Şimdi Ara

AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
3
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tam olarak nasıl bir etkinlik bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Aelf Hesap Yönetimi Demosu ile IOS cihazlardan bazı adımları takip ederek, kullanıcının Aelf hesabını nasıl yöneteceğini öğrenmesini sağlamak amacıyla bu etkinlik düzenlenmektedir. Bu etkinliğe sadece Saelf-yönetimli topluluk (Telegram) üyeleri katılabilir. Gerekli tüm bilgiler ve destekler bu grup aracılığıyla üyelere sağlanmaktadır. Aelf Saelf-Yönetimli Topluluğuna Nasıl Katılınır --> https://link.medium.com/PsMyKgoGx6



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursa1903 -- 16 Mayıs 2020; 22:27:54 >
  • 📢 Aelf İçerik Yarışmasına katılmak için artık son gün! Gönderimlerinizi yapmak için hızlı olunuz. Dereceye girin ve ödüller kazanın!
    https://www.publish0x.com/aelf-blockchain/300-dollars-in-dollar-dai-aelf-explainer-contest-aelfexplain-xlovgd
    https://twitter.com/aelfblockchain/status/1262260131930112001?s=19
  • Aelf Açık Kaynak Dijital Para Cüzdanı Çözümü Başlatıyor

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)


    Aelf’in Dijital Para Cüzdanı, kullanıcılara tek durak dijital varlık hizmetleri sunmak ve daha dinamik bir token ekonomisi sağlamak için tasarlanmış eksiksiz bir dijital varlık yönetimi çözümüdür. Tek durak Hesap Yönetimi Modu ile aynı zincirde veya birden çok zincirde çok varlıklı ticaret (alım-satım) gerçekleştirebilir ve temel varlık yönetimi ve ticaret özelliklerinin güvenli olmasını sağlayabiliriz.

    Bu açık kaynaklı kod; IOS ve Android platformları için kodların yanı sıra Aelf'in genel zinciri, özel zinciri ve ittifak zinciri sistemine uygulanabilen eksiksiz bir web cüzdan çözümü içerir. Cüzdan çözümü, MIT lisansına (https://en.wikipedia.org/wiki/MIT_License) uymaktadır.

    Bu çözüm; varlık koruma, yönetim ve işlem (gönderme ve alma) gibi temel özelliklerin yanı sıra birden çoklu varlıklar ile aynı zincir/çapraz zincir işlemlerine ulaşmak için Tek Durak Hesap Yönetimi modunu benimser. Aşağıdaki işlevleri destekler:

    1. Adres oluşturma: Varlık Yönetimi için Cüzdan Adresleri Oluşturma.
    2. Zincirdeki varlık yönetimini sınıflandırma: Cüzdan varlık listesini farklı zincirlere göre değiştirmeyi destekler; kullanıcılar varlık ekleyebilir, düzenleyebilir ve takas edebilir.
    3. Piyasa Verilerini Kontrol Etme: Token ikincil piyasalarının verilerini kontrol etmeyi destekler.
    4. İşlemleri başlatma: Aynı zincir veya ana + yan zincir işlemlerini destekler – bunlar varlık çapraz zincir transferleri elde etmek için kolay, hızlı ve güvenli olabilir.
    5. Merkezi Olmayan Uygulamalar (DApps) dağıtma: Aelf H5 ve cüzdan iletişim protokolüne dayalı DApp dağıtımını destekler. Kullanıcılar, cüzdanlarıyla güvenle imzalayabilirler.

    Dijital para cüzdanları, çoğunlukla müşteri tarafı için açık kaynaklıdır. Bu durumda Aelf’in cüzdanı, hem istemci tarafı hem de sunucu tarafı dahil olmak üzere %100 açık kaynaklıdır. Geliştiriciler, kendi cüzdan sistemlerini sunucuya dağıtabilirler. Blockchain açık bir ekosistem olarak kabul edilebilir. Aelf; açık kaynak davranışının kullanımdaki engelleri  azaltarak daha fazla geliştirici ve işletmeyi bu temel kodu kullanmaları için çekerken, Aelf’in merkezi olmayan ekosisteminin oluşumuna katılmaları için daha uygun ve mümkün uygulamalar bulunmasını umuyor.

    Buna ek olarak Aelf, yakında dijital ödemeler ve entegre dolaşım da dahil olmak üzere bir blockchain iş çözümleri serisi başlatacaktır.

