Şimdi Ara

ADSL modem alıyorum siz ne dersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • zoom adsl bence en ıyısı kendı ıcerısınde servera var bır kere baglandıgın an yenıden baglanmana gerek yok ayrıca usb den baglanmak kasıyormus gıbı seylerde cok sacmaa .. pentıum 130 kullanırsan tabıı kasar.. :)

    saygılar
  • ya arkadaşlar zoom boşuna para tam bir haftadır bağlıyım tık yok,fiyat çok uygun mavi bilgisayar router öz. olmayana 70+kdv istiyor.hepsi burada 64+kdv.bi kere ayar yapılıyor.sadece 1 dk içinde ardından bil.tuşuna basmak yeterli.tekrardan hiçbişi sormuyor.sadece zoomlarda değil o özellik.zyxel modemlerde aynısı.alcatel alırsanız her seferinde uğraşıyorsunuz.
  • ADSL Modemlerde Bu forumda tavsiye edilen markalar belli 4-5 tane.. Bende forumdan takip ettiğim kadarı ile ZOOM X4 , bulamazsam ZOOMx5 almaya karar verdim. Tam o sırada Yolda Bilgisayarcı bir arkadaşımı gördüm Bana Asus'un Combo modelleri var(ethernetli). Piyasada yeni olduğu için ucuz onu al bana duacı olursun dedi. 59$ a aldım. Fakat Kurana kadar içimde korku vardı.Ben böyle birşey görmedim sorunsuz, Çok hızlı kurulumu kolay bilgisayar açılır açılmaz netteyiz. Çok memnunum, ÇOk süpper Şiddetle tavsiye ederim.
  • Çok doğru bir karar.Bende alcatel speedtouch kullanıyorum.Kurulumu kolay fiyatı uygun...ama Zoom'da iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.