Bildirim
ADSL TAŞIMAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yeni adrese ikisini de nakil yapabiliyorsunuz.
yeni adrese telefon no değişimi ile nakil yapabilirsiniz. eğer eski numarayı kullanmak istemiyorsanız. -
Eski telefon bana ait değil ama sözleşmede vekaleti var üzerimde o yüzden her türlü işlemi yapabiliyorum. Eski telefon hattını taşımak istemiyorum.
Sanırım bu durumda yeni evde yeni telefon aboneliği açtırıp eski ADSL i onun üzerine taşıyacağım? -
evet o zaman dediğiniz gibi yapmanız gerekiyor -
Yeni abonelik başvurusunu internetten yaptım. Peki ADSL hattımı internetten başvuru yaparak taşıyamaz mıyım?
Telekom Bölge Müdürlüğü' ne gitmem şart mı? -
Bugün Telekom müdürlüğüne gittim.
ADSL hattımı taşımak istediğimi ancak telefon hattımın vefat eden abimin üzerine olduğunu, ben ADSL ilk başvurusu yaptığımda abimin hayatta olduğunu ve bana vekalet verip öyle ADSL açtırdığımı anlattım.
Bana telefon hattının asıl sahini vefat ettiği için hattı üzerime aldırmam gerektiğini ve bunun içinde nüfus müdürlüğünden vukuatlı nüfus kayıt örneği getirmemi söylediler.
Bu Telekom a zaten forumda ki birçok arkadaş küfür ediyor benim etmeme gerek kalmıyor.
Adi herifler fatura tahsilatına geldimi ölü felan demez mezardakini soyarlar ama. -
Öncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin.
Vefat eden ağabeyiniz üzerinde kayıtlı olan abonelikleri (telefon, elektrik, su vs.) bir an önce varislerinin üzerine aldırmanız en doğrusudur. Bu şekilde (bildirimde bulunmadan) faturasını ödedikçe abonelikleri kullanmaya devam edersiniz, ama başvuru gerektiren her işlemde (nakil, değişiklik, itiraz vs.) sorun yaşarsınız. -
İnternet Hızınızdan Yada Fiyatlarından Memnun Değilmisiniz ? Yoksa İnternet Hattınızda Sık Sık Kesintiler mi Oluyor ? O Halde Doğru Yerdesiniz. İnternet servis sağlayıcınızı diğer adsl servislerine taşıyabilmenin ayrıcalığından faydalanın.
adsl taşıma
internet taşıma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X