Şimdi Ara

Aeolus Serveri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma geregi duydum forumdaki konuları okuyunca birazda olsa hevesim geçti diyebilirim

    Aeolus serverinde 1 party 80+ charım var , oyuna büyük bir hevesle başladım ilk başlarda şu şarzj hevesimi kırdı sineye çektim sonra 10 dg itemler kırdı hevesimi onuda çektim sineye ancak bizim bu kadar pahalı coin almamız ve joymaxın böylesine güzel bir oyunu bu hale getirmesini bir türlü anlayamadım.... yani özlem duyuyoruz eskiye..

    Sorum şu olacak arkadaşlar sizce bu serverin gelecegi nedir ? Sizce bu server ve Artık İSRO oynanmalımı ? Önerilerinizi bekliyorum..

    Hayırlı Forumlar.



  • Ağustos 2016'ya kadar Oceanus server'ında oynuyordum. 18 adet 120+ char'ım vardı. Hepsini sattım ve bıraktım. Aeolus açıldıktan bir süre sonra ben de bir bakayım dedim; şu anda 90 level char'ım var.



    Aeolus, Silkroad-R'deki Ephesus server'ına göre daha adil bir server. Ephesus'ta VIP silver ve üstü olanlar, 7/24 kesintisiz kasabiliyorlar. Para vermeyen oyuncular, çok geride kalmış oluyorlar.



    JC Planet ve Joymax'ın daha çok uğraşması gerekiyordu bu 90-100 cap server'lar için. Günlük göreve, item mall'e el atmaları gerekiyordu. Günlük görevden D13 stone düşüyor bana. Bu da demek oluyor ki, birilerine şimdiden D12, D13 item'lar düşüyor.



    Aeolus'a 110 cap gelene kadar oynanabilir. 100 cap boyunca, kullanılan maksimum item'lar D10 olacak. 110 cap ile birlikte, 101 level olan adam, D15 item bile yapıp giyebilir. Tamam, yeterlilik cezası sebebiyle tam verimli kullanamaz, ama yapabilir sonuçta.



    Türkiye'den oynayan oyuncular için en büyük sorun coin fiyatları. Doların 4 TL'ye yakın değerlerde olması sebebiyle, 100 coin'e bile 40 TL vermemiz gerekiyor. Bizim 300 coin aldığımız parayla; yabancı oyuncular 1000 coin alıyorlar. Bu çok büyük bir handikap.



    Benden size iki tavsiye;



    1. Oyunu bırakın.



    2. Olabildiğince az para harcamaya çalışın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şunu belirtmek isterim , oyuna hiç para harcamadım preminum avatar set , devil gibi birçok eşyamı ticaret sayesinde aldım..

    Fakat oyun sizinde dediginiz gibi coin kullanımı ve alış miktarı oldukça kötü nerdeyse bizim üzerimizden para kazanıyorlar , oyunun geleceginden şüphe duymaya başladım :D
  • Ben de fazla para harcamadım. D10 moon silah düştü, premium plus ile takas ettim mesela.



    Adamlar Almanya'ya da 100 coin'i 10$'a satıyor, Türkiye'ye de 10$'a satıyor. Yani adamlar için Türkiye'den daha fazla para kazandıklarını söylemek yanlış olur. Sorun onlarda değil yani, bizim ülkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sorun bizde 1$ = 3,62 Türk Lirası BU DURUMDA PEKDE HARCAMA YAPAMIYORUZ...
  • Ben char'ı da satamıyorum. Ana e-posta hesabımla üye oldum JC Planet'a, e-mail değiştirme yok adamlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYNI SORUNDAN MÜNZARİBİZ :) ASIL CHAR HARİCİNDEKİLERİ SATICAM DA BUNU SATAMIYORUM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.