    Aelf, teknik standartların daha hızlı oluşturulmasını kolaylaştırmak için teknik deneyimlerimizi ve başarılarımızı sektörle aktif olarak paylaşmayı umuyor. Açık kaynak kodunun dinamik ve gelişmekte olan bir sektöre blok zinciri geliştirebilmesi çok önemlidir. Aelf, sektöre yaratıcı çözümler sunmak için teknolojik araştırmalara ve geliştirmelere devam edecektir.

    GitHub’daki açık kaynak kodunu aşağıdaki adreslerden kontrol edebilirsiniz:
    https://github.com/AElfProject/aelf-wallet-ioshttps://github.com/AElfProject/aelf-wallet-android

    KAYNAK:
    https://medium.com/aelfblockchain/aelf-launches-open-source-digital-currency-wallet-solution-49110eb4eaad
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • Aelf Çapraz Zincir Transfer Protokolünü başlattı

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)


    Blockchain teknolojisi küresel kullanımda arttıkça güvenilir performans, çok yönlülük ve blockchain birlikte çalışabilirliği talebi artmaya devam ediyor. Mevcut zorluklar ve izole edilmiş blok zincirleri, genel uygulama geliştirmeyi ve blok zincirinin gerçek potansiyelinin kilidini açmayı açıkça kısıtlıyor. Çapraz zincir teknolojisinin geliştirilmesi, blok zincirleri arasındaki bilgi boşluğunu kapatmıştır.

    Blockchain, dağıtılmış bir defter olarak görülebilir ve bağımsız bir defteri temsil eder. Çapraz zincir teknolojisinin önemi, farklı defterler arasındaki iletişimi sağlamak ve izole edilmiş bir blok zincirin birbirine bağlı bir ekosisteme dönüştürülmesidir. Çapraz zincir teknolojisinin blok zincirinin uygulama değerini sınırsız olarak artıracağı söylenebilir ve blockchain ekosistemlerinin gelecek nesillerinin temel teknik desteğidir.

    Açık bir blockchain ağı olarak ekip; çapraz zincirin kullanım kolaylığı, ölçeklenebilirliği ve güvenliğine özel odaklanarak Aelf’in çok seviyeli 'ana zincir - çoklu yan zincirler' yapısına dayalı bir çapraz zincir transfer protokolü geliştirdi. Protokol, bağımsız blockchain sistemleri arasında çapraz zincir transferleri gerçekleştirerek farklı blockchain sistemleri arasında varlık transferi gerektiren uygulamaları destekler.

    Protokol, çapraz zincir transferleri için standart bir çözüm ve blok zincir sistemleri arasındaki çapraz zincir varlık transferleri için birleşik bir özellik sağlar. Protokol, aynı zamanda merkezi olmayan çapraz zincir varlık transfer hizmetlerinin oluşturulması için standartlaştırılmış bir arayüz ve veri yapısı sağlayarak geliştiriciler için ortak bir çözüm sağlar.

    Hedef


    Bu protokolün amacı, şu sorunları çözmektir:
    1. Farklı blockchain protokollerinin uyumsuzluğundan kaynaklanan veri bağlantısı kesilmesi ve düşük birlikte çalışabilirlik problemlerini çözmek
    2. Ortak çözüm ve standart arayüz nedeniyle düşük verimli/yüksek maliyetli çapraz zincir varlık transferi problemlerini çözmek

    Uygulama Senaryosu

    Bu protokol, aşağıdakiler için uygulanabilirdir:
    1. Blockchain sistemleri arasında çapraz zincir varlık transferleri.
    2. Blockchain sistemleri arasında zincirler arası varlık takasları (değiş-tokuş).
    3. Blockchain sistemleri arasında varlık kanıtını bitirmek.

    Farklı blockchain sistemleri, sayısız yönetişim protokolü ve veri yapısı kullanacaktır; bu nedenle çapraz zincir transferleri sırasında çeşitli blockchain protokolleriyle uyumlu birleşik veri formatı standartları oluşturmak ve ortak varlıklar çapraz zincir standartları oluşturmak gerekir. Başka bir deyişle, varlık çapraz zincir transfer verilerinin standart yapısının tanımlanması gerekir.
    Çapraz zincir varlık transfer süreci, Merkle Proof (Kanıt) mekanizmasına dayanan çapraz zincir Existence (Varlık) Kanıtına dayanır. Farklı blok zincir sistemleri arasında çapraz zincir doğrulaması elde etmek için birleştirilmiş bir doğrulama yöntemi oluşturmak gerekir, bu da çapraz zincir varlığının kanıtlanmasının standart yöntemini tanımlamayı gerektirir.

    Blockchain dünyasının geleceği kaçınılmaz olarak çok zincirli simbiyoz hali olacaktır. Zincirler genellikle oldukça heterojen olduğu için zincirler arasındaki bilgi ve değerin serbest iletişimi, her blok zinciri uygulamasının ekosistem sınırını genişletmek ve bir sosyal ekonominin entegrasyonuna yardımcı olmak için birleşik bir çapraz zincir protokolü takip edilerek verimli bir şekilde anlaşılabilir. Aelf’in çapraz zincir transfer protokolü, zincirler arasındaki çapraz zincir etkileşimini kavrama girişimidir. Aelf ekosisteminin geliştirilmesi ve büyümesi ile Aelf çapraz zincir transfer protokolünün değeri artırılacaktır.

    Çapraz Zincir Aktarım Protokolünün Türkçe sürümüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
    https://drive.google.com/file/d/1pQ38AY_i2y-pGE7SC32PBKTJEnfo4BDp/view?usp=drive_open


    KAYNAK:https://medium.com/aelfblockchain/cross-chain-transfer-protocol-launched-49a579407fce
  • Aelf’in Test Ağının Yeni İsmi Belli Oldu!

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)


    Test Ağı İsim Gönderim Yarışması için oylama sonuçlandı ve kazanan isim tatmin edici bir seçimle kazandı. Yüzlerce gönderim aldıktan sonra, en iyi 10 isimden biri topluluk tarafından oylama ile seçildi. Neredeyse 500 oyun kullanıldığı bu oylamada, kazanan ismin sadece son 24 saat liderliğini yaptığı heyecanlı bir rekabet vardı.

    Kazanan İsim: IRIS
    Gönderim Açıklaması: Blockchain endüstrisinde bir lider olarak Aelf, çeşitli alanların sınırlarını kırmak ve gizemli blockchain dünyasını keşfetmek için kullanılan bir araç olarak kabul edilebilir.

    İşte son sonuçlar:

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)


    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)


    Not: Şanslı seçmeni seçmek için rastgele bir sayı üreteci kullanıldı. 72. Seçmen, 188 ELF token kazanmıştır.

    Bu etkinliğe katıldığınız için çok teşekkür ederiz. Sonuçlara dayanarak ‘lris’, Aelf’in test ağının resmi adıdır. Topluluğumuz için Aelf’in ekosistem gelişimine katılmaları için daha fazla fırsat yaratmayı umuyoruz.

    KAYNAK:https://medium.com/aelfblockchain/aelfs-testnet-has-a-new-name-e5b65acb8ddf
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • ✅ Aelf Android/Web Cüzdanını indirin ve Aelf varlık yönetimi ve transfer özelliklerine hızlı bir başlangıç yapın! TEST tokenini tanıyın. İlklerden biri siz olun!

    Android:http://d.6short.com/AelfAndroid
    Web Cüzdan Ana-zincir:https://wallet-test.aelf.io
    Web Cüzdan Yan-zincir 1:https://wallet-test-side01.aelf.io

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • 🔊 Aelf Test Ağı Token Başvurusu

    IRIS Test Ağı özelliklerini denemek ve topluluk yönetimine katılmak için Aelf Test Tokenleri almak için başvurun!
    Başvurunuz onaylandıktan sonra, aşağıdaki tweeti göndererek ve Test Ağı Cüzdan Adresinizi göndererek 7 gün içinde 888 ELF test tokeni alacaksınız.

    Başvuru Linki -->https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=wise&passive=1209600&continue=https://docs.google.com/forms/d/1OJ1SdJ93FPbvJiWgajL9ZJ5tldtkwn13xN76TstsmUI/viewform?edit_requested%3Dtrue&followup=https://docs.google.com/forms/d/1OJ1SdJ93FPbvJiWgajL9ZJ5tldtkwn13xN76TstsmUI/viewform?edit_requested%3Dtrue&ltmpl=forms

    1. Başvuru Süreci:

    1) Bir Aelf Test Cüzdanı oluşturun. Cüzdan adresinizi; Aelf Cüzdan Uygulaması, Web Cüzdanını veya NightELF Uzantısını kullanarak alabilirsiniz

    2) Aşağıdaki biçimde bir tweet göndermek ve @aelfblockchain etiketini vermek için kişisel Twitter hesabınızı kullanın:

    #aelfTestToken
    I want to apply for Test Tokens on the aelf Testnet! @aelfblockchain (Türkçe: Aelf Test Ağındaki Test Tokenleri için başvuru yapmak istiyorum! @aelfblockchain)

    3) Aelf cüzdan adresinizi girin (test tokenlerini almak için kullanılır) ve bu formda Tweet'inizin ekran görüntüsünü yükleyin

    4) Test Tokenleri, Aelf ekibi tarafından onaylandıktan sonra 7 iş günü içinde cüzdanınıza dağıtılacaktır.

