Bildirim
Aerocool Cylon 4 Nasıl Bilirsiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
az daha verin bunu alıon hocam www.webdenal.com
Arctic Freezer 34 Esports Duo Intel/amd Gri/beyaz Cpu Soğutucuhttps://www.webdenal.com/arctic-freezer-34-esports-duo-intel-amd-gri-beyaz-cpu-sogutucu_1003111.html?gclid=Cj0KCQiAqY3zBRDQARIsAJeCVxO8-QBSxd4MeIhc22IxKamloyxulPk78MZmr4hfjLqMxAb9PDDTt20aAm5GEALw_wcB_____________________________
-
Öyle yaptım hocam, güvenemedim Aerocool'a.
Cevap için teşekkürler.
_____________________________ -
Rica ederim, oc li ocsiz test paylaşırsanız çok sevinirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tabi, ürün elime geçtiğinde testleri buradan paylaşırım. _____________________________ -
Montaj sırasında uyumsuzluk yaşarsanız Arctic yurtdışı müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Yardımcı oluyorlar. Uygun montaj parçalarını ben 1 haftada temin ettim bu şekilde, Almanyadan geldi parçalar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aerocool sessiz deselerde maalesef ki sesli bir fana sahip. 1100 rpm üzerine çıktığı zaman başlıyor sesi. RGB ışıklandırması ürünü güzel gösterse bile ses konusunda pek beğenmedim. Ayrıca fanın farklı bir fanla değişme şansı da yok üstündeki rgb kasayı atmadıkça. _____________________________ -
Haklısınız, ikinci bir fanı takamıyoruz diye bu sebeple almaktan vazgeçtim.quote:
Orijinalden alıntı: ozgurrdunya
Aerocool sessiz deselerde maalesef ki sesli bir fana sahip. 1100 rpm üzerine çıktığı zaman başlıyor sesi. RGB ışıklandırması ürünü güzel gösterse bile ses konusunda pek beğenmedim. Ayrıca fanın farklı bir fanla değişme şansı da yok üstündeki rgb kasayı atmadıkça.
Arcticten memnunum düşünenlere tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Konuya Sonradan Bakacaklar İçin Yazıyorum; Aerocool Markasının Hiçbir Ürününü Almayın
_____________________________ Zalman Z3 Plus | FSP Hydro 700W | MSI Z490 Tomahawk | Intel Core i9 10850K | Scythe Fuma 2
XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB
Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz
-
Hayırlı olsun
_____________________________ Gamer, Teknoloji Danışmanı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt