Merhaba arkadaşlar. ADSL hat durumu DELT olmadan önce indirmelerim 800kbps idi, hat durumu ADSL2+ idi. Şimdi ise nasıl oldu bilmiyorum hat durumu DELT oldu ve hızım bu halde.
quote:
Orijinalden alıntı: behtin
Merhaba arkadaşlar. ADSL hat durumu DELT olmadan önce indirmelerim 800kbps idi, hat durumu ADSL2+ idi. Şimdi ise nasıl oldu bilmiyorum hat durumu DELT oldu ve hızım bu halde.
Usta ...
ADSL_G.dmt ADSL_G.lite ADSL_G.dmt.bis ADSL_G.dmt.bis_DELT ADSL_2plus ADSL_2plus_DELT ADSL_re-adsl ADSL_re-adsl_DELT ADSL_ANSI_T1.413 MULTI_MODE ADSL_G.dmt.bis_AnxM ADSL_2plus_AnxM > Bu En Kalitelisi ...
Adsl Mod Çeşiti Oluyor Seninki Bu Sıralamaya Göre Bakabilrisin ... Seninki Koyu Olan Sanırsam Bulundugun Santralde Ya Portunu Değiştirdiler .. Yada Bakım Falan Var Sanırsam ... Hızın 1.800 Kb Düşmüş 8 mbit kullanıyorum demişsin önceden eğer böyle düşük hızda devam ederse TTNET değil türk telekoma şikayet et internet üzerinden santraldeki portunun değişmesini istiyorum diye ... tekrar adsl2+plus olur ama biraz bekle kendiliginden düzelebilir ... şuanki hat değerlerini bi yazarsan belki hat değerlerin yükseliş iyileştirme falan olmuş olabilir .. !
Teşekkürler cevabın için. Fakat durum yaklaşık 10 gündür bu şekilde. Bugun yarın müşteri hizmetleriyle görüşmem gerek herhalde. Hat değerlerinin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum fakat olabileceğini tahmin ettiğim şeyleri yazıyorum buraya;