    Gönderilecek Token Sayısı:
    Test Tokeni: 888 ELF
    Test Stablecoin: 188 AEUSD

    Not:
    - Test Tokenleri, yalnızca Test Ağında aynı zincir/çapraz zincir transferleri, kaynak satın alımları, oylama ve işlem ücretleri için kullanılabilir.

    - Test Tokenleri, resmi ELF Tokeni DEĞİLDİR. Hiçbir değeri yoktur, bu nedenle lütfen herhangi bir kayıptan kaçınmak için bunları satın almayın veya satmayın.


    *Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen Telegram topluluğuna katılınız:https://t.me/aelfblockchain

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursa1903 -- 22 Mayıs 2020; 20:17:54 >
  • ➡️ Aelf'in 'Blockchain Tabanlı Dijital Varlık Tanımlaması için Standardı', IEEE (uluslararası en büyük teknik organizasyon) tarafından onaylanmıştır.

    Bu Standart, kripto varlık tanımlama yöntemini ve uygulamasını belirtir.

    🔗https://standards.ieee.org/content/dam/ieee-standards/standards/web/governance/nescom/nescom-04292020rec.pdf

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • ➡️ Aelf DAO Yönetim Komitesi'nden Pasif Çıkışın cezası, stake edilen ELF'lere el koymak veya stake edilen ELF'leri tamamen imha etmektir (Pasif çıkış: Kötü niyetli bir eylemde bulunan üyeler, diğer üyeler tarafından çıkarılmak için zorlanacaktır).

    Aelf DAO Ekosistemi üzerindeki etki düşünüldüğünde, hangi yolun daha makul ve mantıklı olduğunu düşünüyorsunuz? Verilmesi gereken başka cezalar var mıdır?

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • ➡️ Aelf DAO yönetim komitesine katılmanın şartlarından biri, ELF stake etmektir. Belirli/Spesifik ELF miktarı, Aelf DAO'nun ve Seçilen Düğümün çıkarlarını dengelemeyi düşünmelidir.

    Sizce en uygun ve makul ELF miktarı nedir?

    Karar verin ve bize bildirin!

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • 88.888 ELF Bounty (Ödül) | Aelf’in Hacker Bounty Yarışması Aşama 1 Başladı!

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)


    Aelf Yönetimi, Çapraz Zincir Transfer Protokolü'nün (CCTP) ve ilgili kilitleme sözleşmesinin güvenliğini kanıtlamak için bir Hacker Bounty Aşama 1’i düzenliyor. Bu etkinlik, kullanıcıları 14 Mayıs 2020'de başlatılan bu protokol hakkında kapsamlı bir anlayış edinmeye teşvik edecektir. Bu etkinlik, yürütme ve ödeme şeffaflığını sağlamak için DAO tarafından bir Bounty (Ödül) Projesi olarak yürütülecektir. İki aşamada gerçekleşecek ve aşama 1 için ödül miktarı 88,888 ELF olacaktır.

    ELF Token takasları, çapraz zincir varlık transferleri gibi zincir üstü işlemler yaparken kullanıcıların varlıklarının güvenliğini sağlayan, blok zincirinde verilerin değiştirilemediği bir Merkle Proof işlemi kullanır. İlk olarak ETH dağıtım kilit sözleşmesi ve Merkle Ağacı sözleşmesine dayanarak, ELF tokenleri sınırlı bir süre için kilitlidir. Merkle ağacı kökü oluşturulduktan sonra kullanıcı, Merkle Proof (Kanıt) verilerini alır. Token Swapları (Takas), Merkle ağacı kök verilerinin (Merkle ağacının kök karma değeri) Aelf ağında kaydedilmesiyle başlatılabilir. Kullanıcının haritalama (mapping) hesabı verileri doğrulandıktan sonra, karşılık gelen ELF Test tokenleri otomatik olarak karşılık gelen hesap adresine aktarılır ve takas tamamlanır. Kilitleme süresi sona erdiğinde, yalnızca orijinal kullanıcı kilitleme sözleşmesinden jeton alabilir ve kullanıcının varlıklarının güvenliğini korur. Kilitleme süresi sona erdiğinde yalnızca orijinal kullanıcı, kilitleme sözleşmesinden token alabilir ve kullanıcının varlıklarının güvenliğini korur.

