Şimdi Ara

ADSL kullananlar DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 256/64 bağlantı hızlarıyla sözleşme imzalamamıza rağmen Türk Telekom ilk olarak bize ayar yaptırdığında hızımızı 128/32 olarak ayarlamışlar. Bunu sonradan farkettim. Onları arayıp port numaramı verdim ve kontrol etmelerini istedim. İnanırmısınız 10 dakika sonra hızım 256/64 oldu. Eee ne var bunda diyeceksiniz. Asıl bomba şimdi geliyor.

    Bunu kasten yapıyorlarmış. Cumhuriyet gazetesinde çalışan bir arkadaşım aynı şeyi kendilerine de yaptıklarını söyledi.512/128 sözleşmesi imzaladıklarını fakat kendilerine 256/64 hizmeti verdiklerini görmüş.Hemen telefon açmış.telefondaki mühendis şahsiyeti beyefendi size 256 görünüyor olabilir ama o asıl 512 dir diye aptalca bir cevap vermiş.Bizim arkadaş da "Ben kaç yıllık bilgisayarcıyım.Kaç hızla bağlı olduğumu öğretmeye kalkmayın bana demiş.Telefonda takışmışlar.Ertesi gün hızları 512/128 olmuş bir anda.

    Neden yaptıklarını bilmiyorum. Aynı şeyi bize de yaptılar. Yani ben bugün telefon açıp da bunu dile getirmeseydim hala 128/32 kullanıyor ama 256/64 parası ödüyor olacaktık.

    Neden böyle yaptıkları konusunda bir fikrim yok.Açıkçası telekom hakkında hiç bir fikrim yok artık.Kötü bile diyemiyorum.

    ADSL bağlantısı olanlar hızlarını devamlı kontrol etsinler. Bu adamların ne yapacakları hiç belli olmaz.







  • 128/32 alana 64/16 verirlerse çok süper olur :D

    Ya varya telefon faturasında kurtulıyım,icq açılsın daha bişi istemiyorum hauha
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.