Şimdi Ara

Afiş için bir istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Afiş hazırlıyorum alttaki resimi kullancağım ama fazla soluk kalıyor daha canlı bunun gibi solda Türk bayrağı sağda rus bayrağı olan bir resim yapabilecek biri var mı a3 formatında olacak. Diğer logoyu hallettim harris32 belki bu konuda da yardımcı olursun dedim :)
     Afiş için bir istek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayx1907 -- 19 Aralık 2015; 17:23:34 >

http://img911.imageshack.us/img911/9504/fg23X4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayx1907 -- 20 Aralık 2015; 1:06:02 >
    Linkte ise A3 olarak kullanabileceğin bir tane gönderiyorum. 2 gün içinde sileceğim,
    üstündeki yazılarda ve özellikle tarih saat kısmında değişiklik yapabilirim.
    twitter adresi boş tu, bu yüzden eklemedim, eğer adres varsa bunu da eklerim.

Orijinalini her zaman olduğu gibi vermiyorum.

Afiş için bir istek

http://img903.imageshack.us/img903/8697/wzRIAM.jpg

• Harris32 kullanıcısına yanıt
    gene döktürmüşsün teşekkür ederim saat tarih değişikliği olma ihtimali yüksek o zaman ulaşırım sana tekrar ben teşekkürler :)
  • şu değişiklikler olabilir şimdilik tarih-saat: olarak ekleme yapabilirsin yer: konferans salonu olacak konuşmacı:Ulaş Töre Sivrioğlu facebook linki de /groups/yonetim.liderlik ve logoda 2016 yazacak sana ilk attığım resimdeki logoda olduğu gibi şöyle olacak şimdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayx1907 -- 21 Aralık 2015; 6:42:39 >
  • Merhaba tekrar kesin olarak belli oldu konferans Türkiyenin güncel sorunları olacak 6 nisan 2016 konuşmacı ulaş töre sivrioğlu gene yer konferans salonu ve saat 12.30 de olacak sadece Türk bayrağı olacak arkada ip ve gider bayrak yerine geri kalan kısımları aynı son olarak düz yazı yazılmamış halini de gönderirsen resim olarak sevinirim bir de twitter:yonetimlider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayx1907 -- 30 Mart 2016; 17:42:31 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.