    Zaman:

    29 Mayıs 2020 20:00 – 5 Haziran 2020 12:00 (GMT +8)

    Kurallar

    • Bireyler veya takımlar başvurabilir - takımın büyüklüğü için bir sınır yoktur.
    • Bu ödül etkinliği, Aelf’in çapraz zincir transfer protokolünü (CCTP) hedeflemektedir. Ethereum'daki güvenlik açıkları veya Aelf projesinin diğer alanları gibi diğer alanlar dahil edilmeyecektir.
    • Herhangi bir hacker çapraz zincir transfer protokolünü (CCTP) başarılı bir şekilde kırarsa ve ELF Test tokenlerini etkinlik süresi boyunca kendi hesap adresine gönderirse, Aelf Yönetimi onları ERC20 ELF token olarak eşdeğer miktarda ödüllendirecektir.
    • Hiçbir hacker Aelf çapraz zincir transfer protokolünü (CCTP) kıramazsa, Aelf Yönetimi ödülü geri alacaktır.

    29 Mayıs'ta Aelf Yönetimi, 88.888 ELF tokenini bir kilitleme sözleşmesinde kilitleyecektir.
    3 Haziran'da bir Merkle ağacı üretilecektir.
    5 Haziran'da 88.888 ELF Test Tokeni, Çapraz Zincir Transfer Protokolü (CCTP) aracılığıyla Aelf test ağına aktarılacaktır.
    *Yukarıdaki işlemler belirlenen günde saat 12:00'da (GMT +8) yapılacaktır.

    Kilitleme Sözleşmesi Bilgileri

    Ethereum Test Ağı:
    Ethereum test ağı kilitleme sözleşme adresi:
    0xF135B2Eba5D3B690576a5C93062f992b592c0a04
    Merkle Ağacı sözleşme adresi oluşturma:
    0xd31363f276AcABc2b8866736ED28F11b09C0cf02
    Aelf Test Ağı:
    Yan zincir Token haritalama sözleşme adresi: RXcxgSXuagn8RrvhQAV81Z652EEYSwR6JLnqHYJ5UVpEptW8Y

    Sözleşme Kodu:https://explorer-test-side01.aelf.io/contract?#https%3A%2F%2Fexplorer-test-side01.aelf.io%2Fviewer%2Fviewer.html%3Faddress%3DRXcxgSXuagn8RrvhQAV81Z652EEYSwR6JLnqHYJ5UVpEptW8Y
    Sözleşme Arayüz Belgesi:https://github.com/AElfProject/aelf-boilerplate/tree/token-swap/chain/contract/AElf.Contracts.TokenSwapContract

    Ödüllerin Toplanması

    Çince için: Wechat hesabı: a439714 (DaYuTongXue)
    İngilizce için: Telegram: Doris Guo (@dorisYG)

    Ek Bilgiler

    Hackerlar, çapraz zincir transfer protokolünü (CCTP) tokenleri hackledikten sonra Aelf ekibine başarıyla hacklediğinin kanıtını göstermelidir.
    Aşağıdaki içeriklerin başarılı bir hack kanıtı olarak sunulması gerekir:
    • Hack işlemi için kod
    • Hack sürecine ilişkin bir açıklama belgesi
    • Bireysel/Takım Tanıtımı
    • ELF cüzdan adresi

    Tüm iyi niyetli hackerlar, teknoloji meraklıları veya crack ustaları; bu hacker ödül etkinliğine katılmaya teşvik edilir. Bu etkinlik, katılımcılara Çapraz Zincir Transfer Protokolü (CCTP) hakkında derinlemesine bilgi verecektir. Aelf ekosistemini iyileştirmeye yönelik her türlü geri bildirim veya öneri de teşvik edilir!

    KAYNAK:https://medium.com/aelfblockchain/88-888-elf-bounty-aelfs-hacker-bounty-phase-1-has-begun-8d02dce920aa
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • ✅ Kötü niyetli davranış, bir Aelf DAO Yönetim Komitesi Üyesinin pasif olarak çıkışına ilişkin koşullardan biri olarak tanımlanır.

    Aşağıdakilere ek olarak, başka hangi kötü niyetli davranışlar olabilir?

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.