Şimdi Ara

ADSL Kullanıcıları Lütfen Fazladan Para Ödemeyiniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ADSL Kullanıcıları Lütfen Fazladan Para Ödemeyiniz.

    Yaptığım araştırma neticesinde limitsiz (sınırsız) bir çok ADSL kullanıcısının 3 GB kotayı dolduramadığını görmekteyim. 3 GB kotayı dolduramadığı içinde gereksiz yere fazladan ücret ödemektedir. Sınırsız ADSL kullanıcılarınınhttp://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp linkini tıklayarak ilgili yere kullanıcı adı ve şifresini girerek geçmiş aylara ait kotasını kontrol etmelerini rica ediyorum. Eğer ki geçmiş aylara ait kotaları her zaman 3 GB den az ise, bu kullanıcıların limitsiz ADSL bağlantılarını, sınırlı(limitli) 3 GB ile değiştirilmeleri neticesinde fazladan ödedikleri ücret ceplerine geri dönecektir.

    Türk Telekomdaki hala hatanın düzeltilmemesi nedeniyle ADSL kullanıcısı hangi, ADSL kullanıcı adı ve şifresi ile internete bağlanırsa, indirdiği dosyalar onun kotasına eklenmektedir. Tabii kullanılan kullanıcı adı 3 GB ile sınırlı ise, sınırı geçen dosyalarda kullanıcı adının kotasına eklenerek gereksiz yere ücret ödemiş olacaktır. http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp linkini tıklayarak ilgili yere kullanıcı adı ve şifrenizi girerek, kendinize yeni bir şifre belirleyiniz ve bu şifrenizi modem ayarlarındaki ilgili yere giriniz. Eğer şifreyi değiştirip modem ayarlarınıza girmezseniz internet erişiminiz kesilecektir.

    Eğer ki sınırsız bir kullanıcı adı ve şifresi ile ADSL bağlantısı sağlarsanız istediniz kadar dosya indirebilirsiniz. Kullandığınız kullanıcı adı sınırsız(limitsiz) olduğu için ona da fazladan ücret yazmaz size de. Sizde yalnızca sabit ücretinizi ödersiniz.

    Türk Telekom Yetkililerinden gerekli aksaklıkların en kısa sürede giderilmesini istiyorum. Konuyla ilgiliwww.sikayetvar.com sitesindeki yazıyı okumanızı rica ediyorum.http://www.sikayetvar.com/?sno=48071&cmd=1 linkini tıklarsanız ilgili yazıya ulaşabilirsiniz.

    Bu maili tüm tanıdıklarınıza göndermenizi istiyorum, bu ülkedeki her insan bizim bir parçamız değil mi?

    Saygılarımla
    Hasan YILDIRIM
    www.mpx.gen.tr/turkcell
    0 535 242 21 82

    NOT: ADSL ile ilgili böyle bir şey olmaz derdim ama yaptığım araştırmalar ve bana gelen mail bu olayların doğru olduğunu göstermektedir. Ayrıca Türk Telekom da görüştüğüm arkadaşımda olayın doğruluğunu teyit etti.



  • sagol paylaştıgın için....
  • tt ilk önce bu kota olayını kaldırsın...kota parasına sınırsız hizmet versin hiçbir sorun kalmaz...

    tt nin bağlantısıda çok güsel sanki...dünya 10mb lik bağlantılarda biz hala kilobyte sayıyoz...bide sen gel bu bağlantıa sınır koy...allaım yarabbim yaa internetin sınırı olurmu.....oldu işte tt sağolsun
  • Benim bir akılsız arkadaşım var nekadar kotalıya çevir desemde ikna olmadı.Şuana kadar hiç bir ay kotayı doldurmadı onu geç sadece 1 ay 2gb geçti düşünün artık.

    3gb ile şukadar mail alır şukadar saat internete bağlanırsınız türü açıklmalar varya telekom sitesinde işte onları yanlış algılayıp kotalıya geçmiyorlar bence.Günde 8 saat internet ..... diye saçmalıyoya telekom millette bundan fazla giremeyiz diye algılıyo heralde.
  • Kota çok berbat bişey istediğin birşeyi indirmek için 2 defa düşünmek gerekiyor.1 Sınırsız bağlantıyı belki çok kişi kullanabilir (kotalılar dahil)ama 20ml için kotalı almanın bir mantığı kalmaz ozaman.İllegal dışında legal download yapanlar bile sırf oyun demoları ve mp3 ler ile çok rahat aylık 10gb yaparlar....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gururmania

    tt ilk önce bu kota olayını kaldırsın...kota parasına sınırsız hizmet versin hiçbir sorun kalmaz...

    tt nin bağlantısıda çok güsel sanki...dünya 10mb lik bağlantılarda biz hala kilobyte sayıyoz...bide sen gel bu bağlantıa sınır koy...allaım yarabbim yaa internetin sınırı olurmu.....oldu işte tt sağolsun

    +1 güzel yzmışsın...
  • yav şimdi baktım kota sayfasına 6 ayda yaklaşık 120 gb download yapmışım. doğrudur herhalde bu rakamlar.evde cd koyacak yer yok artık. benim kotalıya geçmem imkansız ötesi. iş içinde çok download yapıyorum. onun dışında film,mp3 falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.