim dönmesidir.
Kamerun,Nijerya veya Fildişi kazanabilir çekişmeli bir turnuva...
Eskiden afrika kupası denince Nijerya ve Kamerun akla gelirdi.Şimdi kim şampiyon olur kestirmek zor.
ARKADA$LAR AFRiKA KUPASINI TAKiP EDEN YOK MU YA
Ben takip ediyorum.Kablolu var evde.Maçlar gerçekten bol gollü geçiyor.Çok erken gol buluyorlar.Su ana kadar Fildisi, Nijerya karsisinda cok iyi oynadi ve kazandi.Senegal sanssiz bir sekilde berabere kaldi Tunus la 2-2.Gana yine favori evsahibi.Ancak ben nedense Gine bu turnuvayi cozen takim olcak die dusunuyorumOrdaki 10 numara cok iyi topcu Bangoura takip edin...
ben yinede Fildi$i Sahilleri kupayi alir diyorum kadroya bakarsak adamlara Afrika'nin Brezilyasi diyebiliriz
TOURE, EBOUE (ARSENAL) DROGBA, KALOU (CHELSEA) KONE ( SEVILLA) ZOKORA (TOTTENHAM) SANOGO (WERDER BREMEN) YAYA TOURE (BARCELONA) KADER KEITA (O.LYON) MARC ZORO (BENFiCA) daha da sayamadiklarim var hepsi birer yildiz $u kadoya bakin yaaa sanki RÜYA TAKIM
adamlarin HOLLANDA Milli TAKIMINDAN ALMANYA Milli TAKIMINDAN daha güçlü daha kaliteli kadrosu var bu kadro EURO 2008 de 90% FiNAL OYNARDI EGER AVRUPA KITASINDA OLSAYDI
Kanoute sakatlansın 5 mart'ta anca iyileşsin
quote:
Orjinalden alıntı: muratisik
Kanoute sakatlansın 5 mart'ta anca iyileşsin
Hiç hoş bi düşünce değil.. Eğer bu tür aldığın bi kupa seni tatmin edecekse onu bilemem tabi.. Mesela Cristiano Ronaldo, Ronaldinho vs. de ölsün.. Muhtemel rakip ya o bakımdan
Yerli kanallardan biri verse çok iyi olurdu...Hem belki kulüp yöneticileri ve teknik direktörler de seyredip bi kaç adam bulurlardı...
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
Yerli kanallardan biri verse çok iyi olurdu...Hem belki kulüp yöneticileri ve teknik direktörler de seyredip bi kaç adam bulurlardı...
evet çok haklisin afrika kupasi maçlari çok zevkli olur ke$ke TV8 veya NTV gibi kanallar verseydi ben youtube dan özetleri seyrediyorum fil di$i sahilleri mükemmel bir takim belkide son 10 YILA DAMGASINI vuracak bir AFRiKA TAKIMI DÜNYA KUPASI 2010 da YARI final veya Final da oynayabilirler