Şimdi Ara

ADSL Modem....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar...

    Bi sorunum var Lütfen yardımcı olun ...

    Bende Loopcom un USB ADSL modemi var model i P-AL301 U ...

    Sorunum şu daha önce kullandığım modem de otomatik bağlanma özelliği vardı modem açık olduğu ve telefon hattı devamlı bağlı olduğu zaman netten düşsem de otomatik olarak netle bağlantı modem tarafından sağlanıyordu. fakay modemi mi değiştirdim şimdi yukarıda adı yazılan modemi kullanıyorum. Sizden isteğim. bu işi yapabilecek bi program var ise bana adını vermeniz

    Şimdiden çok teşekkür ederim...



  • böyle bir prg. war mı yok mu bilmiyorum ama yeni aldıysan bence router lı bir modem le değiştir. prg. la falan uğraşma
  • bencede programa gerek yok router senin olayı çözer
  • PCI veya USB ADSL modem kullananlar, işletim sistemi açıldıktan 10-15 saniye sonra modemlerinin kullanıma hazır hale geldiğini biliyor. Internet bağlantısını başlatmak için ise normal şartlarda manuel olarak işlem yapmak zorunda kalınıyor.

    Bilgisayarınız her açıldığında, PCI veya USB ADSL modeminizin otomatik olarak Internet bağlantısını gerçekleştirmesini; bağlantı koptuğunda da tekrar bağlanmasını sağlayabilecek bir yazılım mevcut. CiDial.

    183 KB'lık bu programı kurduktan sonra yapmanız gereken, ayarlar bölümünden (settings) ADSL bağlantınız için kullandığınız çevirmeli bağlantıyı göstermek ve ayarları kaydedip çıkmak. Bilgisayarınızı her açtığınızda bu programın çalışmasını ayarlamak için ise, "Başlat" menüsündeki "Startup" veya "Başlangıç" klasörünün içerisine CiDial programının kısayolunu yarayın. Program kendisini "\Program Files\CiDial\" klasörü altına kaydediyor.

    CiDial programını download etmek için tıklayın.


    Kaynak:http://www.pclabs.gen.tr/kb/kb.asp?doc=90
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KBD

    böyle bir prg. war mı yok mu bilmiyorum ama yeni aldıysan bence router lı bir modem le değiştir. prg. la falan uğraşma

    +2
  • Güzel program
  • zoom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.